blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,3%
  6. dopiero teraz ?

29,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Wypad juz zarezerwowany i zaliczka wpłacona. Co prawda tym razem nie przy samej plaży bo 300 metrów do molo i plaży mamy ale wygrały strefy basenów wewnętrzny co mamy często dość ale tu jeszcze dochodzi zewnętrzny, sauna, siłownia, fitness to nawet brak pogody jakoś sie przetrwa. No i hotel jeszcze nowością pachnie bo ma niecały rok No co prawda doba trochę kosztuje nooo ale cos za cos teraz tanio mało gdzie, chyba ze jakieś pokoje na doby co nas nie interesuje

2. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Bry
    wpadłam na chwilkę podziękować za prezenty :inlove:
    Tym razem nie miałam możliwości uczestniczyć w G&T.
    U mnie od świąt kocioł, na pnączu brakuje itemów, wielkie łowy nietknięte, zastanawiam się czy jest sens teraz zaczynać, nawet itemów nie ma kiedy zbierać, farma odłogiem leży, ale może teraz będzie nieco spokojniej...
    Jeszcze raz dziękuję za pamięć i podarki i mam nadzieję, że następnym razem dam radę się odwdzięczyć :)

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Nowy hotel koniecznie trzeba wypróbować ;) O widzisz, fajna opcja na wypadek gorszej pogody, sporo atrakcji wewnątrz to w razie czego można zawsze skorzystać :) ale miejmy nadzieję, będzie ładne słonko i ciepło :)

Nie ma za co :inlove: Jak sypniesz sn trochę i dopalaczy użyjesz to jeszcze zdążysz ;) Itemy tam też całkiem fajne :)

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :) :)

itemy z pierwszej 10,całkiem całkiem,ja nawet dzisiaj się zastanawiałam czy jednak nie sypnąć lewą stronę ale ....ale nie chce mi się,może cosik dadzą superrowego na PST (znowu event dwu tygodniowy) ale zobaczymy czy będzie hamaczek czy jednak...8)

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Lowy mogly niezle podrasowac Twoj ozdobny.......

6. -mala159-

Norbi ale nie za dużo ,ja czekam na petardy ,takie 1x2 i 3500-4000 co 12h. Marzenie ściętej głowy ale .....ale może BP cosik takiego da na PST 8)8).

7. -norbijas-

masz tam oczytane deby..czyli na jedno pole wychodzi 800....te z eventu daja na jedno pole 1100..roznica 300 czyli prawie polowa co masz z debu

krasnoludek10, agucha31 oraz -mala159- lubią to.
  8. -mala159-

Norbi w sumie to Główna i Nawiedzony jest ok a reszta do małej zmiany,Dzika w połowie,Latarnia w połowie i mówisz Ozdobny ;)

Jeśli mam robić na bokach to muszą być itemy lepsze od Łowów 8)8)8)

9. -norbijas-

trzeba robic te ewenty,ktore podnosza srednia % na jedno pole..a w tym przypadku byla dla Ciebie okazja

krasnoludek10, agucha31 oraz -mala159- lubią to.
  10. agucha31

Dokładnie tak
    Tez mamy nadzieję że jednak pogoda bedzie ale gdyby jednak było inaczej to podobno basen zewnętrzny też podgrzewany tak więc zawszę gdzieś można sie popluskac Bo jak pogoda ładna to tak jak w tamtym roku ale tam był tyklo basen wewnętrzny to plaża jednak wygrywa i na basen sie nie idzie

krasnoludek10 i Marrylan lubią to.
  11. Marrylan

itemy całkiem niezłe, szkoda tylko, że 2 komplety na pnącze potrzeba :cry: Mi prawa coś koło 3 h zajęła bo akurat minęła mnie plansza z domem Ingrid chyba?:p od 2 albo 3 edycji zmniejszyli liczbę punktów po prawej, kiedyś jak dobrze pamiętam coś koło 25 tyś było. No zobaczymy co na PST dadzą, znaczy dinusie śliczne ale jaką będą miały moc? :D oby dużą :);)

plaża basen wewnętrzny bije na głowę :) Jeśli oczywiście wystarczająca ciepło jest ;) o super że jest basen podgrzewany na zewnątrz można się popluskać nawet z ciut gorszą pogodą a w razie czego szybko czmychnąć do środka :) Tak w Popradzie robiliśmy. Pogoda taka sobie ale baseny na zewnątrz ciepłe to hyc a potem sprintem do środka xD

agucha31, krasnoludek10 oraz -mala159- lubią to.
  12. agucha31

Bry w przelocie
    Oj zdecydowanie
    No lepiej zeby jednak pogoda plażowa dopisała ale jak cos to ten basen na plus
    Haha i fitness zbędnyxDxD

-mala159-, krasnoludek10 oraz Marrylan lubią to.
  13. Marrylan

tiaa, nawet lekkie morsowanie w biegu było xDxDxD

pogoda zamówiona już to musi być plażowa :D Oby taka bardzo plażowa :)
    ja nawet bardziej niż leżenie na niej lubię spacery wzdłuż :inlove: tak o zachodzie słońca najlepiej :inlove::inlove:

14. agucha31

Bry
    xDxDxD Samo zdrowie
    Oby ale jak nie to jeszcze przecież nie jeden wyjazd będzie ten jako pierwszy ale nie ostatni
    A to tez

Marrylan, krasnoludek10 oraz -mala159- lubią to.
  15. Marrylan

no ba xD tłuszcz wymroziło w locie xD:cry:xD;)

no pewnie :D w prawdzie lato o wiele za krótkie, ale jeszcze wszystko w tym roku przed Wami :inlove::D

widoki najcudniejsze :inlove:

No to od jutra PST :p Zastanawiam się od której rośliny zacząć, ale chyba od tej krótszej, wysieje się a potem już nie trzeba będzie tam tam zaglądać co chwilę :)

16. agucha31

Bry wściekle
    Ech no durna ja no tak to jest jak sie gierki na koniec zostawia, wczoraj zapomniałam ze to byl koniec o 22 i zostałam z nie rozegranymi gierkami i straconym eventem :cry::cry:>:(:mad::cry:
    xDxDxD Dobre
    Oj zdecydowanie
    Oj uwielbiam :inlove:

krasnoludek10, -mala159- oraz Marrylan lubią to.
  17. Marrylan

:oops::cry: oj no szkoda wielka, tym bardziej ze tego zielska trzeba było siać i siać :cry:Czasem takie figle paskudne real albo pamięć płata :oops: Mi się tak 2 razy przy ,misjach dziennych albo weekendowych zdarzyło, dobrze, ze akurat tam itemy podwójne były.

nawet nie wiedział, co go trafiło xD Nie było jeszcze najgorzej, zaraz po wyjściu z basenu w ciepły szlafrok i fuk do budynku xD

ja tez:inlove:, aż się nie chciało wracać do hotelu :cry:

18. agucha31

O widzę ze po wczorajszym ten drugi dzień mogę świętować no i ten 3 niestety też mogłam ale w tym wypadku walka była przegrana :( jeden zero dla tego skorupiaka. Jajnika brak a skorupiak ma sie dobrze
    Ech a tu miałam dosc sporo do rozegrania :cry:
    Ale jednak wole słoneczko od tego szlafroka :D

-mala159- i Marrylan lubią to.
  19. Marrylan

trzeba go powalić za każdym razem aż sobie pójdzie na dobre do rowu mariańskiego.
    tym bardziej szkoda :cry: Ja po tych skuchach na misjach budzik nastawiałam bo czasem tak wyleci z głowy i się przypomni jak już po wszystkim :oops:

ja też :D i na pewno tam Wam zaświeci i cieplutko będzie :)

agucha31 i -mala159- lubią to.
  20. -mala159-

witam kozetkowiczów :) :)

event sobie dłubię ale tylko do itemu :p i wybrałam tą krótszą roślinę ;)

zrealizujcie kodzik :p --TWINDELAY

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.