bledy w grze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika halina54, 9 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halina54

halina54 Hrabia forum

Co sie stalo ze zamiast rzeczy z mrokow wyskakuja w ostatnim odznaki ptakow i nie mozna skonczyc eventu?Widze ze wiecej osob tez tak ma...

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Tabelka z FAQ:

Jak widzisz błędu nie ma.

Czy masz jeszcze pytania?

3. eldorado47

eldorado47 Forumowy żółtodziób

ja mam to samo

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

eldorado47 bardzo możliwe, że masz "to samo" bo wszyscy mają takie same zadania. I tak jak napisała wyżej BA_Marion nie ma tutaj żadnego błędu.
    W zadaniach Pełni księżyca wymagane są też odznaki dla stawonogów (zad. 6) i odznaki dla ptaków (zad. 8 )co widać też w wyżej przedstawionej tabeli.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

5. -VIPFarmer-

-VIPFarmer- Czeladnik forum

błędy w grze, nie pojawia się odznaka pomarańczowa, tylko różowa

6. SMOD_Atena

-VIPFarmer- w zadaniach Pełnia księżyca tak właśnie powinno być. Popatrz na tabelę z poradnika (jeszcze raz ją wkleję choć jest już wyżej):

W zadaniu 6 wymagane jest 35 odznak Stawonóg, w zadaniu 8 - 40 odznak Ptak.

Wyżej zostało to już zresztą napisane.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

7. -VIPFarmer-

mam odznaki pomarańczowe z hodowli owiec, kiedy kliknę wpłać, wyskakują odznaki fioletowe, powinny być pomarańczowe

8. SMOD_Atena

9. -VIPFarmer-

mam stawonogi i ptaki ukończone, zostało pełnia księżyca, mam odznaki pełni pomarańczowe,ale, klikając + zamiast pomarańczowych wyskakują fioletowe w ilości 35 do wpłaty

10. czubiel

czubiel Okazjonalny autor

Czego nie rozumiesz? Przecież w poradniku jest napisane jak byk jakie odznaki trzeba oddać :p

11. SMOD_Atena

Wybacz ale czy Ty czytasz co się do Ciebie pisze? Widzę, że nie i powtórzę jeszcze raz:

W zadaniu 6 wymagane jest 35 odznak Stawonóg, w zadaniu 8 - 40 odznak Ptak.

Zbierz z oazy 35 hodowli stawonogów i 40 ptaków a zadania wykonasz bez problemu.

czubiel dziękuję za pomoc.

A skoro Autorka nie kontynuuje tematu to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.