blokada farmy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zochaoo, 2 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zochaoo

zochaoo Czeladnik forum

[ciach] niczym nie zawinilam , moge nawet dostac czerwona kartke - nadal nie odblokowali farmy , tacy fachowcy tam pracuja , ze posadzaja mnie stara babe o machlojki , mam 60 lat i nic nie kombinuje bo poprostu sie nie znam - mam juz tego dosyc , skoro sa tacy cwaniacy to powinni dojsc do tego , ze ja nie klamie - jak tak traktuja farmerow - to skandal!

przestałam zartowc - gotowa jestem zrezygnowac ze wszystkich gier tej firmy i ja jako dojna krowa juz nie bede - zaoszczedze sobie kasy .

Post edytowałem, proszę o staranniejszy dobór słownictwa.
    Natomiast posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 stycznia 2015
  2. BA_Chris

BA_Chris Guest

W sprawie blokady nałożonej na Twoje konto w grze zapraszam do kontynuowania korespondencji z Pomocą Techniczną, na forum niestety nikt nie jest w stanie Ci w tej sprawie pomóc. :)

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

zochaoo wprawdzie nie mam 60 -lat ale znam co najmniej kilka kobiet w tym wieku i w życiu nie nazwałabym ich "starymi babami" Bo ani nie wygladaja ani sie tak nie zachowują. I niektóre swietnie znaja sie na informatyce. Przepraszam,ale musiałam sie odezwać:)

ryzio, chrumcia91 oraz zzizzie lubią to.
  4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Odpowiedzi udzielone, brak dalszych pytań, proszę kontynuować dalszą korespondencję z PT. A tutaj wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.