Bobry - postęp ogólny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika romaskrys, 9 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Mam takie pytanko:
    Po ukończeniu wszystkich zadań indywidualnych, wciąż jest aktywny przycisk "pomóż". Po kliknięciu okazuje się, że nadal można oddawać swoje boberki. Sądząc, że to wspomoże postęp ogólny, oddałem kilka i... nic! Nawet po przelogowaniu wciąż widzę wartość "ponadplanowych" jaką oddałem, ze stodoły zniknęły więc co dalej?
    Jeśli ich nie zaliczyło do postępów ogólnych, to dlaczego zniknęły z mojego inwentarza, a jeśli zaliczyło to dlaczego licznik się nie zeruje pomimo przelogowywania się? To jakiś błąd w grze czy ja czegoś w poradniku nie zrozumiałem?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To co oddasz po zakończeniu zadań indywidualnych zaliczane jest do zadań globalnych tak jak podczas wykonywania zadań indywidualnych a licznik się nie wyzeruje i będzie widoczna wartość na jaką oddałeś towar do zadania globalnego.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Wszystko jasne, dzięki i miłej nocki xD

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

qubasko, dokładnie tak, ten pasek z lewej strony to postęp globalny i kiedy zostanie osiągnięta wymagana wartość, wtedy otrzymamy nagrody za wykonanie zadań globalnych czyli itemy i rząd na pnączu.

A skoro dla Autora tematu wszystko jasne to również miłej nocy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.