blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

powodujący dwa razy mocniejsze zatwardzenie :p ałao_O

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD:cry: Jakieś zajęcie Doktorek mieć musi. Ale będzie kolejkaaa xD:cry: A potem będzie tak:

[​IMG] xD
    Tylko z gotowaniem trzeba uważać:

3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Zeby nas czymś zapchać:p
    Albo biegunkexDZ tego co pamiętam to nieźle trzeba było za nią popylać

4. Marrylan

I pozdrowić przy okazji :pxD

xD:cry: Ten no, usiłuję sobie wyobrazić jak to jest popylać z zatwardzeniem o_OxD Z jednej strony wytrzęsienie powinno pomóc, ale z drugiej jak się ubije to może być jeszcze gorzej xD:cry:

5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jakby nie patrzeć to pewnie i tak to my będziemy mieli [ciach] tralalane/coś tak czuje:wuerg:/.Juz za długo smrodem wali,żeby myśleć inaczej8)
    To kiedy to bóstwo nam się ukaże?

Wykropkowany wulgaryzm usunęłam.
    MOD_Zła

Last edited by moderator: May 29, 2017
  6. Marrylan

Podobno miotła Greci szepnęła w ZZ, że "29 maja niespodzianka - królowa" koło 11-stej ma być jakieś ogłoszenie to może...

7. Sekme

Sekme Generał forum

Dzień dobry :)
    No nie wiem, nie wiem... Chyba jednak wolę ten zwykły... ;)
    Cytując za Wiki:

"Złoty ryż – odmiana ryżu siewnego uzyskana metodami inżynierii genetycznej syntetyzująca β-karoten w bielmie nasion.<...>"

W sumie najbardziej ciekawa jestem kalendarza... Królowa w wersji "wintydż" raczej się nie powtórzy, ale może chociaż w połowie będzie tak rozrzutna ;) Za to kalendarz potrzebny bardzo. Baobaby pełną parą uzupełniają zapasy i wolałabym jeszcze przez jakiś czas ich nie ściągać. Poza tym mogliby nam dać trochę czasu na "polenić się" 8)

Last edited: May 29, 2017
  8. Marrylan

Takiego złotego ryżu to też bym nie chciała, oby nam nie chcieli takiego bubla wcisnąć :p;) Na kalendarz też czekam, powinien być chyba jutro. Zobaczymy :)

9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

10. Mariolka7214

11. Agata00755

12. Sekme

Sekme Generał forum

13. Agata00755

I teraz wszyscy co zebrali rano farme pożałują 8)8)8)

No, ale chociaż część baobabów mam później do zbioru, zagrody jeszcze raz się dzisiaj zbierze

14. Mariolka7214

u mnie czeka, trza Greci miotłe ozłocic, albo ściepę na super odkurzacz zarządzićxD

15. Sekme

Sekme Generał forum

U mnie przed chwilą ostatnie wyrosły, więc nie mam nic... Nawet magicznych... Kasztanek też dopiero jutro... :( No nic. Dziś sieję na wyspach, a jutro pozbieram baobaby i rozejdę się na całość. Szkoda mi ich usuwać ponad stówka każdego nawozu na nie poszła.

Ciekawe, o której u nas się pojawi ogłoszenie? -.--.--.-

16. Agata00755

No ja zbierałam, o 14 to ja już w pracy będę siedziała :p
    Już jest

17. Mariolka7214

ja w piatek pierwsza dniówa i pewnie łikend cały, bo odpoczęłam, to mogę zasuwać ;)
    ale nic to, dam radę ;)

18. Agata00755

I magiczne zbędne:
    • drop, czyli przedmioty specjalne: paski papieru oraz koszyki słodkości (brak "wypadajek" z drzewa magicznego)

19. Sekme

Sekme Generał forum

Cóż... trzeba szybko odbębnić dekorowanie, a potem tylko zwierzaki... Dopalacze-skracacze zyskają na cenie ;)
    Czy ktoś pamięta może, które (tzn. czas) zagrody i fabryczki dawały w miarę stabilny przychód wypadajkowy?

20. Agata00755

Zaletą tego eventu jest to, że można odrobić przy okazji braki w zwierzakach