blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,9%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,7%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,8%
  6. dopiero teraz ?

28,6%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

uff dobrze, że się udało. Dzisiaj też musiałam wleźć bo miałam w zadaniu zebrać alpejskie drzewa, ale wpuściło :)

lody :pxD Ja dzisiaj takie wiśniowe :inlove::inlove: Święto zaliczone :D

widziałam :D kości mroczne lubię :inlove: tylko strasznie rozwlekli, ale nową zagrodę trzeba koniecznie zgarnąć :music::inlove::D

xD:cry: będzie na forum drama jak nic, jak to wszystko odpalą 8) Te czasówki tylko mi nie leżą, nie przepadam :sleepy:
    Ale dramę dzisiaj jedną skończyłam i już mam następne 2 na oku :p A jeszcze jestem w trakcie jednej ;)

mnie też, masakra :sleepy: Ale jakąś dziurą tak czy siak wleziemy :)

dantic3 i agniecha$ lubią to.
  2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

ale że jak rozwlekli ? ta mechanika taka zawsze była kilometrowa xD
    xD ciekawe czy dadzą z napisami xD

e no czasówki spoko :p jak się dobrze obmyśli przechytrzy to raz dwa i zaliczone

---
    u mnie miało być ekonomicznie to działam np na jednej łące i pyk kombajn zbiera wszystko się nie zna co powinien
    i zabawa od nowa xD
    eh

Dobry [​IMG]

dantic3 i Marrylan lubią to.
  3. Marrylan

xDxDxD w sumie racja. Z dwojga złego, będzie więcej czasu na upolowanie wszystkich pokerów :p;)

xD:cry:xD nie wiem czy zdążą tak na żywo tłumaczyć xD:music:;) Ale normalnie siostra mi dzisiaj podesłała stronkę że fajne dramy tam. Odpalam a tam po ukraińsku :p Serio nawet lektor ukraiński jest. xD Musiałam przestawić na koreański i dać polskie napisy bo jakoś tak polskiego lektora z chęcią biorę ale no inne nie podchodzą xD

ja na szczęście miałam poślizg i zaczęłam po 18-stej jak już naprawili. Mam nadzieję, że Ci towar oddali :)

dantic3 i agniecha$ lubią to.
  4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wracam z pracy, wpadam na forum, a tu...
    Muszę poszukać i obejrzeć.

Od razu małe wyjaśnienie.
    Zwykły MOD nic nie napisze, bo nie ma dostępu do takich informacji. Tutaj, żeby przekazać informacje, potrzeba wyższej instancji.

Marrylan, dantic3 oraz Sookie lubią to.
  5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

zanim się obejrzałam i towar oddali
    to od razu pobiegłam działać :D
    nawet wątek znalazłam by się wpisać klik ;)
    ___
    wiesz przyznam się bez bicia
    moja wina mała wina ale jednak ;) plansza nie była nowa a już zapełniona mawet mnie coś tknęło no ale a działam jak już jest zamiast wyjść i czekać
    się tak spieszyłam jakby miał godzinę trwać :oops:xDxD
    wolę napisy
    tylko pl xD

Marrylan i dantic3 lubią to.
  6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Trzeba było troszkę forum rozruszać:p Na prawdę jest nudne. Coraz mniej ciekawych kreatywnych ludzi pisze Za to dużo pan-dai tyle ,że w sensie -"napiszcie jak zrobić event . Albo najlepiej zróbcie go za mnie"
    Swoją drogą film mnie swego czasu bardzo poruszył

Marrylan lubi to.
  7. Marrylan

Bry :)

Oki lecę Kudłatego wymiziać :D
    To dobrze, że oddali :) Ja przyznam, że zapomniałam że event ma się zacząć i pokapowałam się, jak się po 18 zalogowałam :p No w sumie towaru bym nie straciła tylko jakaś 1h klikania by była w plecy ale jak by był mus to by się zrobiło od nowa ;)

ja w sumie też, język oryginalny i napisy pl :), tylko wieczorem późnym jestem leń i mi się napisów czytać nie chce ;)

Pan-dai ostatnio dużo, coraz więcej, event to najlepiej niech sam się zrobi i to tak w 5 min 8) Filmu nie widziałam, muszę nadrobić :)

Aniu buziak i do następnego :inlove::D

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2026 o 21:24
    Sookie i agniecha$ lubią to.