blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. ma-ter

ma-ter Komandor forum

jednak wolę żywą...ten zapach... dodaje uroku...:inlove:

2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Rzut beretem masz Sky Bar na najwyższym piętrze Altusa ;)

3. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Jeszcze tam nie byłam...
    Dają coś dobrego?

4. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Gdybym nie znalazła ładnej sztucznej, to też kupiłabym żywą jodłę kaukaską :) Wysokie są już niestety drogie, a wydać kilka stówek na choinkę, która postoi 2 tygodnie, to trochę szkoda kasy. Lepiej zainwestować w sztuczną, a posłuży kilka lat:) Jodłę kaukaską kupiłam do ogrodu. Jak podrośnie, to wytnę i postawię dla odmiany żywą:) 2 lata temu miałam świerk srebrny. Też bardzo ładnie wyglądał, no i ten zapach. Niestety sztuczna, to tylko namiastka prawdziwej choinki, no ale coś za coś;)

2,5 m ze święcą trzeba szukać:cry:Nie wiem dlaczego takich nie ma w sklepach. Może za dużo miejsca w mieszkaniu zajmują i nie ma zbytu na takie, tylko wszędzie są do 1,8 m.:oops: Albo już są sprzedane i zostały te, których nikt nie chce:sleepy: Ja się cieszę, bo ta "przyjemność" już jest za mną, a następna będzie za kilka ładnych lat:p

5. Zła_Kobieta

Mam mieszkanie wysokie na 3,5 metra. Taka 1,8 metra choinka wyglądałaby jakby ktoś mi w kącie napluł...
    Dlatego tak moją staruszkę reanimuję z roku na rok. Tym bardziej, że ładna jest.

6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Też nie lubię małych;)A jak słyszę "postaw na stolik, będzie wyższa" to mnie strzela. Choinka musi być od podłogi, aż do samego sufitu. Koniec, kropka:p Dobrze, że mieszkam w domu, a nie w kamienicy, bo miałabym problem:cry:xD

7. MOD_Zgredek*

Zawsze ten Wedel i Wedel ;)
    Na swojej stronie internetowej piszą:

Z przyjemnością napisalibyśmy jak bardzo bogaty mamy wybór drinków… ale zabrania nam tego ustawa o wychowaniu w trzeźwości.
    Dlatego, żeby zobaczyć co potrafią nasi barmani musicie przyjść i sami się o tym przekonać! [​IMG]

Standardowe mieszkanie w blokach z wielkiej płyty, w których mieszka znaczna część społeczeństwa, nie przekracza 2,50 m. Choinka 1,80 m jest wtedy w sam raz, żeby na czubku dało się powiesić gwiazdę albo szpic :)

8. Zła_Kobieta

Dobrze, następnym razem autobusem przyjedź, to sprawdzimy jakość drinków :)

Choinkę taką na 4 metry wstawić przez dwa pietra. Jedną choinką dwie rodziny by się cieszyły ;)

9. MOD_Zgredek*

Dorośli by u góry podziwiali piękny czubek, a dzieci u dołu prezenty :D:D:D

10. Zła_Kobieta

I stosunki międzysąsiedzkie by kwitły :D

11. MOD_Zgredek*

W końcu święta powinny łączyć ludzi :D

gadek, ma-ter, aweva55 and 1 other person like this.
  12. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

To idealna jest 2,2 m i szpic się też zmieści ;)

Chyba, że ktoś liczy na bardzo dużo prezentów, to może taką choinkę postawićxD
    Wysokość pnia uzależnia się chyba od oczekiwań;)xD

13. Zła_Kobieta

Ale ona jakoś mało rozłożysta jest. Te prezenty wysokie, ale chude powinny być.:p

14. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

I jeszcze zwierzaki będą miały utrudniona misję :D

Taką na 4 m chyba będzie trudno zabić :p A do tego jak między dwoma piętrami będzie stała ;)

15. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Prezenty 1m x 1m też się zmieszczą;)
    Jak będzie tak udekorowana, to nawet 4 metrowa choinka nie ma szans na przeżyciexD

16. Zła_Kobieta

Nawet u mnie by nie miała. Pomimo, że zwierzaków nie mam, ale dwóch facetów owszem mam xDxDxD

17. ma-ter

ma-ter Komandor forum

zamiast ścinać ubierz na zewnątrz ...dłużej będzie cieszyć ;)xD:inlove:

taką "kiełbasianą" to moje koty by polubiły :D
    a tak to tylko sprawdzają czy bombki wytrzymają ich zabawy :D

18. Zła_Kobieta

I można mieć tka piękną co rok :)

19. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Nawet mi ślinka pociekłaxD Aż się głodna zrobiłam:oops: Taką suchą wszamać. Mniam:inlove:
    Choinek na ogrodzie mam od groma. Jak ładnie któraś podrośnie, to idzie do domu na święta, a w jej miejsce sadzona jest nowa. W tym i w zeszłym roku żadna nie nadawała się, ale za rok już powinna być w sam raz. Rotacja musi być ;)

20. Zła_Kobieta

I tak na koniec niedzieli ;)