Opinie Blenderowe bajery

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 30 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No dobra-wypadło kilka zwykłych,niech się do rana produkują,bo już mi się nie chce wymieniać-a florków więcej szkoda...Kfiatki na SP rosną,zobaczymy,co się ugrać w tym evencie uda...:p Dobranoc-nic mnie nie zmusi do siedzenia na farmie po nocy 8)

2. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Można na dwa sposoby rozgrywać- stawiać co misiek daje, blenderów narobić z zapasem i zbieranie tylko co 7 godzin a raz na dobę wymiana. A jak się komu (jak mi) chce pobawić to się bawi w te 10-minutówki.
    Nie rozumiem marudzenia. Podoba się komuś -to robi. Nie podoba - ignoruje mniej lub bardziej wyniośle.
    Jak się ktoś zamotał to wystarczy forum poczytać - co dwie strony poradnik wyczerpujący.
    Ja sobie robię, za skomplikowany nie uważam, w międzyczasie dorabiam groszku, szczypiorku czy fiołka bo faktycznie -jak twierdzi Zuza- doba siania eventówki starcza.

3. aisunel

aisunel Generał forum

Gochaa florkow,dlaczego:p

4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

ledwo dychom :(niedorajdy wymieniłam na pudła :music:
    ale co :music:sama nie wiem :oops:
    to pojedziemy razem :Dale dokąd :DxDjakas propozycja :D

oj słabo ,słabo mi to idzie -.-

ja w te gierki nie gram :cry:

5. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Właśnie próbowałem wymieniania i mi nie podeszło, więc będę się musiał przestawić na branie wszystkiego, jak leci. A to wymaga trzech zbiorów na dobę i w moim przypadku wchodzenia na farmę przed wyjściem do pracy.

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wprawdzie tak ogólnie to ja nie ogarniam, ale kwestię PD ogarniam (tak dla sportu, bo osobiście mi nie zależy).
    Sprawdzałeś może, ile expa się dostaje za jeden kartonik zdjęty z pola po 10 minutach...?
    Nie...?
    A to sobie sprawdź i przelicz 8)xD
    Za coś takiego warto nawet te florki poświęcić 8)

7. Yo!Asia

Yo!Asia Czeladnik forum

Czy naprawdę nie da się tych misiów wyłączyć? Są bardzo irytujące, kiedy trzeba zebrać plony z drzewa za misiem. Trzeba się nacelować, żeby trafić w drzewo...... bardzo mnie to irytuje.

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I postawiłaś pudła na łące ???

jak trafią się luksusowe czy nowoczesne to zostaw

inne zwykłe wymień znowu na pudła i tak do skutku

a ile w ogóle masz blenderów ??? i jakie ???

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wchodź na farmę zaraz po przyjściu do pracy ;)

U mnie powoli do przodu idzie.
    Jak mam czas, to wymieniam, jak nie mam czasu, to stawiam, jak leci.
    Zbieram trzy razy na dobę, bo dobrze mi się komponuje z moim rytmem dnia :)

Ależ da się wyłączyć. W Poradniku jest taki obrazek:
    I zdanie:
    Jeśli pojawiające się na łąkach postacie nam przeszkadzają, możemy usunąć wskazany strzałką znacznik, wtedy przestaną się pojawiać - do momentu aż ponownie wstawimy znacznik.

10. MOD_Zgredek*

Da się. Tylko trzeba wpierw przeczytać poradnik, w którym jest opisane jak to zrobić.

Wtedy przed wyjściem z niej nie zdążą dojrzeć ;)

11. MOD_Zgredek*

Jak nie możesz ich postawić, to spróbuj nakarmić nimi misia :)

12. malgos63

malgos63 Stały bywalec

Ja wymieniam do skutku:p
    Trzeba jeszcze pamiętać, że po zebraniu 3 razy nowoczesnego blendera są soczki w pudełku do odebraniaxD

13. dantic3

postawiłam
    mam 6 nowoczesnych
    5 luks pomar
    7 luk nieb

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dobrze, że przypomniałaś o tych skrzynkach. Zupełnie o nich zapomniałam.:cry:

15. Andrzej_Kubata21

Andrzej_Kubata21 Hrabia forum

Skrzynie kiszą się w stodole, może wystarczy to co dają luksusowe blendery a skrzynki po evencie dadzą doświadczenie.

dantic3, krasnoludek10 oraz robins71 lubią to.
  16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A gdzie reszta
    pisałaś że pół pola miałaś ;)

a sprawdź też czy po zbiorze nowoczesnej nie masz już soków czyli skrzyni blenderowe bajery

17. Kloni17

Kloni17 Książę forum

9 lux niebieskie
    11 lux pomarańcz
    6 nowoczesne

18. dantic3

wymieniałam
    :oops:zaraz zobacze boziu:cry: ale ja wymieniałam :eek: to chyba nie dla mnie taka chora a tu takie byle co -.-sie trafiło w pasku zero -.-

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

dantic3 - Twój post usunęłam, ponieważ nic nie wnosił do tematu eventu. Tym bardziej, że zacytowany post został usuniety przez autora.

Powoli idziemy do przodu. Tylko jakaś dysproporcja się wdała. Mam tylko 4 koktajle borówkowe i 8 z mango :p

20. dantic3

dziekuje wiedziałam ze cos poknociłam i przepraszam ale to ze grypa mnie nadal trzyma

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.