Opinie Blenderowe bajery

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Jan 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Martusiaaa47

Martusiaaa47 Forumowy żółtodziób

no i wlasnie ja ich nie mam

Twoje kolejne posty również połączyłam. Przypominam o zasadzie nie pisania postu pod własnym postem.
    MOD_Marion

Last edited by moderator: Jan 31, 2019
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

W itemach :)

3. Reaperarms

Reaperarms Młodszy ekspert

Można jakoś tego przechadzającego się miśka przesunąć w inne miejsce? Sieję na małych polach i zasłania mi tak, że nie mogę dwóch zebrać xD

4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

a ja go nie widze -.-

5. Ranczo2R

Ranczo2R Czeladnik forum

mozna. klikij na szklaneczki i pozniej po prawo pod postaciami jest malenkie okienko. tu sie je wlacza i wylacza

6. Reaperarms

Reaperarms Młodszy ekspert

o_Oo dzięki!

7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Danusiu zrobiłaś go w młynie? To nakarm nim miśka na głównej. Od niego dostaniesz inny blender i postaw go na leśnej.

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    To może jednak napisz do PT, szkoda czasu ;)

9. dantic3

Aniu zrobiłam w młynie ,nakarmiłam miska a w itemach go nie mam :cry:a pod jaka nazwą sie on kryje ?

10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja wpisywałam"blender" w wyszukiwarce

11. dantic3

jest znalazłam dziekuje Aniu :inlove:

12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

też się troszkę naszukałam. Może być niebieski, pomarańczowy, nowoczesny, luksusowy. Sortuj po nazwie. Te zapakowane są szczęśliwie na "b"-blender w pudełku to szybko znaleźć. Wymieniam do skutku podstawowe - max 3 razy i mam lepszy. Tracę pół godziny ale na dobę (3 zbiory) mam 3x1 lub 2 soki do przodu

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Właśnie wróciłam z treningu i zaczęłam event . Z hortensji wypadło 320 paneli, które wyglądają jak kapelusze.
    Pierwszy zbiór za 21 minut

14. dantic3

a ja tego nie rozumie ten blender u mnie dojrzeje za 7h :cry:

15. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Martusiaaa47, skoro nadal nie możesz znaleźć rośliny, to - tak jak radziła powyżej zzizzie - skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną zgodnie ze wskazówkami zawartymi w >>tym poradniku<<.

16. Rock

Rock Koneser forum

dantic3 i tak ma być. Blender żeby zebrać z niego sok, tyle potrzebuje. Gdyby Ci się jednak nie podobał kolor czy rodzaj blendera, wtedy możesz go usunąć z paska wyjąć karton z nowym blenderem i po 10 minutach sprawdzić czy masz takie blender jak chciałaś czy jakiś inny. Tutaj naprodukowałam bardziej szczegółowy opis może coś rozjaśni >>KLIK<<.

17. dantic3

dzieki bardzo:) poczytałam ,ale dla mnie ten ewent jest pogmatwany -.-to mam ten niebieski blender usunąc bo taki mam

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Gosia a jakie zatrzymywać najlepiej? o_O Bo ja już się zakręciłam na maxa :oops:

19. dantic3

ja tez zakrecona jestem mam niebieski i nie wiem co mam dalej z nim zrobić :oops:

20. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

ja niebieskie i pomarańczowe tak długo wymieniam, aż otrzymam luksusowe albo nowoczesne

Thread Status:
Not open for further replies.