Opinie Blenderowe bajery

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 30 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Mimo zawiłego (na pierwszy rzut oka) opisu ewencik spokojny po urodzinach, zadania zrobione i można spokojnie zbierać dodatkowe nagrody.
    Aktualnie jestem w trakcie zmiany wszystkich blenderów na +3 i 2+2 (na cały dzień nie będę w ciągu dnia kombinował). A ze zbiorów: taki wyścig na urodzinowym a z tajemniczych:
    Zebra, konik morski, a z drzew co wspomniałem asymina i wierzba całolistna.
    Czyż nie kręcić powoli następnych koktajli ;)

2. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Skończyłam event i ja :) Blendery wystawiłam, jeszcze się pobawię, co będę zwierzakom koktajli żałować, niech piją na zdrowie xD może jeszcze coś wpadnie ciekawego ;):p Trzymam kciuki za walczących farmerów :D

3. AngelGina

AngelGina Generał forum

Również niedawno skończyłam, oczywiście tak samo zbieram dalej koktajle dla zwierzaczków, 9 karmień już nadprogramowych, dodatkowe ciekawsze nagrody mile widziane, więc wycisnę z tych zwierzaków ile się da :)

4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

kira 35 pela 39 na dzis koniec :) 53 blendery stoją coś powyciskam jeszcze z nich :D a taki trudny na początku sie wydawał ten ewent

5. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Witam serdecznie
    U mnie jak zwykle, mało wypadajek, a chęci jakoś mi się kończą, bo co robię z tymi blenderami coś, to mi słonecznik kręcić się zaczyna i tak kręci 10 minut. Następny blender i to samo się dzieje. Nie wiem czemu.
    Jak wchodzę to kręci na 55 procentach, więc chęci coraz mniej.
    Może fabrykę uda mi się zdobyć i tyle z łowów będzie.
    P.S. Nowego flash playera mam, więc nie wiem czemu tak jest?
    Macie tak samo? Działa u Was ładnie?
    pozdrawiam

robins71, Mikasek- oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witaj. U mnie wszystko działa. Może wyczyść ciasteczka. To zawsze pomaga. Ja już kończę ten event. Ostatnie malutkie karmienie tylko tych malutkich potworków i koniec. Pozdrawiam walczących.

7. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

Jeszcze po jednym koktajlu i zadania zakończone , ale oczywiście blendery do samego końca będę zbierać i zwierzaki koktajlami poić, może dadzą jeszcze coś ciekawego.

8. Beti.43

Beti.43 Forumowy żółtodziób

Witam. Moje blendery są przekreślone -nie mogę wystawić . Ktoś tak ma ?

krasnoludek10 lubi to.
  9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A gdzie próbujesz je wystawić?
    Bo można tylko na leśnej polanie :)

grakula16 i krasnoludek10 lubią to.
  10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

30/32 i wymieniam wszystkie blendery (mam już 48 ).

W razie "W" kupię koktajle a tak to nie wiem,,który item wziąć jakbym nie musiał kupować koktajli, bo mam równo 60 talarów.

amber♥, -Batka74- oraz dantic3 lubią to.
  11. miętu$

miętu$ Forumowy żółtodziób

Witam wczesną porą. U mnie właśnie przed chwilą zawisło pnącze. Bardzo jestem zadowolona, że udało mi się je zdobyć, zwłaszcza że daje dużo punktów doświadczenia, a dla mnie - takiej osobie co posiada zaledwie 74 poziom, jest to olbrzymia ilość PD.

12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wielkie gratulacje - i powodzenia w następnych eventach :)

13. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Skończyłam w niedzielę, ale że nagrody cząstkowe są w porządku, to wciąż blenderuję :) Sporo PD, zagród drzew, bananów i gwiazdek wypada, szkoda nie pozbierać.

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A u mnie tak, miało być wczoraj, ale trzeba było czekać bo zabrakło 1 soku.:sleepy:

Ewent lajtowy, fajny odpoczynek po urodzinach, dobrze, że można było różnymi drogami dojść do celu.:D

15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Skończyłam.:D pozbierałam blendery wystawiłam pudełka 69 szt 8)i za 7 godzin lub później bawię się dalej:music:A teraz zmykam bo real woła:pxD

16. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witam :) i koniec :) jeszcze sobie blenderuje i zgarniam co mi sie należy :D

17. halina54

halina54 Hrabia forum

Witam.U mnie tez juz koniec eventu i nawet fajnie bo wpadlo po zakonczeniu 8 zagrod...mam nadzieje ze beda w nich zebry ktorych w poprzednim nie udalo sie zdobyc.Bawie sie dalej i co ugram to moje....milego dzionka ciezko pracujacym i gratulacje dla tych co skonczyli

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

37/39. Starczy i na 1 item (ewentualnie jakby ktoś chciał na GT) i 3 soki borówkowe i 1 mango tych talarów, więc za chwilę koniec i zbieram nadprogramowe nagrody.

robins71, dantic3 oraz amber♥ lubią to.
  19. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

tak z ciekawości - na jakich "dopalaczach" macie z tego aż tyle punktów?

20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Mam jednorazowo ponad 2mln. Wieniec wiosenny, to co stoi w zwierzakach domowych - sowy smoki itp, wzmacniacze z pnącza

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.