blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD No nie wiem, a jak dopłatę jakąś zedrą? xD:cry: Bo jak tak na pusto przyjedzie to będą stratni na nagrodach, jakoś sę to musi rozłożyć na pasażerów xD:cry::p Nie no ręce opadają i nie tylko

To teraz klepiesz dropsy i w poniedziałek się ładujesz do składu :D;)

Gosiaaa :inlove::D chyba się zakochałam :inlove::D Cudny i te oczy :D
    .

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Jesli dostane podwojnie mopsa w kolysce, to bylabym sklonna doplacic za przeniesienie :pxD

Na sama mysl o tym, ile sie miejsca marnuje na przodzie skladu tego pociagu, serce sie kraje 8)

3. Marrylan

Ja tylko jestem bardzo ciekawa co BP zrobi w sytuacji jak w dwóch pierwszych grupach a może i trzeciej nie będzie tych 200 w topie. Nagród była konkretna ilość do zdobycia i co? Ciekawe czy geniusze przewidzieli taki scenariusz 8) No coś jasnego może człowieka trafić przecież.

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Piękny jest, ale ten nasz owczarek piękniejszy :)

aweva55, Marrylan and gosiagosia60 like this.
  5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Magda i owczarek i jamnota tak samo ładne w naturze-słaby sprzęt mam,nie oddaje uroku maskotek -.- Sama wiesz,że w naturze ładniejsze są...

6. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wątpię, raczej byli święcie przekonani, że to właśnie niskie poziomy rzucą sie na koszyki jak szczerbaty na suchary.

Gosia piesio cudny :inlove:, mała mi tu własnie gitarę zawraca, jak się takie cudo robi ? :)

7. gosiagosia60

Normalnie,szydełkiem :D Jak chcesz,to Ci wzór podrzucę-ale jutro,bo na kartce mam tylko.Mogę PDF-a zrobić.

8. czechu79

czechu79 Generał forum

Bry..jest tu kto??
    Zerknijcie do ogólnych w moje pytanie może znacie odpowiedz bo jak na złość gdy potrzebny MOD to go ni ma :pxD

blazers and marmlada like this.
  9. Mariolka7214

yyy z szydełkiem to my raczej nigdy nie mielismy po drodze, ale umiem zrobić łańcuszek xD:cry:
    z instrukcją od A do Z to może jakies ucho by mi się udało ;)

10. MOD_Zła

A owczarka widziałaś?
    Całka - owczarek niemiecki od Gosi

11. Mariolka7214

ło Boziu :inlove: sliczne:inlove:
    jutro do okulisty po nowe bryle idę, będę się na stare lata uczyć na szydełku xD
    znaczy ten, w poniedziałek, już mi się wsio przyprawia przez to niebieskie

12. Marrylan

Zerknęłam i widzę, że Cas już się zajął ;)

Owczarka podziwiałam już wcześniej, cudeńko :inlove: Mariolka po zakończeniu męki z tym niebieskim szydełko to będzie pikuś. :D :p

13. gosiagosia60

A półsłupek?Bo to już pół sukcesu jest :D Mogę założyć na FF szkółkę szydełkowania :p Mariolka,ja 30 parę lat szydełka w ręku nie miałam-od jakiegoś roku robię maskotki dopiero i jakoś idzie...

14. Mariolka7214

cos mi tam świta, ale to wieki temu było, pewnie by się przypomniało jakby się wziął i podłubał ;)
    na drutach troszkę kręciłam, no i uwielbiam haft, znaczy wyszywanie, proszę sobie nie mysleć :p

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie wiem, czy się uda.
    Max wyciągnę 100 mopsów, teraz jest 42.
    Jutro +1, które mnie ominie, no i mam 2 dni obsuwy.
    Jak jutro wieczorem będzie 60-70, to myślę,że mam szansę.
    Jak więcej, to lipa.

16. gosiagosia60

Półsłupek-wbijasz szydełko w oczko łańcuszka,nawijasz i przeciągasz przez te 2 oczka,co masz na szydełku-robić Ci ten PDF?Na sowie mogę dać więcej podpowiedzi...

17. Mariolka7214

robić :)
    podpowiedzi też poproszę :)

18. Marrylan

Ale franka się nie da jakoś później odpalić? Nie wiem, czy jak się nie zaloguje w danym dniu to przepada czy nie. Trochę byś badyl podgonił. Ale trzymamy mocno kciuki i będziemy obserwować dolny limit.;)

19. gosiagosia60

Oki,to do jutra,bo spadam w pielesze,dobranoc.

20. MOD_Zła

Nie przepada.
    Można w zasadzie przetrzymać i odebrać prezent z opóźnieniem.
    Przepadnie wtedy ostatni prezent w miesiącu. Jeżeli było więcej dni bez logowania, to odpowiednio więcej. Ale odpadają bonusy jakby od końca.