blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,6%
  2. jasne

14,1%
  3. to chłop na schwał

18,0%
  4. balansuję się

15,4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,5%
  6. dopiero teraz ?

28,6%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja sprawdzałam na rodzinnych kontach i niestety ale nie mam żadnego kodu ,natomiast miałam kilka ankiet" dlaczego przestałeś grać".zajrzałam w taką Ankietę,nawet zaczęłam wypełniać i ....i przerwałam,masakra pytania :(.

Z eventu wyszarpnęłam drugi item % i jeszcze jedno ulepszenie Lulka i na tym finito.Zielsko sobie sieję,bo w razie czego muszę mieć aby pokazać jak co zrobić ;),bo nie które nie są tak oczywiste polecenia 8)8).

Natomiast robię event jeszcze na jednej rodzinnej,może uda się zdobyć drugi item,tam mam cienko bo mało kuponów :( :(. Musiała bym przejść na duże pola ,zawsze pod górkę 8)8).

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Gratki, item i ulepszenie najważniejsze, piccolo to niepewne bardzo. Wpadnie to dobrze, nie płakać nie będę ;) Ja nawet nie odpalałam tych ankiet bo czułam, że to kosmos jakiś :sleepy: A kodu też nie uświadczyłam.
    Ulepszenie już mam zgarnięte za punkty teraz się bawię rekreacyjnie xD No dokładnie niektóre te polecenia mogą zamotać człowieka :oops:

3. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

No cóż. Pewnie teraz nie rzucają kodami na prawo i lewo - realia są takie, że pewnie znajdą się osoby, które mają więcej "rodzimych" niż ta gra ma realnych Graczy. xD
    A może faktycznie zależy też od konta.
    Nie grałybyście na tych... i ciekawe czy kodzik by był.
    Ja pamiętam, że z dwa razy miałam kod typu - pomocnicy na miesiąc... plus coś tam.
    I to "coś tam", to tez były konkretne bonusy typu : po 100 - 200 każdego rodzaju nawozu.
    Tak mi się kojarzy...
    Ale to było też... tak z +/- 2 lata temu. Więc nie jestem pewna co do dopalaczy.
    Na pewno byli darmowi pomocnicy na miesiąc ... z "czymś tam".
    Ale nigdy nie skorzystałam - (co będę spamy czytać) i wiadomości odczytałam po "okienku" do wykorzystania... (które chyba też było dość długie).
    W końcu je zablokowałam i mam spokój.

Robię ten item dla ciebie, ale coś mi się pomyliło i go nadal nie mam.
    Nawet doszłam do wniosku... no nie taki zły ten event.
    Przynajmniej do momentu, aż mi dwóch minut zabraknie, by zebrać bonusowe roślinki.
    Jakie to jest beznadziejne.:wuerg:
    To musi chodzić o coś z tą mobilną apką.
    No jej to z pewnością nigdy instalować nie będę.
    Nawet jakbym grała.
    Nie instaluję byle czego i...
    Nie mam zaufania8)

4. Marrylan

Bry :)

O to dobre te kody kiedyś były :p;) Akurat pomocnicy i bonusy na takich najbardziej pożądane ;)
    Dzięki :):inlove: Tiaaa te okienka denerwujące są -.- bo o 17 i 21 zawsze mi kilka minut braknie żeby potem się załapać na koniec ostatniego okienka więc o 21 nie zbieram tylko dopiero po 24. Przynajmniej dłużej pośpię :p;) Ale event jak się mu lepiej przyjrzeć to nie taki zły, z tych konkretnych "misji" zostało mi tylko zrobić ułóż 35 kształtów i ułóż 45 kształtów a to już się samo zrobi (mam ułożone 28) a w punktowych mam 465 270 stoję tuż przed piccolo a kupony też się pewnie zgarną :p A potem już nie będzie po co zaglądać na PST :)

agucha31, nuka20 oraz -mala159- lubią to.
  5. -mala159-

do zgarnięcia piccolo i kupon

agucha31, nuka20 oraz Marrylan lubią to.
  6. Marrylan

:D:D:D Gratki :) Czyli mniej więcej podobnie idziemy :) Ciut z tyłu jestem ;) Teraz na spokojnie już byle jakkolwiek gierki rozegrać :) Czasu jeszcze dużo, na luzie się zrobi ;)

7. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Mam go...
    Wrrr..
    Myślałam, że wpadnie "przy okazji" i to 25 w linii - to minimum.
    I zamiast połączyć dowolnych 25... to 2 razy zamknęłam całą plansze, praktycznie przy samych ściankach.
    I się zastanawiam - co robię nie tak, że itemu brak.
    :wuerg::wuerg::wuerg:
    Weszłam teraz (już pal liszko te dodatkowe) połączyłam na spokojnie pierwszych 25 które się napatoczyło - nic nawet nie trzeba było zmieniać... i bum - jest.
    <ciach>
    A najlepsze, że pewnie i tak zablokująxD:music:
    No ale obiecałam - więc trzeba było:inlove:
    Miłej niedzieli:p

Tak brzydko chciałaś o sobie napisać, że musiałam to poprawić (pomimo, że wykropkowane).
    MOD_Zła

Ostatnie edytowanie: Wczoraj o 11:17
  8. Marrylan

:D:DxD niestety tam musiało być dokładnie 25 i tym bardziej dziękuję :inlove: Pewnie zablokują ale cień szansy jest ;) Ja się trzy razy męczyłam z 45000 aż w końcu dorobiłam stworków i obstawiłam całe ramki pyknęło chyba 53 000 i zaliczyło :sleepy:
    Teraz czekam na ostatni zbiór o 24 ;)

agucha31, nuka20 oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. -mala159-

od jutra odpoczywam :p,została mi do rozegrania 1 gra aby była równa 50 :) :D

agucha31, krasnoludek10 oraz Marrylan lubią to.
  10. Marrylan

:D:D super, gratki :inlove: szybko poszło :) ja mam 31/80 i 2 gierki czekają bo mi dwóch różowych stworków brak. Chce jeszcze dobić te 100 tyś punktów i potem to już byle gierki zaliczyć ;)

agucha31, -mala159- oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Cześć:)
    Zostawiam miejsce na karteczkę.
    Miłego tygodnia:inlove:

12. Marrylan

Bry :)

Dzięki :inlove: Na lody to w sobotę był dobry moment bo grzało całkiem ładnie, nawet jakiś rynek smaków był i soki, miody i inne wszelkie wyroby można było skosztować i kupić, zgarnęłam ciacha z marmolada, pycha były :inlove: Dzisiaj to u mnie tak średnio :oops:

No to piccolo i kupony za punkty zgarnięte, zostało ułożyć 10 kształtów no i 39 gierek rozegrać. Teraz już okienek nie będę tak pilnować bo stworków mi już tak nie potrzeba jak wylotek. Jeszcze sporo czasu, doczłapie. :)

Wyprz retro nawet fajne itemy ma: krecik kusi, opryskiwacz już mniej bo mam zapas ale kosiarza chyba zwinę i dyniowy tez widzę :p

agucha31 i krasnoludek10 lubią to.
  13. -mala159-

Benia uważaj bo to są itemy bez + ,nie warte kupna 8)8)

bry

14. Marrylan

Aaa bo to już gotowe do pnącza Na szczęście jeszcze nic nie kupiłam uff :p Dzięki ;) A kurcze jak te pnącza były do kupienia to trzeba było pakiecik jeszcze kupić 8) Czyli omijać lukiem

agucha31, krasnoludek10 oraz -mala159- lubią to.
  15. -mala159-

Ja kupiłam sobie pnącze Eldorado ;),za mało mam teraz FL na Lulka ale to jeszcze tydzień,będę musiała zerknąć w skrzynki może cosik z nich wycisnę 8)

krasnoludek10, Marrylan oraz agucha31 lubią to.
  16. Marrylan

Eldorado jest fajne :) Ja je kupiłam jak było pierwszym razem, tylko z itemami był problem bo każdy w innym pakieciku był :sleepy: Teraz to większość z piccolo leci i na szczęście są już wypompowane w pasku ;)
    Oby skrzyneczki sypnęły Ci florkami :)

krasnoludek10 i -mala159- lubią to.
  17. -mala159-

Teraz zdobyłam ulepszenie Lulka z lewej strony,od jutra odpoczywam,nie robię już reszty 8)8)8)

krasnoludek10 lubi to.