blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Poczytam sobie jeszcze książkę ,bo i tak nie zasnę :oops:

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

O toto, niech im się przyśnią o takie o:
    :pxD

I niech im w tańcu zaśpiewają: nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało :pxD:cry:

Ja pooglądam TWD bo ze spania nici tak się nabuzowałam >:(:p

toDzasta, Kasialka oraz aweva55 lubią to.
  3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Obejrzałam 3 sety8)
    Płakać sie chce:oops: Gdzie ta mistrzowska drużynao_Oo_Oo_O
    W kij pracy przed sztabem żeby tych młodych chłopaków wyszkolić, żeby ich zgrać ze sobą.Bo to co dzisiaj pokazali to...aż przykro patrzeć.:(Kurek-jeden z naszych filarów,dzisiaj nie istniał.
    Nie odmawiam im przegranych meczy,szalonych końcówek setów ,Tie-break które doprowadzały nas do nerwowych wrzasków i zawałów.To sport i wiadomo,ze nie zawsze sie wygrywa ale niech te przegrane mecze maja jakiś poziom !!!
    Sercem wciąż z Polska reprezentacja...nieustannie od lat z nadzieja,ze wrócimy tam gdzie nasze miejsce-na szczyt drużyn świata.
    Co do trenera to niestety ale zdania nie zmieniam.Wciąż nie budzi mojej sympatii i to się raczej nie zmieni.Nie wiem co ale cos mi w nim przeszkadza i już

4. Marrylan

No muszą się dograć bo dziś była katastrofa. Następne w kolejce mistrzostwa i oby się odbili. Młodzi są jeszcze dużo przednimi. Też mi ten Włoch nie pasuje, Stefek Antiga wg. mnie był lepszy zdecydowanie ;)

5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Jest po 13.00 i zadnego wpisu??
    Ogolny niechciej czy raczej sezon urlopowy?

Pierwszy raz od bardzo dawna ciesze sie, ze dzis poniedzialek i troche obroty moge zwolnic xD:cry:xD

Bry rowerkowe :p

6. Marrylan

Bry :)

xD:cry:xD Ja też bo wolnego ciąg dalszy xDxD Rowerkuję od rana xD I nawet pasuje do dzisiejszego święta:

[​IMG] xD:cry:
    Ten to potrafi dopiero rowerkować :p

Renzo niebawem trzeba będzie powalić w siłomierz, zgarnę drzewko, i item, albo jajo papugi i drzewko ;)

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Oj...Melduję się.Belfer zaliczony.Oglądam takie coś,z tym detektywem z Kości-nie pamiętam,jak się nazywa Bud czy coś,serial,śmieszny,Anioł Ciemności się nazywa :p A w Renzo dziś nic nie robiłam-jutro trochę w siłomierz powalę.Mam tylko 104 żetony na razie ale 32 wejściówki.No i dobranoc,bo po dniówce w pracy padam na to,co mam z przodu,w górnej partii.Do jutra...

8. Marrylan

O matulu, Anioła ze sto lat temu oglądałam :D Ale pierwsza była Buffy postrach wampirów, Anioła dopiero po niej obejrzałam :pxD Lubiłam nawet :) Ja u Renza zgarnęłam jajo papugi teraz eukaliptus w kolejce i może item ;)

I jeszcze trochę Garfielda:;)

Ostatnie edytowanie: 19 czerwca 2017
  9. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Chyba zastosuję się do rad Garfielda i za parę chwil pójdę się położyć :)

10. Marrylan

Jeszcze młoda godzina, chyba że intensywny dzień miałeś :) Wtedy należy się rowerkowanie w stylu Garfielda :D I jeszcze jakaś lasagne na dokładkę ;)

11. MOD_Zgredek*

Na lasagne trochę późno, ale ostatnie kilka tygodni mam dość intensywne i najbliższe dni nie zapowiadają się wiele luźniej.

12. Marrylan

Ciekawie intensywnie to by jeszcze nie było źle ;) Znaczy, ze nudno nie było :) Ale jak by za bardzo intensywnie się zaczęło robić, to pożycz od Garfielda troszkę podejścia rowerkowego ;) W razie czego wykonać jakieś skomplikowane obliczenia czy gwoździa wbić, czy inne intensywności można przez sen :);)

13. MOD_Zgredek*

Garfieldowanie mam już zaplanowane. W piątek wyjeżdżam na urlop ;)

14. Marrylan

:D O i super. To już nie długo. Intensywnie tam Garfielduj :p Nawet palcem u nogi nie kiwnij. Ewentualnie możesz trzymać palcami szklankę, czy inny kufel :);)

15. MOD_Zgredek*

Ale tymi od nogi? :eek: o_O
    Chyba nie jestem aż tak elastyczny xD

16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jesteś, jesteś, tylko jeszcze nie sprawdzałeś, jak bardzo ;)

17. Marrylan

xDxD Ja to widzę tak. kufel na podłodze , Ty siadasz przed nim stopami obejmujesz ścianki. Kufel musi być niekapek i ustami chwytasz dziubek, potem delikatnie przewracasz się na plecy. Musi się udać :p:D

18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dziękuję xD
    Teraz siedzę i się chichram widząc oczyma wyobraźni tę gimnastykę xD

19. MOD_Zgredek*

To ja idę zamknąć oczy, żeby nie widzieć, jak mi się kręgosłup łamie ;)
    Dobranoc 8)

20. Marrylan

Bry :)

Ale z jednej strony lepsza gimnastyka w tą stronę, a nie w drugą xD;)

gimnastyka

Dziś Międzynarodowy Dzień Surfingu:

I już wiem, co pingwiny powinny w fabryczce produkować, skoro na bahamie siedzą :pxD

Poczytałam poradnik do psiego i kociego, i wychodzi, że jednak nie trzeba globala wybierać tylko są dwa do zrobienia. Ale jak się podliczą te indywidualne wpłaty, to może się zrobią same i nie będzie tak źle :p:);)

Ostatnie edytowanie: 20 czerwca 2017