blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Aweva to Bielszczanka, a ja jestem jej sąsiadką zza miedzy i jestem Kozianką ( to wieś na trasie Bielsko-Kęty-Wadowice-Kraków)...zapraszamy[​IMG]

A Doktorek oczywiście, że wróci, bo gdzie mu będzie lepiej jak nie z nami?

2. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Bry wieczór:)
    Doktorek wybył i nic nie zostawił? Żadnych wskazówek ,baterii alko,nic,nic,nic?o_Oo_Oo_O
    Moze chociaż cennik na drzwiach zostawił?;)

3. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Wieczór bry:)
    Wybył i ślad po nim zaginął, tylko klucz pod wycieraczką zostawił i tyle;)

Oj coś mi się wydaje, że cennik po dłuuuugim weekendzie ulegnie zmianie;)

4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Klucze do barku zostawil;) a w nim zapasy łiskasa:p Czy nam wiecej potrzeba?xD

5. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

To ma być malutki (dosłownie, bo niecałe 20 m2) sklepik odzieżowy :) pierwszy raz coś totalnie własnego, więc mam masę zapału, pomysłów i serca do całego przedsięwzięcia. Doświadczenie mam tylko w pracy w tego typu już funkcjonujących miejscach, więc cała kwestia organizowania tego mojego gniazdka jest dla mnie wyzwaniem i wielką improwizacją :oops:

A co do do Gry o tron... od dawna planuje nadrobić... ale, że ja jestem sto lat za trendami serialowymi, to aktualnie przerabiam Doktora Housa :p

6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Grunt,ze dostep do gabinetu jest:).Gorzej jakby trzeba bylo w poczekalni siedzieć.Jeszcze odcisków na tyłku byśmy se narobili:p
    Alko terapia? Mi pasi:p.Właśnie się dowiedziałam,ze mój jutrzejszy WOLNY dzień w robocie poszedł się paść8)

7. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Na pewno ,przecież jakos wydatki trzeba będzie odrobić ,a nie sądzę ,aby nam się doktor w wydatkach weekendowych ograniczał ;)xD

8. zagma

Wspolczuje8) Proponuje zaczac alkoterapie juz teraz;), nie ma co odkladac:p

9. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ja to się właśnie odrobinkę tym cennikiem martwię, bo jak nam Doktor po powrocie za aktywną (alko) terapię [​IMG] [​IMG] , powybijane szyby i demolkę gabinetu policzy to nam pompony opadną [​IMG] [​IMG] No chyba, że się ograniczymy tylko do opróżnienia barku z whiskasa [​IMG] [​IMG] Wtedy może tak źle nie będzie. Ale popieram alkoterapię całym sercem. Cennikiem się będę martwić potem [​IMG] Marzenko łączę się w bólu :oops:

10. zagma

Moim zdaniem, to znizka w cenniku powinna byc8), za dezercje bez uprzedzenia;). No bo kto to widzial, zeby Doktor z certyfikatem tak do wiatru pacjentow wystawial??
    Te klucze do barku nieco ratuja sytuacje, ale niech sobie Doktor nie mysli, ze focha nie bedzie:pxD:cry:

11. Marrylan

Foch to Doktor ma gwarantowany. Taki zbiorowy z przytupem po góralsku, bałtycku, śląsku...itd. [​IMG] Nawet zniżka nie pomoże [​IMG]

12. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Po zagranicznemu tez przytup będzie.8)
    Za brak informacji o ,,czasowo niedostępny" pijemy za free.A ten łiskacz to z gwinta/na szybko/ czy jednak jakieś puszki są:p?
    Wspominałam juz ,ze event będę robić? Noooo moze nie cały

13. zagma

Ja pije kulturalnie i po damsku, czyli ze szklaneczki;) Zeby z gwinta, to musze sie troche bardziej upodlic:p
    Tez kawalek eventu zrobie, tylko jeszcze nie wiem ktoryxDxD

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Z gwinta nieraz może bardzo smakować:pxD:cry:xD

Spotkało się dwóch kumpli i mieli jedną flaszkę,
    jeden mówi do drugiego - napilibyśmy się ale nocyńka ni momy
    drugi odpowiada - jak ni momy i pokazuje na szyję
    dostał butelkę, pije, pije
    ale pierwszy nie wytrzymał i mówi - ty żebym ci tego nocyńka nie potrzaskoł

15. Marrylan

Ja piję z kubeczka
    Zapożyczony, bo moje wszystkie szklanki i kubki moi trzej etatowi Chińczycy przywłaszczyli sobie i za nic oddać nie chcą. Muszę tylko uważać żeby nie potrzaskać bo zwrócić muszę :p

Last edited: Apr 27, 2016
  16. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Bry nocne;)
    Przez ten event spać od 2-ej nie mogę:)...no bo nie wiem...robić czy nie robić?...nałóg czy nie nałóg?...a jak to już choroba?...a tu Doktorka nie ma:(...ani mi kozetka nie pomożexD
    Widzę resztki whiskacza na dnie kubka...hmm...a łyknę sobie z rana,a co tam:p...albo spać pójdę albo umysł mi rozjaśnixD

17. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Kota nie ma myszy harcują:pxDxDxD

Donoszę Wam zapas mojego ulubionego trunku, jakby barek opustoszał, tylko wypijcie moje zdrowie, bo u mnie to od jakiegoś czasu tylko soczek pomarańczowy co najwyżej wchodzi w rachubę:)

18. Marrylan

Monia za Ciebie to co najmniej podwójnie trzeba na obie nogi wypić (2x na jedną i 2x na drugą) :D;) To sobie naleję bo w moim zapożyczonym kubeczku już dno widać a zapasy Doktora też topnieją zastraszająco szybko :p Wiem, pora wczesna ale łyczek dla zdrowotności (mojej, Twojej i wszystkich potrzebujących wypiję) :);)

bry przedmajówkowe :D

19. zagma

Trafilas w sam raz z zapasami Monia, bo obudzilam sie z zesztywniala szyja-.- , srodek znieczulajacy wskazany :p Prosze sie nie przestraszyc wystajacych nog spod biurka- zaleglam tam, bo to najczystsze miejsce na dywanie w gabineciexDxDxD

Takie pytanko mam: co Ty sie tak tym sokiem raczysz? Zachciewajka czy przymus?;)

Bry byle jakie

20. Marrylan

To ja już wiem co mnie w lewym boku pod trzecim żebrem gniecie xD:cry:xD Mnie się proszę ogólnie nie przestraszyć, ja tylko wczoraj u fryzjera byłam i jakoś dziś wszystkie włosy stoją w inną stronę xD:cry:
    Zapasy zapasami ale nie wiem jak Doktor zniesie skalanie tego jego wypasionego dywanu xD