blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,3%
  6. dopiero teraz ?

29,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Najchętniej to by dali ale za $
    A to tak

Marrylan i krasnoludek10 lubią to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

jak w końcu dadzą to na bank tanio nie będzie 8) I tak właśnie by mi pasowało tam iść ale koszmarnie mi się nie chce :cry::cry:

W evencie pnącze zgarnęłam popołudniu :) Teraz człapię dalej, chociaż te cuksy strasznie dużo papierków chcą. :oops:

I najlepiej patrzeć na te:) a te co nie zrobione tylko w przelocie jak się wybiera następną na celownik do robienia ;)

agucha31, hapsak89 oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Czekam na dzisiejszy obrazek z niecierpliwością.
    Dwa święta, które wyszukałam nijak do mnie nie pasują, ale zerknęłam też w świątecznik codzienny i jest tam śliczny zielony żółwik i dwa ślimaczki. :)
    Dodatkowo dziś przypada Światowy dzień powolności.

I jak ja, osoba urodzona w tym dniu mam być szybka?
    Powolutku robię evencik dalej, a w międzyczasie będę zajadać orzeszki w czekaladzie i szykować tort na wieczór. :)
    100 lat !!!

4. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

To dorzućmy do tego wczorajszy dzień :
    Wszystkiego najlepszego życzę.:)))

Na bank - to ty wtedy kupisz - hahaha :p
    Na bank - będzie tutaj płacz - że gra zarabiać musi... "jak można krytykować, że ktoś coś tu kupuje".(Czyli z dużym prawdopodobieństwem osobę która płacze, bo przecież co ja wydatki innych obchodzą xD, zwłaszcza gdy trzeba się przejmować tym... co one mówią o osobie kupującej ;)).
    I na bank - będzie to z wykorzystaniem istniejących (od 16 lat) mechanik w tej grze i/lub jakiegoś darmowego asetu z Unity.
    Jak zresztą całe Alpy.
    To tak na szybko.
    Wolę nie sprawdzać... co obchodzi się w moim dniu urodzin, ale to nie może być spokojny dzień xD
    Chociaż wiem, jaka była wtedy pogoda(akurat to kiedyś już sprawdziłam w archiwalnych mapach) - obfity śnieg i deszcz, prawie paraliż kraju- pięknie:inlove::inlove::inlove::music:

5. Marrylan

Bry :)

A to najlepszego :D:D

STO LAT !!!

Evencik też sobie powolutku robię :) Cukierasy produkuję. Jeszcze trzy kroki do zrobienia :p
    xDxDxD a to zależy, jak pnącze czy item to pewnie tak :p;) A jak coś w stylu Alpopakiety wyższego poziomu to z dala.
    Czyli trudne warunki Ci nie straszne od małego :D:inlove: ja z lipca więc pewnie słońce było, na pewno wiem, że to był poniedziałek ;)

6. agucha31

Bry
    Dlatego ja tam wcale nie zaglądam
    Ja dopiero dzis zgarnę
    Oj teraz nie wiem kiedy białą lilie wysieje :cry:
    No to sto lat. Wszystkiego co najlepsze
    To tak jak dzien moich urodzin, no raczej dla masy ludzi do spokojnych nie należy xDxD
    Powiadasz ze leniwie przeczekałaś niedziele xDxD Ja to zamiast poczekać kilka minut to sie spieszyłam fajerwerki usłyszeć xD

7. Marrylan

no właśnie mnie też się ciut spieszyło, ale stwierdziłam, że chyba jednak nie aż tak bardzo, żeby w spokoju niedzieli jeszcze nie przeleżeć xDxD Aguś Ty miałaś wejście z przytupem, prosto na imprezę z fajerwerkami :DxD;)

o to się cieszę, że gałązkę zgarniesz :) Ja jutro rano powinnam całość skończyć, musiałam ciut papierków dostukać ijuż mi zostało tylko niewiele zielska wysiać :)

po troszku i w końcu zrobisz, kto jak kto ale Ty dasz radę :D
    Dzisiaj tam jeszcze nie byłam, chyba wlezę tylko na moment recykling nastawić.

No dzisiaj mama uziemiła telewizor na amen. Potrąciła i spadł tak, że poszła matryca. Ale był lament, bo ona bez tego nie może żyć. No i siostra z mężem na szybko do Media Markt jechali nowy kupować xD

8. agucha31

Bry
    No właśnie przeczytałam poradnik, wcześniej nie było kiedy. No iiiiiii no chyba trochę ich poniosło. Ech jeszcze 2 tyg na PST :cry:>:(
    Ta dosłownie kilka minut przed xD
    No próbuje
    Oj czyżby komuś tam u nim chciała przyfasolic ;)xD;)

9. Marrylan

tiaaa widziałam :cry:>:(:( co oni teraz się tak PST uczepili? :sleepy: No masakra i jeszcze pilnować bo w różnych dniach co innego dostępne :cry: Nie podoba mi się ta nowa Bunia wcale 8)

xDxD przynajmniej początku nie przegapiłaś :D

xD to to ja mam ochotę często zrobić, ale tym razem wychodziła na balkon a szafka i telewizor blisko drzwi stoją i się nie zmieścili xD

10. agucha31

Coraz to bardziej ta gra zaczyna :mad:>:(:wuerg::cry:
    O tak xDxD
    Aha czyli sie przepychali xD;);)

11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Że 2 tygodnie i na PST to pikuś :p
    ale żeby tak zmienić mechanikę >:(

eh
    nie
    nie to raczej nie nowa królowa a nowa mechanika karnawałowe szaleństwo
    no jak co się uczepili
    ostatnio dużo różnych koszyczków się sprzedało :pxD biznes się kręci

no i to nie królowa ani bunia ani inny a nowe wydarzenie :sleepy:
    oswoimy się i z tym

mam nadzieję że królowa jeszcze powróci :cry: nie będę narzekać nawet na Bunię obiecuję

Bry :pxDxD

12. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

No, z ciebie to prawdziwa Lwica. A ze mnie... Baran xD
    Aga, wiadomo - wystrzałowa dziewczyna;)

Warunki jak warunki...ale już się niektórzy nastawiają na wiosnę i ...nie, nie na mojej zmianie xD
    Widzę, że co tu wejdę... to impreza xD:inlove:

A skoro o imprezach...
    Miałam nawet szczerą ochotę rozważyć zrobienie królowej.
    Nie pamiętam już, kiedy zrobiłam event.
    Ośmiorniczki ostatnio zrobiłam - no ale to hodowlany. I pewnie jeszcze jakiś z hodowlą złapałam. No ale... od pewnego poziomu, hodowla to nie event. To fanty do odebrania.
    Ale żeby posiać eventówkę... to nie licząc dożynek... będzie z 6 - 8 miesięcy :eek:
    No ale jak to tak?... Bez królowej?
    Nawet gdy się narzeka(nigdy nie grałam w legendarną królową). To prawie mus - podlać dopalaczami, pobić bonusem... i z koszem na pole.
    A teraz... nawet tego nie da się zrobić.
    Buuuuuuuuuuu.
    I jeszcze dwa tygodnie...
    Brrrrr:cry:
    Nie robię. Nawet jakbym chciała, no nie ma szans.
    No jak nic... zamienię się... w skamienielinę.8)

krasnoludek10, Marrylan oraz agucha31 lubią to.
  13. agucha31

Tylko w moim przypadku to te 2 tyg jest na minus bo więcej zbiorów mogę zawalić niż sie zdaje :cry:
    Marne szanse
    O ja juz tez xD
    Taaaaaaa xDxDxDxD

14. Marrylan

No wyraźnie chcą Bunię skopać do końca 8):mad: Tiaaa a przyspieszacze i zwiększacze zbiorów w koszyczkach pięknie na wyciągnięcie florków brrrr. Oby ich tam potem gracze zlinczowali to im się odechce. Jednak mam nadzieję, że Bunia jeszcze wróci. Także obiecuję nie narzekać, naprawdę :inlove:
    :D:D ano Lwica ze mnie chociaż do raka tyci tyci brakło ;) Baranki lubię, mój tato był :) Ta wiosna to tak szybko nie przyjdzie :p Pewnie będzie: pojawiam się i znikam xD;)
    Imprezka dzisiaj dinusiowa :inlove::inlove::inlove::D Tam u Ciebie na farmie będzie potężna :inlove::music:;)

Królową skopali i oby to był jednorazowy wybryk.... :cry:

tiaaa xDxDxD i tak ciut miejsca zabrakło xD

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dobry :D

pokusom należy ulegać :pxDxD

16. Marrylan

xDxD:DNo ba jak przyszłam do pracy to na wejściu pączki :p potem nasza inkasentka wpada z całym pudłem wypełnionym po brzegi xD:cry:xD ale tylko 2 zjadłam (na razie xD)

Czekam na to PST nieszczęsne :sleepy: Dobrze, że to pudło z pączkami nie leży teraz koło mnie bo pewnie by do 14.00 nie doczekało :pxD

17. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Jakoś do tego ewentu podchodzę jak "pies do jeża"...

18. agucha31

Bry No i na start eventu opóźnienie a co dopiero przez 2 tyg
    xDxD Teraz będziemy do niej tęsknić
    Taaaaa dzisiaj gdzie sie spojrzysz to ich pełno

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dobry wieczór. Jakoś albo to chwilowe albo gra naprawdę już mnie kompletnie nudzi.Wchodzę raz czasem dwa razy i tyle. Czarno w związku z tym ten event widzę

20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :) :)

Królową całkiem skopali,to nawet nie można nazwać Bunią:cry::cry:.
    Przeleciałam raz tym karawanem i złapałam PD + Sg i odrobinę tych drobiazgów a kosz pełen cukierasów,no jakaś masakra :cry::cry:,skrzynki nie widziałam na oczy :wuerg::wuerg:

Gdzie nasza Bunia lub prawdziwa Królowa 8)8)

Pączków dzisiaj nie jadłam :p,ale za to croissanta maślanego :p :p

Event tragedia :cry: