blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

56,0%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,6%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,7%
  6. dopiero teraz ?

28,5%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Zecia to masz taki klimatyczny kalendarz adwentowy :D Fajny pomysł muszę tego spróbować ;)

zwłaszcza nazw tych niektórych fikuśnych drzewek ;)

Święta bez śniegu to już nie to ;) Ale może nam zrobi niespodziankę i przed świętami się jeszcze pojawi :) Ja ts drzewkowe niedawno wystawiałam, nawet 1 dodatkowa nowinka na farmie się trafiła, teraz zielsko ewentowe rozsiałam :p;)

KsiądzxD, Sookie oraz MOD_Ruda lubią to.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry . Myślę,że dzisiaj wdrapię się w Alpach na 41 lev Nie pytajcie po co. Nie znam odpowiedzi

~czarodziejka, Marrylan oraz MOD_Ruda lubią to.
  3. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Ewcia czyli mnie dogoniłaś :) a ja o Alpach nawet nie myślę, chyba trzeba by było do nich wrócić, zastanowię się 8).

olka83, Sookie oraz Marrylan lubią to.
  4. Marrylan

Gratki :D, jak to po co? Franka w mieście trzeba zbudować xD;)
    Ja je miałam rzucić w diabły, ale te projekty każą tam włazić to włażę i przy okazji zbieram i coś tam dłubię. Jestem za połową 31 lvl więc tak lajtowo ;)

olka83, Sookie oraz MOD_Ruda lubią to.
  5. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

ja sie nie ucze:p
    to tak jak ja :)
    na starośc mi nie potrzebny;)
    pytanie? :a gzie te jajo najlepiej postawić ?

Ostatnie edytowanie: 11 grudnia 2025
    Marrylan lubi to.
  6. Sookie

Wczoraj po raz pierwszy od kilku miesięcy wykręciłam +200 na 12 godz Dorzucilłam 2 dyniowe i nieoczekiwanie dzisiaj skończyłam event Teraz tylko sianie pod karmienie dla nagród

7. Marrylan

Teraz przez Franka to przeważnie raz dziennie tam wlezę i coś tam zrobię i coś tam pomału się nabija. Zależy czy chcesz 90 k TPD czy 90 k PD ;) Ja mam na razie na tym nowym wybiegu :)
    o super prezent koło dało :) Żal by było nie wykorzystać ;) Ja sobie na piechotę sieję, ale między zasiewami jeszcze wylotki do misji pyknę bo z tego zielska marnie lecą.

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Moje koło świętowało Dzień Guzika xD

najlepiej na wybiegu dla zwierzaków domowych :)

Fajnie działacie w projektach miejskich :D u mnie pomnika nie będzie no mam nadzieję że Franek się nie obrazi ;)

Dobry [​IMG]
    i takie bez związku ale :inlove:
    czyż nie piękne [​IMG]
    mgła też ma swój urok dodaje tajemniczości :p

9. Marrylan

xD moje też, chociaż zbyt dużo nie kręciłam ;)

U mnie pomnik zbudowany, jakoś tak sam się robi, no może ciut popycham xD za 4 dni będzie 2 wersja :p Ciekawe co będzie jak się te wersje wszystkie zbuduje ?;)

cudne :inlove: Mgłę lubię :) jeszcze las do tego czy jakieś bagna i klimat z dreszczykiem :p;) Taka poranna też ma urok jakby się gdzieś między wymiarami było :)

10. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Witam. Mam spore doświadczenie w przesiadywaniu na kozetkach.
    Zaglądam na ogół do gry i na forum okazjonalnie ale myślę, że ten obecny powrót będzie trochę dłuższy.
    Tak. Stanu wojennego nie mogę znać ani pamiętać, choć ostatnie lata tamtego systemu to moje wczesne dzieciństwo. Dzisiaj szaro i buro za oknem. Ale może będzie jakaś szansa na grę w szachy z młodym przedstawicielem mojej rodzinki. A poza tym dzień mam bardzo "growy".
    I trochę książkowy. W święta minimalna zmiana w moim wieku... Nie lubię ale co robić.
    Czas nie stoi w miejscu. Gdzieś leci. Dokąd? Skąd to i jak wiedzieć? ;)

agniecha$, dantic3 oraz Marrylan lubią to.
  11. Marrylan

Witaj :) rozgość się ;) czas goni wręcz pędzi a gdzie to pewnie sam on nie wie ;) u mnie ładne słońce było za to zimno. Ale szybko uciekło i już ciemno :cry:

SperanzaE, agniecha$ oraz dantic3 lubią to.
  12. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    piankowo:)

dantic3, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  13. Marrylan

pianki się pieką :p;) Chociaż wolę kakałko, wczoraj przynajmniej kilka GT z nich wpadło, ciekawe czy uzbieram na itemy 8);)

KsiądzxD, dantic3 oraz hlnrys lubią to.
  14. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

A cóż to?
    Czyżby rzeźbienie wszystkich pochłonęło?
    U mnie kiepsko.
    1 etap poszedł gładko, ale na starcie drugiego zapomniałam zebrać badyla przed północą i się posypało.

Gry i książki powiadasz... Dorzucę trochę dobrej muzyki i mnie nie ma dla szarego świata :)

15. Sookie

Dzień dobry. Trochę karmię piankami trochę poję kakao... Cisza spokój nikt głodny nie chodzi

Marrylan, SperanzaE oraz agniecha$ lubią to.
  16. Marrylan

U mnie póki co buduje się 2 i jakimś cudem nie pominęłam niczego. O widzisz muszę do szarotkowa wleźć bo dzisiaj mam zebrać tam 4 drzewka i posadzić 2 :p;)

a zimą jeszcze miłe miejsce przy kominku i może kieliszek wina ;)

jak tak samo :) Itemy za GT ze sklepiku już zgarnęłam więc teraz na luzie. Mam 93 kroki to pomału doczłapię :)

Ostatnie edytowanie: 16 grudnia 2025
    KsiądzxD, Sookie oraz hlnrys lubią to.
  17. Marrylan

Baobaby :inlove::cry: jakoś tak przyjemniej się robiło jak mogły wyskoczyć i zrobić a kuku ;) Dłubiemy, już prawie koniec, ostatnie zielsko rośnie, czerwony żeton bym jeszcze zgarnęła a 10 GT brak, zobaczymy czy chomik ma duży... wór :p
    Wesołych i radosnych :) A Mikołaj koniecznie z dużym i wypchanym worem ;)

18. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Bry :) :)

Event odpuszczam, brak czasu a nie lubię zaczynać i nie skończyć :p, nagrody nie powalają nawet te itemy 8h czyli zbiór 2x dziennie 8).

Idę na skróty zdobędę zagrodę i jodełkę ( zostają na stałe) ale za Zębate Monety i to z eventu będzie moje. Szykuję 921FL 8).

Marrylan i hlnrys lubią to.
  19. Marrylan

Ja jutro sn polecę, nie ma opcji bym tyle zielska wysiała na piechotą a tam jeszcze w miarę szybko trzeba odblokować te kafelki z autoprodukcją. Ale floreny na zębate monety też szykuję ;) Te pnącza w eventach mnie wykończą, no trzeba kolekcję podtrzymywać xD;)

Dobra rózga nie jest zła :p zwłaszcza że wieku mi nie ubywa a wręcz przeciwnie więc za laskę może posłużyć ;)

Udało się wykopać i nawet chomik nie poskąpił i żeton zgarnęłam i jeszcze na 1 ts-a starczyło :p;)

nuka20 lubi to.
  20. Marrylan

A no to pięknie, że Dyniogłowy Cię odwiedził :) Na kolędowanie niech jeszcze potem z kumplami przyjdzie :p Bp już tam dobrze wie, że byłaś grzecznaxD;) Tak zerkam w pasek i mam 30 szt znaczy piccolo o_O Może by wystawić tylko gdzie ja to upcham :cry:

Dobra, zielsko w toku, koło ni tralala nie chce współpracować ale dam radę dyniowymi i bonusami ;)

hlnrys lubi to.