blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

:D:D:D Muszę tego kiedyś spróbować. Już wiem co mi się będzie śniło dzisiaj xD:D:p

2. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

wyobraź sobie górę wielkości Mount Everest o smaku lodów piwno-arbuzowych xD:music:xD:music:xD

3. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Arbuza z wódką kiedyś jadłam:p
    Latem zawszę biorę minimum 3 tygodniowy urlop. Kiedyś trzeba wypocząć i poczuć, że ma się urlop, nawet jak się go spędza w domu. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo przynajmniej załatwiłam trochę innych spraw i teraz mam spokój. Morze nie zając, nie ucieknie, jak nie pojadę teraz, to może za rok ;)

Lody piwne?o_O Mogą być dobre:p

Edycja
    Teraz u mnie jest burza z gradem. Wieje i wali jak tralala. Masakra:oops:

Last edited: Aug 1, 2017
  4. Kasialka

Kasialka Generał forum

Ja za późno się obudziłam do tego eventu i nawet pnącza nie zdobędę. Ale nic to ;)

Jakaś aktualna lista na G&T jest?

U mnie upał, ale pełne zachmurzenie. Burza się szykuje...

5. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jeszcze listy nie ma, pewnie z 2 dni przed G&T się pojawi :)
    U mnie również upał, pogoda pokazuje po 16 opady deszczu.
    Dzień dobry :)

6. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

8. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

No..., o tym nie pomyślałam;):pxD

9. Marrylan

Taki czas, na załatwienie spraw bardzo potrzebny czasami, bo w zabieganiu często nie ma kiedy, albo godziny otwarcia jakiegoś urzędu sa takie same, jak godziny naszej pracy ;) A i odpocząć porządnie i naładować bateria też trzeba :)
    U mnie spokojnie wieczorem było a od rana ukrop, ale to cisza przed burzą :oops: Tylko czekam aż walnie.

Listy jeszcze nie ma, ale czekam z niecierpliwością :p

Aha xD:cry: No brak rekompensat za błędy oznacza xD A czemu to nie w OO też się dziwię.
    A jeszcze rano mnie na farmę nie chciało wpuścić tylko kazało coś akceptować :sleepy:

bry :)

10. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Wg mnie tekst o rekompensatach powinien wisiec w Ogloszeniach, a nie w FAQ, bo tam nikt tego nie przeczyta.

Warunki OWH wczoraj musialam akceptowac 8) Szkoda, ze ogloszeniem tego nie uprzedzili, bo szczerze mowiac nie wiem, co sie zmienilo :oops: i kliknelam w ciemno :p

Eventu nie robie i dobrze mi z tym xD

Bry leniwe

11. Marrylan

No właśnie a tam tak ładnie pisało, jak mogliście przeczytać na forach, xD:cry: Ogłoszenie schowane w FAQ jest malo widoczne, gdyby nie Gosia też bym pewnie nawet nie zauważyła 8) A ja event zrobię już z rozpędu. Pola stoją jeszcze więc polecę taśmowo :p;)

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Są zmiany dla użytkowników Puffina (Dzięki Norbi)

http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/Änderung-der-allgemeinen-geschäftsbedingungen-am-01-august-2017.63404/#post-2999453

U nas cisza, mogli by napisać o co chodzi, bo są to chyba jakieś zmiany w OWH i nieakceptując ich, na Puffinie się nie pogra.

Nocne ogłoszenie...
    Widzę wzorzec nocych zmian wchodzi do życia na stałe.
    Ogłoszenie takie jest w nagłówku każdego OO i FAQ angielskiego od dawna.
    U nas będzie tarczą dla błędów tłumaczeń.
    Jak coś nie tak, to link i nie bulgotać.

Last edited: Aug 2, 2017
  13. Marrylan

To przynajmniej już coś wiem ;) Dzięki Ryś (i Norbi) :) Na tablecie tylko Puffina używam, więc i tak bym musiała zaakceptować, ale dobrze by było wiedzieć wcześniej o co chodzi ;)

14. gosiagosia60

Ja na tablecie bardzo rzadko ale niemniej dobrze by było wiedzieć o co kaman,bo ja po niemiecku tylko "danke"rozumiem...:p mi nic akceptować nie kazali...:(

15. Marrylan

Bo ja się właśnie rano z tableta i Puffina logowałam i było okienko. Może jak ktoś z kompa to nie musi. Dopiero jak będzie się chciał z telefonu lub tabletu przez Puffina zalogować. ;)

16. gosiagosia60

Aaa...No to się chyba lognę,żeby mi nie przepadło przypadkiem :p

17. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Brak takiego OO przestaje byc smieszne 8) Spod ogona wypadlismy czy jak??
    Z problemami tylko do polskiego supportu mamy pisac, a wiadomosci pobierac z obcych for?? Grrr >:(

Od dawna bulgotac za bardzo nie mozna, bo paragraf na wszystko jest 8) Gracz ma placic i cicho siedziec. Ewentualnie piesni pochwalne mozna wyspiewywac na czesc wodza i calej reszty. Piekna ta nasza rzeczywistosc.

18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Powolutku robi się na farmie takie samo bagienko jak w rzeczywistości ,nocne Polaków rozmowy to juz nawet nie slogan tylko real(rzeczywistość)8):(

Bry srodowe

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

To może ja się wtrącę, i tak spać nie mogę :(
    Zmiany dotyczą kont rejestrowanych na Bigpoint Inc, nie na Bigpoint GmbH - więc prawdopodobnie większość polskich graczy grających z PL nic nie zauważy.
    Ci, którzy zauważą, będą musieli zaakceptować zmianę, żeby móc grać - ale nie wygląda to groźnie, bo zmiana dotyczy tylko przeniesienia kont rejestrowanych na Inc. do GmbH. Stąd ten Puffin, amerykańska przeglądarka i bliżej mu do BP Inc.

Oczywiście kto wie, co z tego może dalej wyniknąć :)

Zmykam, przepraszam za ten najazd :)

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ewent zakończony na styk.

Druga kurtyna zdobyta w ostatnim planowym rzucie (60)
    Wypadajki coś cieniutko i tylko jedną zapasową grę wydało, bez nagrody z resztą.
    Co chciałem to mam i to na pieszo bez dodatkowych nakładów.

Teraz można spokojnie przejść do lektury: