blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.6%
  2. jasne

14.3%
  3. to chłop na schwał

18.1%
  4. balansuję się

15.6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.3%
  6. dopiero teraz ?

28.9%
Multiple votes are allowed.
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Masz,niby czas Cię posunął a Ty nic a nic się nie zmieniasz o_Oo_O Nawet jednego włosa z ucha nie zgubiłaś :D

Gosia po to caluteńki rok zasuwam urobiona po łokcie w jabłkach itp żebym ten jeden jedyny raz do roku miała tą przyjemność
    I nawet jeżeli stracę to mi dynda :D
    Cieszy mnie zabawa a stodoła jak stodoła jeszcze się odrobi ;)
    Item 25% wcale nie jest taki zły :) Pamiętam dożynki gdzie nagrodą był item,który dawał jednego złotego banana raz na nie pamiętam jaki czas xD:cry::cry:
    Normalnie szał w trampkach :D
    A jak już ogołocę stodołę do ostatniej dechy to będę w Twojej spiżarni spędzać zimę :D
    Kozetkowicze biorący udział w TOP proszeni są o wzięcie tylnej części ciała w troki i wrzucenie 100 lub jak kto woli 200,bo jak to Doktor napisał,dostaniemy odleżyn xD:cry::cry:
    W eventowym pisze a nas ma ..no gdzie:cry:

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie wiem-chyba inna jakas jestem,mnie by zal bylo-ale zapraszam,jest sie czym pozywic w dlugie,zimowe wieczory...;) Zupelnie nie rozumiem dlaczego w tym najwazniejszym evencie w roku nie dali czegos extra,o co walczyc by sie chcialo-to w koncu tylko pixele,w dodatku nie nasze :)D ) No ale moze sie myle...Powodzenia w takim razie dla wszystkich-paaa :)

3. akinomrd

Czasy kiedy dawali wiewiórkę lub piekarnie dające 50% już nie wrócą a szkoda :)
    Gosia prywata!!!!Czekam na lalkę którą obiecałaś pokazać na twarzowej książce:D

4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Moze dlatego, ze cos innego mnie posuwa :pxDxD:cry:

:inlove::inlove:Zonko

Patrze sobie na ruchy w topiku i wydaje mi sie, ze w tym roku o pustoszeniu stodoly nie bedzie mowy. Moj pierwszy topik i taki bonus;)

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Lalka skonczona-sukienka schnie a ja sobie przyrzeklam,ze nigdy wiecej szytych rzeczy 8) Wykonczona jestem :p Jutro sesja zdjeciowa bedzie ,to wrzuce :p

6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Jeszcze 2 minutki i będę obok Ciebie :)

7. akinomrd

Tylko nie licz tak jak Cysorz xD:cry::cry:

8. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

WidziałamxD:cry:xD Już kosy stoją. Teraz Rafał siedzi mi na kolanach-.- Cysorz to ma klawe życiexD Dosyć, że kręgosłup mnie boli, to jeszcze chłopa na kolanach muszę trzymać:cry:;)xD

9. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD:cry:xD Sama się cykałam czy dobrze przekalkuluję, ale jakoś poszło :). Ja niecierpliwa to dwa razy coś tam w troki ruszyłam ;)
    Aga, ale wiesz, bo Doktor tabsy będzie odstawiał, tylko nie wiem, co z tymi co już połknął :oops:xD

10. akinomrd

Jak Na Twoich jak ja go czuję na swoim grzbiecie???o_Oo_O

On chyba tak skacze,jak mój kręgosłup ma dosyć to pcha się na Twoje kolana :D

11. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Mam go mocno nacisnąć na brzuch? :wuerg:xD
    W podziękowaniu za wyrozumiałość trzeba zrobić zrzutę na kalkulator dla niegoxD

12. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Zagma wszystkiego najlepszego na 18;) urodziny:p

Oderwałam się od kos (tzn. chyba od przyjaciół - jeśli mogę się zaliczać do tej grupy:p), bo niestety jutro ostatni rzut oka na listę o 6 rano, a potem do 16 będę żyła w niepewności.
    Dowaliłam 400 mln i jeśli do rana nie wypadnę poza 500 to chyba już nic nie dorzucę. Chyba muszę się z tym "problemem" przespać:pxD

13. akinomrd

Kalkulator obowiązkowo :D ale,ale co ja to chciałam napisać yhm
    Cysorz na mnie ja na Marku,Marek na Tobie o retyyyyyyy chyba Ci ciężko xD:cry:

14. Marrylan

Jego po tym brzuchu trzeba połaskotać xD szybciej pójdzie, przy łaskotkach buzia się szerzej otwiera xD:cry:

Dziewczyny, żebyście tak chłopaków na kolanach trzymać musiały? xD:cry:;)

15. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

W tej chwili na liście TOP3000 mamy graczy z 18 państw.
    Najliczniej reprezentowana piątka :

1/ Niemcy 963 osoby 32,1%
    2/ Węgrzy 573 osoby 19,1%
    3/ Polacy 381 osób 12,7%
    4/ Czesi 174 osoby 5,8%
    5/ Rumuni 160 osób 5,3%

Najmniej liczną grupą, są w tej chwili Szwajcarzy i Finowie, odpowiednio - 9 i 11 osób.
    Nie jest źle :)

16. ma-ter

ma-ter Komandor forum

mam nadzieję, że dobrze wyliczyłam :D

17. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Czuję:cry: Ledwo zipię,:cry: ale jeszcze daję radę:p
    Wiesz, bo już sprawdzałaś to na Cysorzu?o_OxD
    Chciałyśmy równouprawnienia, to je mamy-.-:cry:xD

18. Marrylan

xD:cry:xD Tiaa chciała bym :p Ale z drugiej strony jak by mi Rafał usiadł na kolanach to pewnie niewiele by z nich zostało (przy moich małych gabarytach :p) Ale łaskotanie powoduje niekontrolowany atak śmiechu co prowadzi do szerokiego
    permanentnego otwierania buzi, a jeszcze jak by tak dodatkowo faktycznie nacisnąć to by poszłoooo :p;)

19. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Ja to sie umiem jednak ustawic ;)xDxD
    Moich dwoch ulubionych Panow, w srodku ja:p
    Jedno jest pewne, w takim towarzystwie nie zmarzne w ta jesienna noc:music:

20. ma-ter

ma-ter Komandor forum

Ty to się potrafisz ustawić;)xD...pocieszam się, że u to ja jestem 650