blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,3%
  6. dopiero teraz ?

29,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Dzięki :D wklepany, przydadzą się fanty :p;)
    Ja machnę całość, ale tez zaczęłam od krótszej, potem nie trzeba będzie aż tak pilnować :) Nawet ładny ten itemik :)

agucha31, -mala159- oraz hlnrys lubią to.
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :)

dzisiaj otworzyłam troszkę skrzyneczek i dostałam :p

Jeśli chodzi o event to mam zrobione już 5 kroków 8)8)8)

3. Marrylan

o super, całkiem landa garść Florków :) gratki :) Ja mam 4 kroki zrobione, zielsko rośnie :)

agucha31 i -mala159- lubią to.
  4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Ech czasem zaczyna mnie to juz przerastać. Właśnie dzis wskoczyło mi na fb wspomnienie jednego z pobytów
    Ech no niestety gapowe
    Oby
    O dzięki
    Super. Gratki

Marrylan i -mala159- lubią to.
  5. Marrylan

wtedy się udało go wykopać i uda się zawsze jeśli będzie trzeba więc niech lepiej nie wraca bo kopniaka dostanie 8)

pewnie niedługo będą kości a te o wiele bardziej lubię bo gierki mniej męczące :)

agucha31 lubi to.
  6. agucha31

Bry
    Ech czasem sie czuje jakbym wpadła w kontener szkła. Tu pocięte tam i tam tez gdzieś tam i tam w jednym miejscu więcej niz raz. No poharatana i pozszywana jak po kąpieli w szkle xD
    O tez kości wole

Marrylan lubi to.
  7. Marrylan

Hmm no dzisiaj komunalnika nie poświętuję, ni jak mnie do pracy nie wpuszczą xDxD:p
    to są blizny weterana ;) Najważniejsze, że bitwy zwycięskie :)
    tam to tych gierek więcej bym mogła zrobić bo lubię:) Nawet po zaliczeniu całości jeszcze się poluje na brakujące pokery xD

Zimno, szaro i deszcz :oops: dobrze, że kotłowni jeszcze całkiem nie wyłączyli :p

-mala159-, hlnrys oraz agucha31 lubią to.
  8. agucha31

Aj tam bys powiedziała ze papierów asa czeka szybko by wpuścili xD
    xDxD No i oplułam lapka xD
    O tak
    Hmmmm deszcz? Gdzie i jaki?xD

-mala159- i Marrylan lubią to.
  9. Marrylan

xDxD tego Waszego antydeszczowego i antyśniegowego Trójkąta Bermudzkiego nawet nie biorę pod uwagę xD Tam wszystko znika w czarnej dziurze xD8);) A u mnie cały dzień sobie siedział, wprawdzie delikatnie padał ale od rana do wieczora :p

xDxDxD no może prezes by się zlitował i przywiózł klucz do bramy xD on nawet o 3 w nocy lubi wbić komuś na podwórko i zakręcić kran ogrodowy bo woda się leje :)

oby jakieś fajne nagrody były :)

10. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry. Przynajmniej udało mi się zakończyć karmienie tych darmozjadów. A event powoli (a nawet bardzo powoli) do przodu. Nadal sieję czaszkowce :cry:xD Od nich zaczęłam:p

agucha31, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  11. -mala159-

Ewa no brawo ,brawo :) :)

ja jeszcze karmię darmozjady ,jestem na 36 levelu.
    Event też zaczęłam od czaszkowca,idzie jak po grudzie,10 kroków zrobionych 8)8)

bry :)

agucha31, Marrylan oraz Sookie lubią to.
  12. Marrylan

no to witam w klubie czaszkowca xD Sieje go sobie a jakże i jeszcze trochę siania przede mną 8 krok zakończony 9 gdzieś tam przy końcu ;) Potem drugie zielsko :) No wlecze się niemiłosiernie i jeszcze pół poda do siania to tych badyli mizernie przybywa, ale doczłapiemy :)
    Darmozjady do 35 się zbliżają, więc jeszcze trochę muszę podtuczyć, ale już widać koniec :p;)

agucha31, Sookie oraz -mala159- lubią to.
  13. agucha31

Bry
    Haha no ta tu inny świat xDxD
    No widzisz a tu nic
    O matulu to dopiero mu sie nudzi ;)
    To tak jak u mnie :cry:

14. Marrylan

na bank jakiś portal tam macie i cały deszcz i śnieg teleportuje w kosmos xD:p;)

jeszcze jak był kierownikiem wodociągów i miał psa to łaził po nocy na patrole xDxD Koledzy z oczyszczalni mieli przechlapane bo nie znali dnia ani godziny xD;)
    i u mnie :sleepy::cry: dopiero przed chwilką 9 krok skończyłam a gdzie to jeszcze do końca czaszkowca :cry: No idzie to jak krew z nosa. Ale człapiemy :)

-mala159- lubi to.
  15. agucha31

xDxDxD Taaaaa
    No i nie było nocnych drzemek xD
    Mi jeszcze brakuje żeby 9 skończyć :cry:

16. Marrylan

xDxD no niestety nawet oka nie mogli zmrużyć bo nie wiadomo skąd pojawiał się kierownik z psem xD:cry:xD No i flaszki trzeba było szybko chować 8):p;)

xD Słońce w konszachty z kimś weszło, żeby się konkurencji pozbyć :p;)

jeszcze 1 zbiór jak się uda dzisiaj będę miała ale to kropla w morzu :cry:

17. -mala159-

witam kozetkowiczów :) :)

dzisiaj w Sezonie zdobyłam 38 lvl ale nie mogłam nałożyć nakładki bo zbyt póżno ;)

ale ...ale chyba rozwaliłam system i rozłożyłam ten event na czynniki pierwsze :p :p

[​IMG] [​IMG]

Zdobyłam 1 pnącze w sumie przez przypadek to z + na zwierzaki 8)8)8)

agucha31 i Marrylan lubią to.
  18. Marrylan

Naszym kochanym pielęgniarką wszystkiego najlepszego :inlove: Dobrze, że jesteście :inlove:
    WOW super :D Nawet na PST śmigasz jak torpeda :) gratki :) Pnącze się przyda, super, że się udało :) Rozbiłaś bank :D Ja sobie człapię dalej, pewnie jutro amonitkę zacznę ;)

Ostatnie edytowanie: 12 maja 2025
  19. agucha31

Bry
    Kupiłam trochę TS no dobra ciut sie rozpędziłam i więcej niz trochę ale ciut nadrobiłam zaległości, no i cos z nowych tez jest
    xDxD Oj to pewnie najgorszy bol xD
    Masakra ten event :mad::wuerg:
    Pięknie. Gratki

20. Marrylan

tiaaa mało powiedziane :wuerg: sieję i sieję a wydaje się, że nic tego zielska nie przybywa :cry:
    :D super, gratki :) Misje się podgonią :)
    tiaaa pewnie kryjówki już mieli obczajone bo chyba sekundy im czasu zostawało na schowanie xD No czasem pies szczekał i ostrzegał wcześniej :p