blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,9%
  2. jasne

14,7%
  3. to chłop na schwał

17,8%
  4. balansuję się

15,3%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,9%
  6. dopiero teraz ?

28,4%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Alpy są jakie są . Już prawie przywykłam. Główna gra stała się nudna. Kiedyś jak gra nie oferowała niczego ciekawego można było o pierdółkach na forum popisać. Modzi latali ze ściereczkami ,czerwonymi mazakami mieli sporo roboty. Żetka miała zawsze świeżo zaosttrzony toporekxD Co chwila ktoś latał na wyspy lub nawiązywał bliższą znajomośc z gryzoniami w kazamatach.Ale było wesoło czasem ktoś z kimś się pokłócił. Było nam wolno . Teraz większość siedzi w krzaczkach,niektórzy z tych czy innych powodów odeszli z gry. Coś się wypaliło a ogólnie to jak trzeba każde słowo pięc razy przemyśleć to nie chce się pisać. Bardzo mi szkoda tych wszystkich dyskusji ,wypraw ,Nawet "różowych gaci" I początki tego wątku- blazers go założył jak zostaliśmy wyrzuceni z "oczekusiów" Justyny .Dla wyrzutków i wszystkich innych . To tyle . Przynajmniej na razie;)

Marrylan lubi to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Kierownik szczurów w kazamatach był podobno całkiem wporzo gościem xD;)Mi też szkoda i różowych gaci i różowych koronek Cysorza i wypraw na Hamburg. Została nas garstka, a z tej garstki większość siedzi w krzakach bo jeśli się trzeba zastanawiać nad każdym słówkiem które się chce tu napisać to krzaki pewnie lepsze ;) Poczekalnie będę pamiętać do końca życia :)