Opinie Blenderowe bajery

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 30 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. irenad

irenad Zaawansowany

gdzie zanajde to pudelko z blenderem nic z tego nie rozumiem proszę o pomoc

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xDxD:cry: Madziaaa xD czyli to nie Ty wpadłaś na pomysł tak drastycznego rozdzielenia miśka z dziewczynami? Nie wiem czego się boją? że będą małe misioski czy migwinki :pxDxD

20 min i drugi rzut. Koniec siania badyla jutro to jest też to co kocham :inlove:xD

3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Te cząstkowe nagrody nie powalają ilością i są mało zauważalne ale kiedy je sie pomnoży przez ilość nagród z eventow + kolo + misje to już inaczej na to patrze.Całkiem spore zapasy sie robią przy okazji i nie muszę kupować.Szczególnie jesli chodzi o ilości Super Paszy i bananów,Farmarek i imprezowek na kolo.SN,SNZ i TNZ jeśli ktoś nie ma baobabów to tez może pewne ilości nazbierać.Juz od kilku miesięcy nie wystawiam nawozowcow i chociaż tracę podczas eventow to jakiś % zwrotu mam.
    Jak to mówi mądre przysłowie pszczół...ziarnko do ziarnka;)

4. pelargonia70

pelargonia70 Okazjonalny autor

Moi kochani podpowiedżcie mi gdzie znależć te durne blendery wyprodukowałam jeden dałam miskowi i mi oddałpomarańczowy ale nigdzie nie mogę go znależć aby ustawić na polu

5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

O co Ty mnie posądzasz, hmm o_O.
    Czy ja wyglądam na jakąś bogobojną, żeby miśka od panienek odgradzać??
    Jestem za a nawet przeciw, żeby sobie razem pohasali po łąkach czy zagajnikach :inlove::p. Nawet oazy mogą wypróbować, a co! xD

W zakładce z itemami szukaj. Tylko pamiętaj, że stawiasz tylko na leśnej polanie.

6. pelargonia70

pelargonia70 Okazjonalny autor

Dzięki jest faktycznie na samym końcu się znalazła 'mynda:
    tak pamiętam na leśnej polanie.

7. Asiik

Asiik Czeladnik forum

8. atka28

atka28 Czeladnik forum

Dzień dobry.

Droga MOD MARION mam mały problem z tym, iż dzisiaj jest awaria sieci komórkowej T-Mobile.

<ciach>

Aby zebrać i posiać nowe roślinki do dzisiejszego eventu zajęło mi to 45 minut... Internet tak muli, że tzw. kwiatki kręcą się jak chcę przejść z planszy na planszę. Może nie u wszystkich ale np. u mnie tak się dzieje...
    Czy możecie to jakoś uwzględnić i wziąć pod uwagę, że niektórzy mogą mieć problem ze zrobieniem eventu.

Ps. Może to nie odpowiedni dział, ale nie wiem gdzie to zgłosić
    Pozdrawiam serdecznie

Link do strony z reklamami usunęłam
    MOD_Marion

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

atka28, przykro mi, ale indywidualne problemy Graczy nie wpływają na ogólny tryb eventu:oops:
    Pamiętaj, że to gra dostępna dla Graczy praktycznie na całym świecie. Życzę, aby awaria została szybko opanowana i aby udało Ci się zdobyć w evencie, to co zamierzasz...

10. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Sprawdź logo bo nad Torono to nie koniecznie od BP:pNoooo w kazdy razie nie tylkoxD
    Zastrzeż nazwę ...tak na wszelki wypadek;)Czort wie kiedy znów dopadną elyty i posadzą o...:pxD

Jeszcze troche rozsiewania i misiu papu dostanie.
    Poki co lesna potraktowałam pokrzywą i żadne pingwiny i rudokitki nie maja odwagi wyleźć;)

11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

To o patent musiałabym sie starać. Koszty, biurokracja... taniej wyjdzie dopadanie elyt xD:cry:xD.

Miśki pokarmię jutro hurtem, co się będę w detal bawić ;).

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

na start tylko 139 wylotek z dzikiej róży:eek:

Andrzej_Kubata21 i robins71 lubią to.
  13. Martusiaaa47

Martusiaaa47 Forumowy żółtodziób

Witam ;) pomoze mi ktos bo kurcze nie mam nasion do siania, nie mam pojecia gdzie one sa?i te kartony?

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Mało, pewnie nie skończysz.:cry:
    Ja miałem 149 z goździka i to na pewno wystarczy.:D

15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ba Rysiu. O 10 więcej. A 10 (czy w ilości czy centymetrach) robi różnicę:p

16. zexens

zexens Forumowy żółtodziób

Może ktoś mi podpowiedzieć: coś dostałem na samym początku eventu, kliknąłem szybko i nie bardzo wiem co to było

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nasiona albo w siewniku albo w stodole...A kartony-to polecam post ROCK na str.5 tego wątku

18. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ciebie? broń Boże xD Ty byś nie tylko nie rozdzieliła, ale ten event wogóle w oazach zrobiła :pxD;) Jednak ktoś miśka bardzo nie lubi :cry::p Nie dość, że głodny to samotny :p

Za 3,5 h urośnie badyl i może się zlituję i nakarmię chociaż bidulkę :pxD

19. rysio

rysio Półbóstwo forum

a ja 118 z juty czas wzrostu 22 h. I znow teoria im dluzej rosnie to wiecej daje wypadajek bierze na moim koncie w leb.

20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

-parasol-, z takimi pytaniami zapraszam do działu Pytań ogólnych. Twój post nie związany z eventem usunęłam.
    Bardzo proszę wszystkich o trzymanie się tematyki eventowej...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.