blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dobry wieczór
    Wy tu o rywalizacji i sukcesach a na skoczni nasi zawodnicy właśnie wygrali drużynowy konkurs skoków :inlove:.
    Czy ktoś oglądał jak pięknie i równo skakali :inlove:

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Niestety nie mogłam, dopiero końcówkę widziałam :inlove::inlove: Brawo chłopaki :D:D:D W drużynowych nam raczej nie wychodziło, a tu taka piękna niespodzianka :D

3. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Pierwsze miejsce zajęli po raz pierwszy więc niebywały sukces :inlove:

4. Marrylan

Sukces ogromny, chłopaki jeszcze młodzi, oby teraz już tylko lepiej, dalej i równo :D;)

Skoro o sporcie to przeczytałam jeszcze, że Polacy po raz drugi z rzędu zostali mistrzami świata w ju-jitsu :D

A tymczasem gdzieś na jakimś wykładzie :p

Polish is hard - Polski jest trudny
    Ale to nie pełne jest. Gdzie: zagrać, zagrała, zagrali.... itd :pxD:cry:

Last edited: Dec 3, 2016
  5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Bry. Ja oglądałam i szczerze mówiąc przecierałam oczy ze zdumienia. Zupełnie inne chłopaki choć ci sami.:)

6. Kasialka

Kasialka Generał forum

A ja akurat nie mogłam oglądać.

Gdyby ktoś miał wolne prezenty, to się uśmiecham o wypadajki :)

7. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Aniu, gratuluję pięknego wyniku:) Teraz dopiero zaczniesz śmigać:D

Chociaż najpierw przeczytałam wieku, zamiast wyniku:oops:xD 100 letnia babcia grająca w farmę, to dopiero byłby wyczynxD:p

W garach siedziałam od czwartku:cry: Szykowałam wszystko na sobotnią imprezę. Podobno zaręczyny miały być i co?o_O:cry: Kurier nie dojechał? Może przez te opady śniegu ma opóźnienie?:oops: A ja się tak starałam:cry:

Bry;)

8. Marrylan

Bry :)

xDxD:cry:xD Jak żuraw i czapla normalnie xD:p Jak Wy się wreszcie spotkacie to będą zaręczyny stulecia :D;)

I wszystkim Barbarom, Basiom, Baśkom wszystkiego najlepszego z okazji imienin :);)

9. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Czyżby wszyscy na drugie lub trzecie imię ,mieli Barbara :D:D bo podejrzana cisza od rana

10. ma-ter

ma-ter Komandor forum

albo są górnikami :D
    jeszcze dodaj do tego wizyty u Barbar xD:D

11. Marrylan

:D:D Na drugie mam Marta, na trzecie też nie (Teresa):p ale szwagier jest wiertnikiem, więc świętowanie było :D;)

Z eventowego TS-a wyspowego wyrosło m inn tamarillo xxl i plumeria xxl :inlove: grejpfrut xxl, nerkowiec, beukarnea wygięta, grejpfrut xl i coś tam jeszcze nie pamiętam :D.

Last edited: Dec 4, 2016
  12. agula38

A ja o ts-ach zupełnie zapomniałam :D
    od biedy to sama mogłabym świętować :p

13. gadek

gadek Fanatyk forum

Haa ha [​IMG] witaj Teresko,ja tez mam na trzecie Tereska,a na drugie Ula,nie chcieli mi dać Basia;)

Bry Barbórkowe:D

14. Marrylan

Masz na drugie Barbara? :D

Haha no witaj Teresko, witaj [​IMG] :D Trzecie mam po chrzestnej, coś na bierzmowanie trzeba było wybrać a Lucecity (bohaterka telenoweli "Luz Maria" w gwoli wyjaśnienia) nie dało rady :pxD Ale Tereska też może być :D;)

15. agula38

To ja Tobie, na dziś oficjalnie nadaje imię Basia :D

16. gadek

gadek Fanatyk forum

O super i mogę poświętować:D

17. agula38

nie :)
    oczywiście ,jak najbardziej xD

18. Marrylan

Przyniosłaś z piwnicy węgiel i napaliłaś nim w piecu? (to by było prawie jak wydobyć go samemu z kopalni) :pxD Najważniejsze, że jest powód do świętowania :D;)

Ostatni lampion zapaliłam :p

19. agula38

U mnie w domu centralne jest i nawet grzeje :eek:xD
    a świętowanie to z okazji tego ,ze drugim etapem mojej edukacji była szkoła górnicza xD wprawdzie teraz robie zupełnie cos innego ,ale techniczną eksploatację złóż to ja mam w jednym palcu :pxD

20. Marrylan

A to wcale nie od biedy świętowanie, tylko na całego :D ;) Dyplom odpowiedni nawet masz :D Siostra AGH skończyła a księgową teraz jest xD Nigdy nie wiadomo jak się z zawodem ułoży :);)