Blokada kina

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pabbblo304, 8 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pabbblo304

Pabbblo304 Forumowy żółtodziób

Witam jak wchodzę na kino to pojawia mi się komunikat "Jeżeli widzisz ten komunikat, masz przypuszczalnie włączony filtr adblock. Wyłącz go, aby móc oglądać filmik i odebrać swoją nagrodę". Moje pytanie: Czy może mi krok po kroku pokazać gdzie i w jaki sposób mam ten filtr wyłączyć, bo próbowałem sam to zrobić i nie wiem gdzie szukać wyłącznika tego filtra.

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Niekoniecznie, jeśli wiesz, że nie włączałeś, to po prostu po chwili włączy się filmik (jeśli jest dostępny)
    Ikonka adblocka jest za paskiem adresu, jeśli jest- klikasz i wyłączasz- jeśli nie ma ikonki- zignoruj komunikat w kinie

U mnie też komunikat się wyświetla, a filmy czasem są, czasem jest informacja, że aktualnie nie ma filmiku

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pomagającemu Graczowi dziękuję bardzo, autor się już nie odezwał, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.