blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Mod zawsze czuwa;)

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Szkoda, że nie w "gra pod lupą"
    Post wisi od piątku i zero reakcji.

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Rysiu ale, że aż taka szpila xD

4. Sekme

Sekme Generał forum

O kurka wodna... O psia kostka... O tralalalala... O terefere... 22-ga na zegarku (a dokładnie po) a zalogować się nie idzie... Widać walka była do ostatniej kropli... tfu... koszyka... xD

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Niech i nawet tylko potestuje, ale niech jedzie, tyle lat minęło, brakowało mi Roberta w F1 :D Może to jakiś zaczątek, zobaczymy :D;)

Też mnie zżera ciekawość, ostro się zielona lampka świeciła to pewnie walczył :D Ja wyjeździłam wszystko ale cięło... :sleepy: znaczy królowa miała poślizg z odjazdem :pxD Uff dobrze, że koniec, chociaż te dobra nęciły i kusiły :pxD
    Serwery rozgrzane do czerwoności xD Walka do ostatniej kropli w koszyku xD:cry:

6. hlnrys

A tam zaraz szpila.
    Po prostu fakt.

Zostałem z koszami:

Może to i lepiej.
    Kto wie co z takiej ilości koszy mogło się wykluć.
    xD:cry:xD

7. Marrylan

Zez i cieśnia nadgarstka :pxD A poważnie to szkoda, że nie wyjeździłeś. Strasznie spowalniało w ostatnich godzinach :sleepy: Tytus przeczytany i pójdę spać z bananem na buzi :D:p;)

8. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak ktoś się czuł niedopieszczony przez ostatnie dni szczerze przepraszam.
    Królowa + weekend + real to nie jest dobre połączenie dla starszego pana xD.

Bry nocne.

9. Marrylan

Jeśli tylko weekend, real i królowa została dostatecznie dopieszczona to wybaczamy xD:p

To pisałam ja, mocno starsza pani :pxD

10. blazers

Dzięki , że tabsy podawałaś , potrzebne były xD.

11. hlnrys

Miałem przewidzianą ilość koszy na końcówkę i zaplanowałem to tak że miałem zapas 30-40 min "w razie co".
    Jak widać nie starczyło.
    To było do przewidzenia.
    Koniec eventu, wszyscy chcą wykorzystać kosze, maszyny nie wyrabiają. To nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz.
    przecież takie szopki dzieją się dosyć często przy rozpoczęciu eventów i na końcówkach.
    Dokupiła by firma trochę zapasowej mocy na takie właśnie okazje.
    No ale wiadomo - koszta.
    Nie wiem czy mają swoje serwery, czy wynajmują.
    Tak, czy inaczej utrzymanie kosztuje.
    A BP, jak widać od dłuższego czasu:
    Minimum wkładu, maksimum zysku i nie sądzę, aby w najbliższym czasie, coś się zmieniło.
    A prace naprawcze z ogłoszenia w OO, to pic na wodę.
    Żeby zwiększyć płynność/wydajność musieliby coś wyłączyć (bazę danych/targ/serwer, czy jak to tam zwał).
    Teraz pytanie komu ?
    Wszystkim - nie, kilka baz - jaszcze gorzej.
    Najlepiej przeczekać dwie godziny i problem sam się rozwiąże.
    Jutro wysmarują jakieś info z przeprosinami i gra.

Ech...
    Spadam, bo kukurydza dojrzała.

12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Czas przeprosin jest pasée ;), teraz pozdrowionka :pxD

Padnieta jestem, krolowa wysiorbala ze mnie wszystkie sily witalne.
    Obawiam sie, ze na to zadne tabsy nie pomoga, oklad z mlodych piersi tez nie.

Chyba pora na przerwe czy inne wakacje.

Bry na wieczor.

13. Marrylan

Z pozdrowieniami, gorącymi i serdecznymi pozdrowieniami :p Wiadomo było, że w końcówce serwery zostaną zajechane. Mogli coś pomyśleć i jakoś rozładować ale wyszło jak zwykle ;)

Zawsze do usług xD

Właściciel tych młodych to niech Ci jakiś masaż zrobi całościowy relaksacyjny ;) naładujesz szybciutko baterie :D;)

14. blazers

Królowa i TOP dały do pieca fizycznie i psychicznie , trzeba solidnie uzupełnić elektrolity.
    W trakcie wakacji życzyłbym sobie trochę oddechu i eventów w stylu tej kukurydzy.
    Coś tam dziubiesz jak sobie przypomnisz , jak nie to żadna strata ....

Co łapaliście w pierwszej kolejności jak dwie pozycje równocześnie leciały ?
    Proszę o TOP 3 , albo 5 jak kto woli.
    U mnie:

1) SP
    2) Farmarki
    3) Banany /nie wiem po co:p/

Baobaby sprawiają ten luz psychiczny , że mam świadomość możliwości uzupełnienia za darmo.

15. zagma

zagma Chodząca legenda forum

SP, SN, farmarki- w tej kolejnosci.
    Na poczatku tego szalenstwa zoska na 4 pozycji xD Pozniej wskoczyly przed nia banany.

16. Marrylan

U mnie taka sama konfiguracja
    1 sp
    2 farmarki
    3 banany
    4 zośka
    5 sn
    choć te dwie ostatnie to na równi w sumie bo baobabów z każdego rodzaju mam tyle samo.

17. chris975

chris975 Fanatyk forum

Hmmm szczerze to starałem się obydwa cenniejsze fanty złapać i czasem się nawet udawało ;) dylemat był jak z prawa i lewa leciała SP xD i wtedy szybki ruch nadgarstkiem 8)
    SP, F, SN, Zocha, reszta jak szło...

18. hlnrys

19. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

2 x team koszykarzy + sędzia:p I wsady,wsady,wsady......

Benia,nie wyłaź przed szereg;)Starsze sąxDTo pisałam ja, starsza od Beni:p
    Też zaplanowalam.Za kare w polu robić nie bede8)Juz nie pamietam kiedy ja tyle czasu siedziałam przy kompie i to po nocach.Dość TOP-ow,Królowych i innych mega popierdułek:wuerg:

20. blazers

Też starałem się łapać dwa równocześnie , ale przy 170 koszyku w jednej turze ruchy miałem lekko spowolnione , chyba zespół cieśni nadgarstka;).
    Widzę , że banany już nie wszędzie w modzie , w sumie racja , do 2 tysi niewiele obecnie brakuje i pewnie nigdy nawet połowy nie wykorzystam.
    U Królowej brakowało tylko kuponów , jakiś TS-ów i wejściówek na koło , nawet zwykłych8).