blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xDxD A widzisz xD:cry: A w choinkach taki potencjał xD:p No i miejsca w szafie na buty więcej by było, bo zwykle jest tak:p:

2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Ojej, te kozaczki rzeczywiście są dyskryminowane. Nikt nie pomyślał o odpowiednio wysokiej szafce na nie :eek::eek::eek:;)

W temacie choinek ubranych inaczej - kiedyś u mnie w domy była taka:

3. Marrylan

:D Muszę poddać pomysł chrześniakowi :p taką z miśków mógłby zrobić, zebrała się pokaźna kolekcja, kotków trochę ma i psów takich małych :D Ta Twoja wygląda super, a ten wilczurek na dole :inlove::inlove:;)

Skandal, no nie? Biedne, połamane, rozprostować się nie mają jak i jeszcze im się "zmarszczki" porobią :pxD;)

4. Zła_Kobieta

Wilczurek jest cudny :)
    Młoda dostała od mojej koleżanki, bo bardzo chciała owczarka.
    Mówię Ci. Pies idealny. Nie trzeba wyprowadzać, nie brudzi, zawsze grzeczny ;)

A te kozaczki spać mi nie dadzą xD

5. Marrylan

:D I jeszcze mięciutki i milutki w dotyku, w łóżku może spać, a ten ma takie piękne oczy jeszcze :inlove:;)
    Tak sobie myślę, że jak by te kozaczki tak na czubek takiej choinki wsadzić to by prosto miały i mogły się okazale prezentować :D:p Tylko kilka choinek wtedy trzeba xD

Dziś: Dzień herbaty - może być z prądem :p

Bry :)

6. Zła_Kobieta

Smutna wiadomość z rana:
    odszedł Bohdan Smoleń. Miał tylko 69 lat :(

7. Marrylan

Wielka szkoda :( Wychowałam się na jego kabarecie. Bohdan Smoleń na koloniach często chodziło w magnetofonie. Raz (już kilka ładnych lat temu) nawet odwiedził moją mieścinę. Oczywiście byłam na występie. Czytałam, że się zmagał z problemami zdrowotnymi, szkoda bo talent jak i serce miał wielkie...

ma-ter likes this.
  8. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Smutno :oops:
    Członek chyba jedynego kabaretu, którego skecze trawię :(
    Pamiętam jak dzieckiem będąc jego piosenek z kaset magnetofonowych słuchałam, niewiele rozumiałam, ale mi się podobały :p Po dłuższym czasie sobie o tej kasecie przypomniałam i jak odsłuchałam już coś tam rozumując, to dopiero śmiechłam i z testów i z małej siebie to śpiewającej xD:cry: rodzice musieli mieć ubaw 8)

ma-ter likes this.
  9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Znowu zmieniono motylarnie:cry:

Kasialka and Marrylan like this.
  10. Marrylan

Najbardziej mi utkwiła w pamięci Pelagia i a tam cicho być xD A z piosenek "Amerykańska gra", "Szalałeś, szalałeś". ;)

Aż poszłam zajrzeć do paska. Ale przynajmniej jej nie otworzyli całkiem tak jak kiedyś. Choć i tak ta mi się średnio podoba :p

Last edited: Dec 15, 2016
  11. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

W pasku zmienione. Na łące postawiłam i jest kopułka:)

12. Marrylan

Też postawiłam, żeby zobaczyć i uff. Z kopułką jednak dużo lepiej, ciekawe tylko po co tam znowu mieszają :p

Anita Włodarczyk została lekkoatletką roku według brytyjskiego "Athletics International" :D

Mam dziś odrzut od nutelli na dłużej. Chrześniak przychodził przez trzy dni na przeczekanie przed szkołą. I rano chałka z nutella, po szkole to samo i potem jeszcze dwa razy chałka z nutellą. I tak przez trzy dni :eek: A nic innego nie chciał jeść. Ogólnie z nim masakra bo straszny niejadek, na zupę ledwo da się namówić.

13. Zła_Kobieta

Jak się najadł nutelli, to zupa beeee.
    Nie obraź się, ale nie niejadek, a rozpuszczony pod kątem jedzenia.
    Niestety coraz więcej takich dzieci jest.

14. Marrylan

;) On jak był mały to nic nie chciał kompletnie. Ciężko mu było coś upchać w ogóle. Teraz ma momenty, że też nic, na pytanie co będzie jadł to: on nie jest głodny. I wtedy nie tknie niczego przez kilka godzin. W niedziele jak przyjdzie na obiad to cztery kosteczki kotleta i odrobiną ziemniaków zje. A czasem jak ma lepsze "okresy" to je więcej ale on ma faktycznie dziwne jedzenia np. pokrojona bułka pieczona w piecu taka sucha ewentualnie parę plastrów szynki do tego osobno, albo ta nutella z chałką. Teraz mu się zęby ruszają i jak mu pierwszy wypadał to sobie załatwił karteczkę od wychowawcy, żeby mu panie na stołówce jeść nie dawały bo go ząb boli xD:cry:cwaniak. Ale jego mamusia była podobna :p Rodzice mu badania nawet robią regularnie, ale są ok.

15. Zła_Kobieta

Ale jakby mu dostawić tę chałkę z nutellą? Przegłodzić trochę.
    Bo pewnie jest spełniana zachcianka żywieniowa na żądanie, to Młody ćwiczy i sprawdza, na ile sobie może pozwolić. Dzieci często tak mają :)
    Ale zgadza się - cwaniak, bo jak widać stawia na swoim ;)
    Najważniejsze w tym wszystkim, że zdrowy i nie ma problemów z wagą, czy próchnicą :)

Co do dziwnego jedzenia. Nigdy nie zapomnę widoku kuzynki (miała wtedy ok 5 lat), która z wielkim smakiem zjadała kanapkę z masłem, kiełbasą i cukrem :wuerg:

16. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ja do dziś uwielbiam suchy chleb, kawał kiełbasy do ręki i zagryzać jabłkiem :music:

17. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

A ja myślałam, że moje kanapki z serem i gruszką są wyrafinowane... :p

18. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Słodkie owoce idealnie pasują do słonego żółtego sera. Ja zawsze wybieram winogron lub żurawinę :)

19. ma-ter

ma-ter Komandor forum

jako babcia podobnego niejadka radzę przestać zmuszać do jedzenia, ale również odstawić nutellę... u mojego wnuka to działa :D
    a "rozdzielne" jedzenie nie jest problemem.... Piotrek zamiast kanapki bierze do szkoły suchą bułkę...osobno ser pokrojony w słupki, kawałek kiełbasy, marchewkę i banana.... czasem zamiast kiełbasy serek naturalny....a do picia.... wodę lub jogurt...
    pewnie, że sprawdza.... zagłodzić się nie zagłodzi...ale zawsze zdobędzie to, na co ma ochotę:D

20. Marrylan

Próbuje, próbuje, kombinator jakich mało :p W przedszkolu panie stały i kazały zjadać to był cyrk i darcie straszne, że nie chce iść bo będzie banan (niecierpi ich) i trzeba było paniom mówić żeby mu nie dawały na siłę :p Przegłodzenia nie wiem czy próbowali kiedyś. Może i by podziałało?

Z nutellą to on ma tak, że je przez jakiś czas tydzień np., a potem przez miesiąc czy dłużej nie chce, tylko bułkę z samą szynką.
    Zmusić to się nawet za bardzo by nie dało, i na szczęście rodzice nie wpychają na siłę bo nawet nie chce sobie wyobrażać, co by było :p zupę na szczęście jeszcze jakoś zjada ale tylko pomidorową, ogórkową, krupnik, żurek z jajkiem i kiełbachą albo rosół. Barszcz czerwony według niego to najohydniejsza (chyba poza bananami) rzecz do jedzenia xD:cry:

Najważniejsze ;) Jest szczupły, ale niedowagi nie ma i wyniki ok więc jakoś ciągnie :p

A ja myślałam, że połączenie serka wiejskiego z miodem na kromce, co mama jadała, to dopiero dziwne o_OxD

A tak też lubię kawał kiełbachy w jednej ręce a kromka sucha w drugiej. Z jabłkiem nie próbowałam, ale jutro to zrobię ;)

Bry :)

Last edited: Dec 16, 2016