bobry i dekoracje

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .-max1980-., 9 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .-max1980-.

.-max1980-. Okazjonalny autor

witam.

ma takie pytanie odnośnie dekoracji i pnącza.

otóż w poradniku wymienione są dekoracje które są do wygrania, a na pnączu jest co innego do ustawienia tzn. jest do ustawienia dekoracja "dzielny drwal" a nie ma jej do wygrania. jest natomiast "toczenie pni" które nie jest do ustawienia na pnączu.

czy tak ma być, czy jest to jakaś pomyłka??

2. qubasko

qubasko Mieszkaniec forum

W poradniku są podana cztery itemy jeden z nich czyli item Toczenie pni
    możemy postawić wszędzie Tutaj

3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Item "Dzielny drwal" jest do zdobycia po ukończeniu 2 etapu zadania globalnego, tak jak i rząd cudownego pnącza- ten otrzymujemy po ukończeniu zadania globalnego w całości. Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>klik<<
    qubasko
    dziękuję za pomoc :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

4. .-max1980-.

.-max1980-. Okazjonalny autor

troche dziwny ten event ;/ niby zrobiłem 4 pierwsze zadania a tak mało wygrałem. z tego co widze po poradniku to musze czekać aż zrobi sie "globalnie" abym dostał pozostałe dekoracje. ech, niepodoba mi sie ten event.

dzieki za wyjaśnienie, można zamykać.

pozdrawiam i miłej gry życzę ;)

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również pozdrawiam, życzę miłego wieczoru i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.