blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD:cry:xDxD Mariolkaaa :p na swojego kablujesz? xD:cry::p;)

A ja tam znalazłam naszą... znajomą, w bardzo bliskim towarzystwie Chucka Norisa :p

Last edited: May 31, 2017
  2. Sekme

Sekme Generał forum

Ja się na takich nie znam, ale wiem, że jest coś takiego jak "całodobowy pomiar ciśnienia". To coś w stylu Holtera, pacjent dostaje urządzonko i mankiet, sprzęt mu przez 24 godz. (w nocy też) w ustalonych odstępach czasu mierzy i potem w wynikach widać, co i jak. W jego przypadku powinno pomóc. Niech tylko żona mu nie funduje atrakcji wiadomojakich, żeby już na pewno było, że nic mu nie dolega oprócz "białego fartucha" xD
    Nic z tych rzeczy nie widziałam... Idę patrzeć... :D

O to... Swoją drogą... na jakie to hasła jest pozycjonowana gra... a nam tu bajki o cienkim lodzie i bobasach każą opowiadać... hmmmm... 8)

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

No nie mogę xDxDxD a takiego świętego tu udaje xDxDxD

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja nie widze :cry: tylko to znalazlam:[​IMG]

5. Marrylan

xDxD:cry: Kurcze no i taka promocja koło nosa przejdzie. Do jutra już nie będzie pewnie złamanej sztuki :cry:

6. Sekme

Sekme Generał forum

A tak w ogóle, to "ą" robi dużą różnicę - inaczej pokazuje na "spadające", a inaczej na "spadajace" :eek:

A majtek z długim rękawem ni ma... Może to i dobrze... xD:cry:

A wiecie, że bodajże w Norwegii (o ile mnie pamięć nie myli) kreskówki z Kaczorem Donaldem były oficjalnie zakazane, ponieważ bez majtek latał? xD:cry:

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

W pracy a z ogonkiem nie mam -.- jutro w domu se popatrze .xD

8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

biedne a, jak to tak można bez ogonka xD

A wracając...

9. Marrylan

xDxD:cry: No biedaka nie stać było na jeansy z suwakiem czy innymi guzikami to latał, ale żeby od razu zakazywać xDxD:p

10. Sekme

Sekme Generał forum

Nie wiem, jak u Was, ale u mnie dziś pasza dla anakond po 20+ tyś./szt. chodzi... ale to nie wszystko - trochę sprzedałam też po 34 tyś./szt... :DxD Nie chcę wiedzieć, kto to kupuje, ale niech nie przestają xD:cry: Sprawdźcie u siebie.

11. draculik34

U mnie po 19 tys. :)
    Ja muszę zaopatrywać się w paszę dla bobrów bo swojej już nie mam :) ale tania jest w miarę to jakoś to przeżyję :)

12. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Bernadka edytowalas -bezpieczniej rozumiem:p
    to ja nadstawie karku a co mi tam -nie pierwszy nie ostatni raz:p
    no to majtki w dół i lecimyyyyy:
    :cry::cry:xD:cry::cry:
    a TL pozdrawiam :cry:xD:cry:

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dlaczego nadstawianie karku ?
    Grafika jest udostępniona na necie, w dodatku wysoko pozycjonowana, jak pisała Sekme i nie zawiera treści zakazanych regulaminem.
    Nie rozumiem Twoich obaw.

14. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no fakt .8)
    pozatym pozdrowilam asekuracyjnie:p

15. draculik34

Rysiu ale wiesz taniec na cienkim lodzie to niebezpieczne zajęcie xD a na kozetce to już w ogóle ogromne ryzyko xD

16. Sekme

Sekme Generał forum

Zawsze można wykpić się niepoczytalnością... :D:D:D

17. draculik34

Ta zaraz jakieś pożółkłe papiery będą kazać dostarczyć, a mnie skąd ich wziąć jak Doktor żadnego zaświadczenia nie chce wystawić xD Kopertki bierze ale nic nie podbije xD

18. Marrylan

Trochę asekuracyjnie a trochę nie chciałam zdradzać tak od razu xD:p;) Też oczywiście pozdrawiam :p

O to to, żółte papiery i jak się lód załamie można na nich wypłynąć xD:p;)

Same sobie wypiszemy, jak Doktorowi koperty same do kieszeni wskakują, to na zaświadczenia też się "same" wypiszą ,:p ale wtedy to one dopiero będą "żółte" xD:cry:

19. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dobry wieczór:)
    Dzieki za duza dawke smiechu:inlove:xDxDPotrzebna byla i to jak
    Na nude nie narzekam ale ciekawosc mnie zżera;)Poprosze o jakis konkretny namiar tutaj lub na sowe
    Magda,a my sie zastanawiałyśmy kilka dni temu jaki to ptak? A to kukułka...xD:cry:
    I tak o każdej północy 24x kuku...przerąbane8):pxD Noooo chyba,ze w łeb dostanie to sie skuli w sobie i zamilknie:p
    Zaczynam świętować...trochę późno ale za to po całości:pxD

20. Sekme

Sekme Generał forum

A tym czasem...

Kolorowych snów!