Opinie Blenderowe bajery

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 30 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to gracz nie doczytał, bo jest tylko jeden rodzaj nowoczesnego blendra, są dwa rodzaju lux i dwa rodzaje podstawowych
    w poradniku jest tabelka

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No i właśnie o to mi chodziło w moim pierwszym komentarzu na ten temat.

Myślę, bez urazy, ze też nie doczytałaś mnie dokładnie :)

robins71, Andrzej_Kubata21 oraz abc2016 lubią to.
  3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

tak to jest jak nocny człowiek się dopiero obudzi ;)
    tego posta co Ty komentowałaś to nawet nie przeczytałam... chyba zamilknę:sleepy:

mam 26 blenderów - 6 nowoczesnych, 8 lux pomarańczowych, 6 lux niebieskich i 6 w reklamacji ;)
    powinno wystarczyć, ale posiałam jeszcze raz eventówkę.... a potem wracam do fiołka :)

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jakoś nie mam ochoty robić tego eventu.:( Brak czasu wczoraj spowodował że z rośliną jestem mocno w tyle. Ale może koło dopisze :eek:A poza tym przekombinowane to strasznie. Jeszcze się nie poddaje ale jak widzę że macie już całą eventówkę to szans nie widze:wuerg::sleepy::oops:

5. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Wielkie dzięki, długa ta chwila była u mnie ale dopisało.

6. matthero

matthero Hrabia forum

Mam 21 blenderów postawionych na leśnej polanie. Nie potrafię określić jaki postęp zrobiłem w evencie. Będę zmuszony pokręcić kołem, bo ten event jest bardzo durny, a już zacząłem i chcę go skończyć.

robins71, Andrzej_Kubata21 oraz Daisy44 lubią to.
  7. kwiatuszek021276

kwiatuszek021276 Forumowy żółtodziób

Gdzie znaję blendery

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  8. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

a ja sieję eventówkę, dopóki nie będę mieć zapełnionej całej leśnej. potem będę wymieniać do wyrzygu - ile punktów wpadnie z samej tyko wymiany, tyle moje :D

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  9. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

W piekielnej kuchni Gordona Ramsaya.:sleepy:

Dwa zbiory i koniec siania.Pozamieniałam wszystko na luksusowe i nowoczesne blendery.Mam nadzieję , że się nie kopnęłam w obliczeniach...:eek:

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

robins71 i Andrzej_Kubata21 lubią to.
  11. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

Proszę oświećcie mnie, dlaczego, dlaczego tak komplikują te eventy?Tęsknie za starą farmą . :(

12. Andrzej_Kubata21

Andrzej_Kubata21 Hrabia forum

komplikują eventy z tego powodu bo dawniej gracze narzekali iż eventy są nudne

13. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

Być może, choć ja do nich nie należę. Jednakże trzeba przyznać , że z tym eventem to ktoś już odleciał na planetę complicated.

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

... i że siania za dużo ;)

No to teraz siania jest malutko, a za to sporo przestawiania blenderów, odkrywania pudełek, czekania 7h aż blendery podorastają... bo ja wiem, to jest chyba jeszcze bardziej monotonne od siania 8)xD

Ależ to jest boleśnie proste... tyle że nudne -.-

(Dodaj tłumaczenie zakazanego słowa w zakazanym języku xD)

15. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

zagmatwany event? wg mnie wcale taki nie jest - najgorzej wspominam jakieś chmury czy inne piętra, gdzie się przechodziło z jednej na drugą i ciężko było ogarnąć które przejście gdzie Cię wyprowadzi. robiłam to na czuja :/

16. abask

abask Fanatyk forum

Kompletnie mi ten event nie odpowiada :(

17. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Mi także. Ciągle mam pomarańczowe blendery, a niebieskie jak na lekarstwo. Nudzi mnie to usuwanie i stawianie , czekanie aż trafisz co chcesz :(. Monotonne i tyle. No i oczywiście brakuje wypadajek na obecną chwilę.

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zawsze kartonik można 1 florkiem podgonić ;)
    Ja tam powolutku,nie leję SN na zielsko ...No i blenderów mam mało-skąd u was tyle?o_O Ja mam tak:[​IMG]

19. abask

abask Fanatyk forum

Ja mam wystawione 26 blenderów ale i tak jakoś mi to nie pasi.

20. danusias23

danusias23 Książę forum

U mnie podobnie. Zaraz zbiorę zielsko to trochę przybędzie :)
    Jeśli chodzi o eventy to najbardziej podobała mi się: Królowa Karnawału :inlove:(pierwsza), event ze skubaniem serka :inlove: wędkowanie, Gra w Kości, Nubloni. A najlepszy to był ten, kiedy przyjechały drzewa nawozowe hihi... Ludzie jakoś tego nawet wtedy nie doceniali, ja zdobyłam tylko kilka bo nie wydawały mi się lepsze od ówczesnych super Tajemniczości - a dziś staroci xDKiedyś były takie eventy typu dni Francji, dni Włoch... dużo było pomysłów na eventy :) Za to jestem stanowczą przeciwniczką pieczenia babeczek, bardzo monotonne to było, te screeny i odtwarzanie tego echh

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.