blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,5%
  3. to chłop na schwał

18,0%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,1%
  6. dopiero teraz ?

28,7%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Yabolek

Yabolek Baron forum

Hello :)
    Ja jutro robię małe opryski. Musiałem główną przygotować żeby na dyniowych zyskała, bo akurat trzcinę uszlachetniam pod łapaki,
    a trochę tego ziela trzeba wrzucić do szklarni.
    Zaczynam o 8:00 z dwoma dyniowymi to na 2 bonusowe zbiory się załapię.
    O ile z liczbą wejściówek nie ma problemu by policzyć, to z dorabianiem stworków już gorzej i trzeba mieć odpowiedni zapas ziela by wycisnąć jak najwięcej punktów.

Ważniejsza jest tabelka z punktami.
    Np. zadanie 12 - Uzyskaj mnożnik x15 dla elementów wewnątrz pętli za 1000 tdp x poziom wyspy jest niegodne uwagi.

dantic3 lubi to.
  2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

no to jeszcze gorzej tam dopiero dwa zadania słabiutko mi te punkty zapisuje

Marrylan i Yabolek lubią to.
  3. Yabolek

Yabolek Baron forum

Jakby co, to pełna pętla po brzegach daje 59200 pkt. Robisz takich 9, zadanie na mnożnik x30 (item), coś tam jeszcze i pająki w pasku.
    Jeżeli masz się nie wyrobić z 70 układami do pnącza, to lepiej skupić się na punktach, bo wejściówki swoje kosztują w młynie.

edit pełna pętla to chyba 60tys.

Albo w druga stronę.
    Robisz mnożnik x30 dla itemu i ciśniesz do pnącza nie bacząc na punkty.

Ostatnie edytowanie: 20 lutego 2026 o 20:48
    dantic3 i Marrylan lubią to.
  4. dantic3

dzieki bardzo nie wiem czy zdąze koło strajkuje i zasobów nie mam na piechote to sie chyba nie da

Yabolek i Marrylan lubią to.
  5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Danusiu ile zrobisz to Twoje :) A może akurat uda się pnącze zgarnąć i pająki. Z kołem jeszcze pogadaj, może się odczaruje. Ja teraz ze zbiorem czekam do północy na okienko :sleepy:

dantic3 i Yabolek lubią to.
  6. dantic3

jeszcze troche czasu jest walcze :) z kołem to u mnie tak jak u Agi zardzewiałe :( tez bede miała zbiór po północy moze doczekam

7. Yabolek

Yabolek Baron forum

Rób pod wejściówki i do pnącza. Pająki to zwykła zagroda i będzie tego w bród, tyle ze za jakiś czas.

Tak jak i ja ;). Nocne czuwanie

dantic3 lubi to.
  8. dantic3

u mnie to wszystko zawsze opóznione drzewka zagrody z nimi zawsze jestem daleko w tyle :D tez czuwam na razie jade w Alpy moze cos tam dziubne :)