blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

14,2%
  3. to chłop na schwał

18,0%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,2%
  6. dopiero teraz ?

28,8%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Bry :)

Jajo zakupione.

Powiem Wam, że dla mnie tez Święta nie mają uroku jak brak śniegu, chociaż odrobinę ale może jeszcze ... zobaczymy.
    Muszę wystawić TS chyba jutro to zrobię na Słonecznikach a potem dam itemy. Trzeba nadrobić braki PD 8).

Marrylan lubi to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Zecia to masz taki klimatyczny kalendarz adwentowy :D Fajny pomysł muszę tego spróbować ;)

zwłaszcza nazw tych niektórych fikuśnych drzewek ;)

Święta bez śniegu to już nie to ;) Ale może nam zrobi niespodziankę i przed świętami się jeszcze pojawi :) Ja ts drzewkowe niedawno wystawiałam, nawet 1 dodatkowa nowinka na farmie się trafiła, teraz zielsko ewentowe rozsiałam :p;)

KsiądzxD, Sookie oraz MOD_Ruda lubią to.
  3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry . Myślę,że dzisiaj wdrapię się w Alpach na 41 lev Nie pytajcie po co. Nie znam odpowiedzi

~czarodziejka, Marrylan oraz MOD_Ruda lubią to.
  4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Ewcia czyli mnie dogoniłaś :) a ja o Alpach nawet nie myślę, chyba trzeba by było do nich wrócić, zastanowię się 8).

olka83, Sookie oraz Marrylan lubią to.
  5. Marrylan

Gratki :D, jak to po co? Franka w mieście trzeba zbudować xD;)
    Ja je miałam rzucić w diabły, ale te projekty każą tam włazić to włażę i przy okazji zbieram i coś tam dłubię. Jestem za połową 31 lvl więc tak lajtowo ;)

olka83, Sookie oraz MOD_Ruda lubią to.
  6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

ja sie nie ucze:p
    to tak jak ja :)
    na starośc mi nie potrzebny;)
    pytanie? :a gzie te jajo najlepiej postawić ?

Ostatnie edytowanie: 11 grudnia 2025
    Marrylan lubi to.
  7. Sookie

Wczoraj po raz pierwszy od kilku miesięcy wykręciłam +200 na 12 godz Dorzucilłam 2 dyniowe i nieoczekiwanie dzisiaj skończyłam event Teraz tylko sianie pod karmienie dla nagród

8. Marrylan

Teraz przez Franka to przeważnie raz dziennie tam wlezę i coś tam zrobię i coś tam pomału się nabija. Zależy czy chcesz 90 k TPD czy 90 k PD ;) Ja mam na razie na tym nowym wybiegu :)
    o super prezent koło dało :) Żal by było nie wykorzystać ;) Ja sobie na piechotę sieję, ale między zasiewami jeszcze wylotki do misji pyknę bo z tego zielska marnie lecą.

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Moje koło świętowało Dzień Guzika xD

najlepiej na wybiegu dla zwierzaków domowych :)

Fajnie działacie w projektach miejskich :D u mnie pomnika nie będzie no mam nadzieję że Franek się nie obrazi ;)

Dobry [​IMG]
    i takie bez związku ale :inlove:
    czyż nie piękne [​IMG]
    mgła też ma swój urok dodaje tajemniczości :p

10. Marrylan

xD moje też, chociaż zbyt dużo nie kręciłam ;)

U mnie pomnik zbudowany, jakoś tak sam się robi, no może ciut popycham xD za 4 dni będzie 2 wersja :p Ciekawe co będzie jak się te wersje wszystkie zbuduje ?;)

cudne :inlove: Mgłę lubię :) jeszcze las do tego czy jakieś bagna i klimat z dreszczykiem :p;) Taka poranna też ma urok jakby się gdzieś między wymiarami było :)

11. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Witam. Mam spore doświadczenie w przesiadywaniu na kozetkach.
    Zaglądam na ogół do gry i na forum okazjonalnie ale myślę, że ten obecny powrót będzie trochę dłuższy.
    Tak. Stanu wojennego nie mogę znać ani pamiętać, choć ostatnie lata tamtego systemu to moje wczesne dzieciństwo. Dzisiaj szaro i buro za oknem. Ale może będzie jakaś szansa na grę w szachy z młodym przedstawicielem mojej rodzinki. A poza tym dzień mam bardzo "growy".
    I trochę książkowy. W święta minimalna zmiana w moim wieku... Nie lubię ale co robić.
    Czas nie stoi w miejscu. Gdzieś leci. Dokąd? Skąd to i jak wiedzieć? ;)

agniecha$, dantic3 oraz Marrylan lubią to.
  12. Marrylan

Witaj :) rozgość się ;) czas goni wręcz pędzi a gdzie to pewnie sam on nie wie ;) u mnie ładne słońce było za to zimno. Ale szybko uciekło i już ciemno :cry:

SperanzaE, agniecha$ oraz dantic3 lubią to.
  13. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    piankowo:)

dantic3, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  14. Marrylan

pianki się pieką :p;) Chociaż wolę kakałko, wczoraj przynajmniej kilka GT z nich wpadło, ciekawe czy uzbieram na itemy 8);)

KsiądzxD, dantic3 oraz hlnrys lubią to.
  15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

A cóż to?
    Czyżby rzeźbienie wszystkich pochłonęło?
    U mnie kiepsko.
    1 etap poszedł gładko, ale na starcie drugiego zapomniałam zebrać badyla przed północą i się posypało.

Gry i książki powiadasz... Dorzucę trochę dobrej muzyki i mnie nie ma dla szarego świata :)

16. Sookie

Dzień dobry. Trochę karmię piankami trochę poję kakao... Cisza spokój nikt głodny nie chodzi

Marrylan, SperanzaE oraz agniecha$ lubią to.
  17. Marrylan

U mnie póki co buduje się 2 i jakimś cudem nie pominęłam niczego. O widzisz muszę do szarotkowa wleźć bo dzisiaj mam zebrać tam 4 drzewka i posadzić 2 :p;)

a zimą jeszcze miłe miejsce przy kominku i może kieliszek wina ;)

jak tak samo :) Itemy za GT ze sklepiku już zgarnęłam więc teraz na luzie. Mam 93 kroki to pomału doczłapię :)

Ostatnie edytowanie: 16 grudnia 2025
    KsiądzxD, Sookie oraz hlnrys lubią to.
  18. Marrylan

Baobaby :inlove::cry: jakoś tak przyjemniej się robiło jak mogły wyskoczyć i zrobić a kuku ;) Dłubiemy, już prawie koniec, ostatnie zielsko rośnie, czerwony żeton bym jeszcze zgarnęła a 10 GT brak, zobaczymy czy chomik ma duży... wór :p
    Wesołych i radosnych :) A Mikołaj koniecznie z dużym i wypchanym worem ;)

19. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Bry :) :)

Event odpuszczam, brak czasu a nie lubię zaczynać i nie skończyć :p, nagrody nie powalają nawet te itemy 8h czyli zbiór 2x dziennie 8).

Idę na skróty zdobędę zagrodę i jodełkę ( zostają na stałe) ale za Zębate Monety i to z eventu będzie moje. Szykuję 921FL 8).

Marrylan i hlnrys lubią to.
  20. Marrylan

Ja jutro sn polecę, nie ma opcji bym tyle zielska wysiała na piechotą a tam jeszcze w miarę szybko trzeba odblokować te kafelki z autoprodukcją. Ale floreny na zębate monety też szykuję ;) Te pnącza w eventach mnie wykończą, no trzeba kolekcję podtrzymywać xD;)

Dobra rózga nie jest zła :p zwłaszcza że wieku mi nie ubywa a wręcz przeciwnie więc za laskę może posłużyć ;)

Udało się wykopać i nawet chomik nie poskąpił i żeton zgarnęłam i jeszcze na 1 ts-a starczyło :p;)

nuka20 lubi to.