blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,6%
  2. jasne

14,1%
  3. to chłop na schwał

18,0%
  4. balansuję się

15,4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,5%
  6. dopiero teraz ?

28,6%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Super :) U mnie to samo, zostało jeszcze do ułożenia 25 byle jakich linii ;) Doczłapie się pomału :)

O super, zawsze parę florków do lulka ;) Mi do lulka brakuje 5 gierek, za 1,5 h zbiór i może będzie na 2 lub 3 (bo 11 gogli na stanie w tej chwili mam) a potem pomału do przodu ;) Ewcia ja bym to pnącze pyknęła jednak, skrzynka koła fortuny zawsze się przyda ;)

Ostatnie edytowanie: Wtorek o 18:15
    krasnoludek10, -mala159- oraz Sookie lubią to.
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Benia no to właśnie już mam ,teraz już odpoczynek 8) a miałam tego eventa w ogóle nie robić,echhh :cry:

krasnoludek10, Marrylan oraz Sookie lubią to.
  3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Też mam już pnącze. Dorobię jeszcze tych 10 linii do pełnego zwycięstwa.

krasnoludek10, Marrylan oraz -mala159- lubią to.
  4. Marrylan

Bry :)

Pięknie :D Gratki dziewczyny :inlove: Szybko poszło ;) Mi do pnącza 7 gierek brakuje, pewnie jutro będzie :) Potem jeszcze poczłapie do mety ;) Zbieram co 4h może za jakieś 2-3 dni doczłapie :)

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :) :)

event zakończony na pnączu ;) i dzisiaj mała niespodzianka :p

a jutro nowy lvl i odpoczyneczek,ale ale ....ale zaglądać będę a w Alpy długo nie wejdę,mam ich tak dość >:(>:(

krasnoludek10 i Marrylan lubią to.
  6. Marrylan

Bry :)

Ewa super, gratki ogromne :D Wdrapać się tam to masakra jakaś jest :cry: Ja tak w połowie drogi mniej więcej do 30 lvl jestem a potem sobie nie wyobrażam :cry: Odpoczynek czasami wskazany, ale zaglądaj koniecznie ;)
    No to 5 gierek do piccolo zostało, już domęczę :p;)

krasnoludek10 i -mala159- lubią to.