blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,5%
  3. to chłop na schwał

18,0%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,1%
  6. dopiero teraz ?

28,7%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ale śmignęłaś :D Mam nadzieję, że moje koło jutro będzie łaskawe, dyniowe bym wolała tym razem oszczędzić, ale zobaczę co koło powie ;)

dantic3, antonina-farmerska oraz Sookie lubią to.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Wczoraj event skończyłam dzięki 1 sekundowemu szarłatowi. Dzisiaj słońce lekki mróz ale nie chce mi się wychodzić . Pospaceruję dzisiaj na bieżni:p

3. Marrylan

Bry :)

Gratki :D U mnie koło strajkowało, jakieś 200 niebieskich wykręciłam i tylko 4x +1 do roślin więcej nie kręce, ciut sn sypnę póki to +1 działa a potem na piechotę ;)
    U mnie tak samo słońce i mrozik :inlove: ja pójdę chwilkę połazić ale najpierw obiadek zjem :p:)
    Bieżnię moja siostra ma czasem jak u niej jestem to próbuję pobiegać na niej xD W sumie całkiem nawet przyjemnie się tak biega ;)

dantic3 i -mala159- lubią to.
  4. Sookie

O matko Od soboty nikt tu nic nie napisał ? To forum to już na prawdę kicha

5. Marrylan

Wszyscy na Antarktydzie karmią pingwiny serem i bigosem :p;) Ja wprawdzie dzisiaj kapuśniak miałam ale od biedy można zaliczyć ;)
    Evencik wczoraj skończyłam, nawet wylotek nie musiałam szarłatem podganiać bo z nostrzyka się same uzbierały :)
    Ślisko dzisiaj okropnie, do pracy prawie slalomem dotarłam :oops:

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Nikogo nie ma na kozetce?
    Wszyscy ucztują?

hlnrys i Marrylan lubią to.
  7. Marrylan

Pasjanse wszyscy namiętnie układają xD A ze to drzewo kręte i zawile to się zgubić można :p;)

No zielska nasiałam sporo, 2 pnącza już mam i po drodze 1 item, teraz po kolejne itemy idę a potem to już na luzie co się złapie :)

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2026
    hlnrys lubi to.
  8. ania12355

Ja też nasiałam.Piórek mi brakuje.
    Pnącza z itemami są . Jak piórek przybędzi to idę po item u góry w prawym rogu.

hlnrys i Marrylan lubią to.
  9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

u mnie już koniec eventa, teraz hamaczek 8).

Pnącza z itemami zdobyte, do tego 2 piccolaki z Drzewa, za GT wykupiłam item 12h, skrzynki bonusowe, piccolo, kupon 3h i SN + Zośka. Starczy. Urodziny nie udane 8)8).

Marrylan i hlnrys lubią to.
  10. Marrylan

piórek właśnie muszę ciut dostukać bo pomału zaczyna brakować :oops: Ale nadgoni się arbuzem :p

Żeś popędziła :D Ewcia super, że udało się zgarnąć co chciałaś :) Ja się dopiero rozkręcam z układaniem :) Póki co wywaru musiałam użyć tylko przy jednym pasjansie, ale to los więc pewnie jeszcze wywar się przyda 8)

11. ania12355

ja też dostukałam i skończyłam:music:
    Zmywam się z tej uczty...
    Dobranoc

12. Marrylan

Aniu błyskawica :D Gratki :) Ja dostukałam jakieś 3k, wcześniej 1,5 k zużyłam. Pewnie jeszcze będę musiała ich natłuc jeśli będę polowała na talary ale czasu dużo, zobaczy się :) Teraz jeszcze coś poukładam ;)

Kolorowych Aniu :)

13. ania12355

Bry wyspane

14. sabcia7

sabcia7 Forum Pro

dzień dobry
    chyba skończyłam powyskakiwały mi same króle damy walety w słupach je mam i dalej nic nie moge zrobic
    a jak zdobyć ten wywar

15. Marrylan

hmmm cosik się pokićkało dziewczynom od kalendarza, bo powinna być sobota :p;)
    Wyspane całkiem dobrze a przy śniadaniu pasjansik :DxD;) Wszystkie itemy zgarnięte, teraz obczajam za co się zabrać :)

Ech te blokady :( kilka razy też się zablokowałam. Wywar można zdobyć z rozgrywania wyzwań - królewskie solo i królewski dubel oraz z w trakcie układania pasjansa - 14 jednostek za każdą długość sekwencji, czyli liczbę odsłoniętych kart ułożonych w kolumnę począwszy od 2 kart. Ponadto system co 24 godz. będzie sprawdzał stan posiadanego wywaru alchemika. Jeśli gracz będzie posiadał mniej niż 25 jednostek, nastąpi automatyczne wyrównanie do tej wartości.;)

16. Sookie

Dzień dobry. Ja zmierzam do ostatniego itemu-oba pnącza już pracują. Potem to już tylko sianie ewentualne do sklepiku

Marrylan lubi to.
  17. sabcia7

sabcia7 Forum Pro

Marrylan dziekuję bardzo:) juz wiem o co chodzi

Marrylan lubi to.
  18. Marrylan

Super, gratki :D Ja już wszystkie itemy mam, pnącza odpalone. Zgarnęłam żarówkę i kieruję się do powtarzalnego pola z GT tego z 8 za gierkę ;) Siać sobie jeszcze sieję, tak na luzie, coś ze sklepiku trzeba zgarnąć :)

Sookie lubi to.
  19. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

15.02 2026 zostanie wyłączona płatność przez tel. komórkowy

:mad:o_O:eek::(

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2026
  20. Marrylan

Niestety wyłączają. Coś im fiksowało z tymi płatnościami i całkiem usuwają. Ja płacę paypalem i też się zdarza, że nie można zapłacić bo jest komunikat, że paypal nie może zrealizować płatności. Zwykle to nie trwa długo to czekam aż wróci, chyba że mi się spieszy to blikiem wtedy puszczam.

W evencie pykam sobie jeszcze talarki, coś tam się udało uskładać :)