blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

13,9%
  3. to chłop na schwał

18,1%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,7%
  6. dopiero teraz ?

28,8%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xDxD pykają sobie paseczki pomału ale do przodu, za szybko nie mogą do 100 dobić bo jakaś adrenalina na koniec być musi :p

o tak i: tylko tyci tyci brakuje resetujcie farmery szkoda by było ;)

U mnie u jednego ciut termometr opadł. Chyba cały czas tam mieszają w tych termometrach :oops:

2. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Pani Ka.(bez nazwisk).. ;)xD

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :) :)

ja powiem tak:było BB było za 1SP i tu jeśli po takich mini eventach nie ma 100% to nigdy nie uwierzę ,że BP nie majstruje na zielono przy paskachxDxDxD,szkoda gadać ,ciekawe czy jednak na koniec zazielenia się do końca te paski 8).
    Ja sobie zrobiłam skan sąsiadów :p i jak zwykle nie mam zrobionych warsztatów ale gierki rozegrane :p:p:p a 60FL nie dam za reset >:(>:(

4. Yabolek

Yabolek Książę forum

Dokładnie tak samo myślę. Hodowlany najszybszy do zrobienia. Może nie najtańszy ze wszystkich, ale też bardzo drogi nie jest.
    Na forum wszyscy tylko narzekali na wylotki typu marakasy i sombrero. Hodowlany już dawno powinien mieć 100%, ale nie.
    Dziwnym trafem jest ostatni.

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Widzę,że ośmiornice hoddować będziemy. Pobiegłam sprawdzić- mam 16 tyś sztuk- powinno wystarczyć

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mam 74 baseny dla ośmiornic zwykłe, 4 żółte,25 pomarańczowych ,2 różowe. Niczego nie kupuję:p

8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Też sprawdziłam... wystarczy.

9. Marrylan

Bry :)

Mam podobne odczucie, jeśli po zniżkach nie było 100% to teraz tym bardziej, jeśli dobije to nie uwierzę, ze BP nie farbowało na zielono 8) Lepiej niech rozrabiają ta farbę już teraz :p
    xDxDxD Pani Ka... nadyjka? Tęsknie :inlove:xD:p

basenów mam 98 w tym 20 pomarańczowych i 4 różowe. Wystawiłam bo lekko musze do produkować. ;)

10. Yabolek

Yabolek Książę forum

jak masz wątpliwości co do tłumaczenia to próbuj z co-pilotem.

U mnie wypluł cos takiego

"Z powodu błędu, staw ośmiornicowy oraz jego żółte i pomarańczowe ulepszenia są dostępne w sklepie rolniczym już od kilku dni! Centrum zdecydowało, że pozostaną w sklepie rolniczym. Zakup jest dozwolony i nie jest traktowany jako wykorzystanie błędu!"

Ładniej i składniej, nieprawda?

A tu dla porównania tłumacz z Edge

Z powodu błędu staw z ośmiornicami i żółto-pomarańczowa zabudowa w sklepie rolnika są dostępne już od kilku dni!
    Centrum zdecydowało się pozostać w sklepie rolnika. Zakup jest dozwolony, nie liczy się jako wykorzystanie błędu!

Węgierski to bardzo trudny język.

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2025 o 12:28
  11. -mala159-

witam :)

no ośmiornic mam ....no można powiedzieć,że prawie nic :cry::cry: ale już nastawiłam menażerię:2różowe i 6 pomarańczowych i zostało mi na stanie:64 zwykłe i 24 pomarańczowe,chyba zdążę nazbierać 8)8)

12. Marrylan

Ja właśnie produkuje pełną parą. Coś się uzbiera zanim BB będzie :p;)

Oficjalnie właśnie skończyłam event w całości. Ostatnie zielsko oddane :)

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2025 o 17:54
  13. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

taka sama jak sprawdzanie listy TOP...."czy wystarczy"?

będzie dreszczowiec w schemacie "ostatnich minut"....

14. Marrylan

Będzie nerwowe odświeżanie i 99% będzie do "za 5 dwunasta" a nuż jeszcze jakieś reseciki polecą 8)

15. Yabolek

Yabolek Książę forum

Biedne leniwce, zapomniane i spychane :(. Nawet pomarańczowej zagrody nie mogą dostać.

Oby te kolorowe ośmiornice miały godną cenę w stodole. Póki co, to bazowe zwierzaki będą najdroższe (2625sg) ze wszystkich możliwych hodowlańców.
    Było by co wpłacać na zamówienia hodowlane. Co nam nawarzą, niebawem się okaże.

16. Marrylan

No dokładnie. Leniwce na farmie już od zarania dziejów a dalej kolorów nie mają :( A bym takiego w różu przygarnęła :inlove:
    Ośmiornice u mnie na targu 33,5 k a jeszcze niedawno o 10 k tańsze były. Pasza 30 k więc nie wiele taniej. Drogie te ośmiorniczki :oops:

agucha31, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  17. -mala159-

uwaga uwaga !!

pełnia się kończy :p :p

u mnie ośmiornice po 48 tysi a pasza 24 tysi :( :(

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

I mogą nie mieć do zaorania dziejów.8)
    xD:cry:xD

19. Marrylan

Bry :)

xD:cry:xD tego się tak po cichu już zaczynam obawiać, buuu :cry:;)

tym razem przegapiłam, nawet nie wiem jakie zielsko na pełni zostało :oops: ale cos chyba 7h?

ośmiorniczki drogie, bardzo drogie :(, przypomniałaś mi ze musze iść na baha zebrać ;)

paseczki już tuz tuz, hodowlany 99% trzyma no już się z gąską wita :p:)

20. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Gąska już się przywitałaxD