Opinie Blenderowe bajery

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 30 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kropelka04

kropelka04 Generał forum

dziewczyny najlepiej zatrzymywac nowoczesne blendery (daja po 2 soki kazdego rodzaju), albo luksusowe niebieskie i pomaranczowe (daja po 3 soki z danego koloru) i ja tak zrobilam. tak dlugo zamienialam zwykle blendery, az mam, jakie chcialam

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

buziaczek :inlove:

3. Rock

Rock Koneser forum

dantic3, generalnie Twoim celem jest nazbieranie soku czyli jakieś blendery musisz trzymać, bo zamieniając je nic nie zyskujesz. Można się bawić w zamiany, może trzymać te co się dostaje. Zwykły blender daje dwa soki z każdego zbioru, czyli w sumie po trzech zbiorach 6. Luksusowy daje o jeden więcej z każdego zbioru, czyli z trzech masz 9. Nowoczesny daje skrzynki, które zawierają po dwie sztuki obu soków czyli z trzech zbiorów 6 niebieskich i 6 żółtych.

gosiagosia60 najlepiej jest oczywiście zbierać luksusowe i nowoczesne, bo są najbardziej efektywne, tylko kwestia tego czy chcesz i masz czas się bawić w to zbieranie i podmienianie ich co 10 minut aż trafisz właściwe.
    Jest początek eventu, wymagania są w sumie nie takie straszne, ja na razie stawiam to co misiek daje, bo zwyczajnie nie mam czasu siedzieć i wymieniać te miksery co 10 minut. Ale jak ktoś może, to pewnie, że opłaca się pobawić w podmianki, aż dostanie się te lepsze.

4. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Robię dokładnie tak samo

5. klonek68

klonek68 Generał forum

Postawiłem pomarańczowy na leśną polane i chce go dać do paska/ usunąć/ to pisze że strace wszystkie ładunki? Pomocy bo nie kumaty jestem :(:eek:

6. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

A co robic z blenderem nowoczesnym?Przeciez on daje jedna skrzynie a co w niej jest to dla mnie wielka niewiadoma.Zostawic na polu na 7 godzin czy do paska i ponownie wystawic?Moze ktos podpowiedziec?

7. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

spokojnie, jak go usuniesz, w pasku będzie skrzynka

8. Rock

Rock Koneser forum

klonek68 możesz usunąć tracąc ładunki, ale dostaniesz za to karton z nowym blenderem. Możesz go postawić i rozpakować po 10 minutach i dostać inny blender, np. luksusowy, albo nowoczesny, które są lepsze od zwykłych, bo dają więcej soków.
    Ale możesz go też zostawić na polu i zebrać dopiero za 7 godzin, wówczas ze zwykłego miksera dostaniesz 2 soki, po kolejnych 7 godzinach kolejne dwa i potem za następne 7 godzin jeszcze dwa (masz do wykorzystania 3 zbiory, każdy co 7 godzin). Jak już zbierzesz trzy razy, wtedy koniecznie usuń pusty blender, w zamian za to w pasku znajdziesz karton z nowym blenderem, który tak jak opisałam na początku możesz rozpakować po 10 minutach.

grazaw6 moim zdaniem nie warto usuwać nowoczesnego blendera, bo ze skrzynek dostaniesz po 2 soki każdego rodzaju. Blender zbierasz 3 razy czyli w sumie dostaniesz trzy skrzynki, a w nich 12 soków - 6 niebieskich, 6 żółtych.

9. miska17031

miska17031 Okazjonalny autor

No nie mają nic wspólnego dlatego po co się męczyć z sianiem znowu, może w kalendarzu dadzą ciekawe prezenty.

10. Irena_Skrzyp

Irena_Skrzyp Czeladnik forum

Nowoczesny blender jest najlepszy-nie usuwaj. W skrzynca są 2 pomarańczowe i 2 niebieskie soki.

11. klonek68

klonek68 Generał forum

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi ....już mnie olśniłoxD

12. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

Rock- wielkie dzieki,juz wszystko wiem.

13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

acha bardzo ci dziekuje zaczynam powoli jarzyć o co chodzi :)

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Dziękuję :inlove: wymieniłam i mam nowoczesny :music: drugi jeszcze wymieniam...

15. Andrzej_Kubata21

Andrzej_Kubata21 Hrabia forum

3 nowoczesne i po 8 luksusowych czeka na polanie do zbioru

16. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Dostałam luksusowy pomarańczowy blender. Co z nim zrobić? Sorry za to pytanie, ale po kilku godzinach wróciłam do domu, robię w biegu...jeśli ktoś zechce mi odpowiedzieć, będę wdzięczna :) Pozdrawiam farmerów!

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ustaw na Leśnej polanie i czekaj 7 godzin na zbiór soków.

18. Rock

Rock Koneser forum

elwira17 postaw na leśnej i zbieraj co 7 godzin trzy razy. Potem wywal i z paska wyciągniesz karton z nowym mikserem do rozpakowania po 10 minutach od postawienia.

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nowoczesny daje soki w skrzyniach, jakby nie mógł od razu dopisywać ich do stanu.
    Oj, będą farmerzy narzekać na brak soków, bo nie będą wiedzieć, że mają pochowane w skrzyniach.

20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

postawić na leśnej, zebrać za 7 godzin względnie rano ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.