bledy targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 10Rouge, 20 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

nie powiem milo byloby miec na targu nie sprzedana swinie skarbonke i cala inna rzesze rzeczy :) ale niestety wyskakujace informacje o tym sa tylko pustymi bledami

2. Nie rozumiem o czym piszesz czy mogłabym prosić o więcej szczegółów, jakie pojawiają się u Ciebie błędy na targu ???

3. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

kiedy weszlam do gry zaczelo mi wyskakiwac nieskonczenie wiele komunikatow (poki nie odswiezylam znow) o tym ze cos sie nie sprzedalo na targu i wrocilo do mojego inwentarza. bylo tego mnostwo, i chyba wszystko ;p a szkoda bo taka siwnka skarbonka bym nie pogardzila... oczywiscie nic sie do inwentarza z tych rzeczy nie dodalo

4. U mnie jak coś się nie sprzeda to nie ma takich powiadomień, może to u Ciebie jakiś chwilowy błąd wyświetlenia jest :)
    A jeżeli twój nie sprzedany towar nie wrócił do stodoły to napisz do ....POMOCY TECHNICZNEJ...tam sprawdzą Twoje konto ponieważ z pozycji forum nie mam takich narzędzi :)

5. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Kleopatro nie wprowadzaj w błąd graczy, takie okienka pokazują się

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Nie jest to wprowadzenie w błąd, a na pewno nie celowe :)
    Dopytałam w kwestii okienek (w drugim temacie) i z informacji jakie posiadamy wynika, że takie okienka nie pokazywały się u naszych Graczy. Dotyczyło to Graczy innych wersji językowych, więc na naszym Forum informacja na ten temat się nie pojawiła (tak jak to było na Forum włoskim).

7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

U mnie towar wraca, ale żadne powiadomienia się nie pokazują.

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Wszystkich zainteresowanych tematem zapraszam do tego wątku: ..::klik::.., tutaj zamykam, gdyż dwa tematy dotyczące tego samego problemu tworzą niepotrzebne zamieszanie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.