bledy, bledy i jeszcze raz bledy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 22 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RWM41

RWM41 Ambasador forum

dokładnie ten sam problem. owoce sprzedawane po 9 tys wczoraj za parę setek max można

gretag lubi to.
  2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Na pnaczu jest bardzo dużo kłodek:oops:

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

Nie wiem dlaczego, porostu nie rozumiem dlaczego w otwartym przeze mnie temacie dot. bledow usuwa sie moj post o bledach jako spam. Czy to jest nowa metoda pod tytulem jak zamkne oczy to nie widze?
    Prosze o przywrocenie postu gdyz w 100% dotyczy aktualnie wystepujacych bledow (klodek na pnaczu). To ze inni gracze dopisuja sie w moim temacie i skarza na obecny event nie jest moja wina.
    Czekam na wyjasnienia.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

rysio, zapraszam do lektury TEGO ogłoszenia, event został wydłużony, co również zostało opisane w TYM ogłoszeniu,a co wpływa na wypadanie przedmiotów podczas zbiorów Ty, jak wytrawny Gracz chyba wiesz, gdzie znaleźć na forum, jeśli nie podpowiem.
    Problem rekompensaty - jeśli zapadnie taka decyzja zostanie jak zawsze ogłoszone we właściwym czasie, a tylko śledzenie pojawiających się ogłoszeń na forum pozwoli być Ci na bieżąco z informacjami i unikniesz zbędnych pytań.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

5. [Czereśniak]

[Czereśniak] Stały bywalec

Mam tak samo i co teraz???czy odpowie ktoś na pytanie??

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

7. RWM41

RWM41 Ambasador forum

a kłódki na pnączu swoją drogą.....nie wspominając, że rekompensatę za poprzednie błędy i owszem uznało tylko tego co miało dopisać nie widać.

8. rysio

rysio Półbóstwo forum

mam wrazenie ze jezyk polski jest bardzo niezrozumialy!
    Mnie nie chodzi o wydluzenie eventu, poszukiwanie tego czy owego, zwiazanego czy nie zwiazanego z obecnym eventem, ale o PROSTY FAKT zgloszenia BLEDU = dziesiatek klodek na pnaczu. Czy naprawde tak ciezko to zrozumiec?

9. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

RWM41
    rysio

problem z kłódkami jest znany i został zgloszony

10. rysio

rysio Półbóstwo forum

brawo MOD Scarlett wreszcie nalezyta odpowiedz i bez uznawania wpisow za spam.
    zdaje sobie sprawe ze watek zaraz zamkniecie, choc wolalbym by to nastapilo po narawie wszystkich bledow

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

rysio jako, że otworzyłeś wątek w dziale Pomocy, to czy chciałbyś jeszcze o coś zapytać?

12. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

gra dzisiaj jest zamulona,rekompensaty nie otrzymałem,coś im znowuż nawala

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.