blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ale ani mazowieckie ani dolnoslaskie nie jest po trasie od ciebie do Katowic.w niczym Ci ten koniec ferii nie wadzi :pmusisz szukac innego argumentu zeby sie wykpic od spotkaniaxD:cry::cry:tylko cos wiarygodnego-miej na uwadze jednak ten tasak:pxD:cry:

2. babula40

babula40 Komandor forum

Monia pewnikiem wykpi się zatłoczoną Zakopianką xDxDxD

3. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Kochana wbijasz dzisiaj do mnie ,a jutro Cię osobiście w autobus wsadzę życząc szybkiego powrotu do domuxD:cry:

Jak Ty mnie znasz ;)

4. babula40

babula40 Komandor forum

Monia , a od czego urok osobisty i te powabne nogi ? każdy kierowca zjedzie Ci z drogi xDxDxD

5. ma-ter

ma-ter Komandor forum

a może wolałby coś innego...u mnie jest kot i kotka...ona uznaje kuwetę i nie rusza się z domu nawet na krok...on domaga się wyjścia jak pies...miauczy przy drzwiach, żeby go wypuścić i wraca jak załatwi potrzebę :D
    kuweta tylko awaryjnie...jak nikogo nie ma w domu...

6. akinomrd

Patrz ile czasu tańczę przed tym kogutem i nic .Mówię Ci,starość mnie dopadła :cry:starość .Na to pokolenie kogut już nie poleci:D:D
    Tym bardziej kierowców na zakopiance nie wzruszy :cry:
    Wszystkim powracającym w najbliższych dniach do swoich domków,życzę szerokiej drogi :)
    U mnie przestało wiać,ale sypie to białe ,obrzydliwe z nieba.Gdzie ta wiosna??o_O

7. babula40

babula40 Komandor forum

Kota mam od wtorku ,więc kilka dni . Wiem ,że w schronisku nie wychodził na dwór ,był z tych kanapowych :) U mnie jakoś pod drzwiami nie siedzi i nigdzie się nie wybiera .

8. ankagdw

no na bank:Dtamtejsi to ciagle ta Zakopianke wykorzystuja:pxDxD
    dzisiaj juz nie zdaze:oops::p ale hola hola! do Katowic nie masz tyle co do Wrocka,nie sciemniaj tylko jedz:pxD

9. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ten kogut to się tak zapatrzył, że ani drgnie. Nie chce uronić ani sekundy tańca :D Ale zobaczyłabyś, co by było, jak by ten kierowca z Zakopianki się zatrzymał :p Opony by miał zaraz przebite wszystkie, że o podrapanym zderzaku nie wspomnę xD:cry::p

10. babula40

babula40 Komandor forum

Ale ta Zakopianka musi mieć zdrowie i kondycję ,ulalalalala xDxDxDxDxD

11. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Bo to góralka, że hej :D
    Spod samiuśkich Tater xD

12. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Bo wszyscy się pchają z pełną świadomością na Nowy Targ, przez Poronin, Biały Dunajec i Szaflary ... a przecież można przez Kościelisko, Chochołów, Witów, Czarny Dunajec, do Rabki ... a z Rabki, to tylko kilka kilomertów i mamy piękną trasę do samych Myślenic, a w Myślenicach, to już w zasadzie do samych Katowic piękna droga. To tylko 10 km więcej, ale można zaoszczędzić kilka godzin. Do Zakopca odwrotnie - w Rabce skręcamy za wiaduktem w prawo na Czarny Dunajec i od strony Kościeliska wjeżdżamy pod same Krupówki.

Dobry wieczór

13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Spróbuj na próbę do 1 kuwety dać nie granulat a np. Benka drobnego,zbrylającego. Może on przyzwyczajony do zakopywania w piasku albo w tańszym żwirku.
    W sumie jakbyś tak wystawiła nóżkę i pokazała kierowcom ,że masz chwytne palce u stóp..to każdy by się zatrzymał.Ten pierwszy na barierkach a każdy następny na poprzedniku. To i tak byś nigdzie nie dojechała. Raczej byś gwiazdą telewizji została..mając za plecami takie niebieskie migające światła robiłabyś za gwiazdę.Musiałabyś kaptur na twarz naciągać i przepychać się wśród tłumu reporterów.xD
    A jakie nagłówki w prasie..na czerwonym pasku na każdej stacji informacyjnej by było..

Last edited: Feb 24, 2017
  14. ankagdw

moj kot tez tylko drobny zwirek preferuje.benek jest ok.natomiast o drewnianym grubszym to zapomnij...wszedzie by zrobil tylko nie tam:pxD:cry::cry:wybredne stworzenie:sleepy:

15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja już boję się do eventowego zajrzeć. Co kilka postów pytanie w stylu" dlaczego nie mogę itemu piekarnia postawić na pnączu?"I co chwilę ktoś udziela informacji. Podziwiam cierpliwość.Ehh gdyby nie regulamin :music::music:

16. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

... to by tu zostały popioły i zgliszcza, niestety :(

17. akinomrd

Katowice to pan pikuś :pPolecam drogę Zakopane-Kraków ,reszta to pryszcz;)

Dobrze,że ja z Poronina więc z TĄ Zakopiankę niewiele mam wspólnego [​IMG]

Niekoniecznie tą trasą .Z Poronina to by już była wycieczka krajoznawcza :DxD:cry:
    Suche,Ząb,Nowe Bystre,Ratułów,Czarny Dunajec odległość mniejsza
    Z tym skracaniem przez Czarny Dunajec,ostrożnie.W Nowy Rok tam też stali:D
    Tymczasowo nie jestem mobilna więc skazana jestem na autobusy

Wtedy sami by mnie dowieźli z szybkością świateł ( tych niebieskich) na spotkaniexD:cry:Jescze by mi kaftanik dali z takim dłuuuuugimi rękawkami żeby mi zimno nie byłoxD:cry:
    Dzień dobry i miłego weekendu wszystkim :)

18. Marrylan

Przynajmniej byś kolumną uprzywilejowana jechała, jak Doktor xD;) Z eskortą i wszystkimi bajerami :D

Bardzo powolne dzieeeń dooobry :D

19. ankagdw

pozwol ,ze dodam do tego jeszcze : "kurcze cale 3 polany gozdzikow i zero wypadajek .dlaczego? :cry: " xDxD:cry::cry::cry:

20. Marrylan

Byli też tacy co najpierw jej nie mogli w ogóle znaleźć :p;)
    Niezawodne goździki, jak mogły nie zadziałać? :cry:xDxD