blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,2%
  3. to chłop na schwał

18,1%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,6%
  6. dopiero teraz ?

28,7%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Ja zawsze kilka itemow chowam do paska i wystawiam ale ja tak nie przeliczam czy i ile pd trace
    No tu jestem zadowolona
    Tym kijaszkiem to za obecne urodziny kogoś by sie przydało pacnąć
    Super. Gratulacje
    No ładna gromadka
    Gratulacje

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Jeśli chodzi o Alpy to powoli do 36 lev się zbliżam. Gdzie tam jeszcze do 40:sleepy:

3. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Pochwalony :)
    Czyli można śmiało powiedzieć, że na lekko 400 pico ani jednego florenowca :sleepy:
    Miłej niedzieli :)

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Czyli szanse bliskie 0 :sleepy: Tym bardziej gratki, że te 5 Ci wyskoczyło, u mnie pewnie było podobnie 4 szt a na ile to nie wiem ale parę set na pewno było.

raczej porządnie przetrzepać tym kijaszkiem 8)-.- Zostało mi jakieś 5,5 k zielska do wysiania. Jutro powinnam skończyć. Paseczki globalne się zbliżają do 80% Myślę, że przed końcem dobiją do 1oo albo BP dobije 8)
    tych nigdy za dużo :) niech kolegów teraz przyprowadzą ;)
    Dzięki Aguś :inlove:
    dzięki :)latami się kumulowały, jeszcze zapomniałam, że pierwszy raz w ts były ale szanse na wyklucie były mizerne. :oops: Ze skrzynek chyba jeszcze bardziej :sleepy:

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :) :)

Benia grateczki :) :)

a ja wreszcie dzisiaj wbiłam 39lvl,no został jeszcze jeden do 40 i przerwa ale kiedy to bedzie jak do przejścia brakuje ponad 50 tysi :cry::cry:,toż to wieczność będzie 8)8)

pasek lekko idzie ale za słabo moim zdaniem i tak jak pisałam w eventowym dojdzie do 98% i skończy się czas eventu i co wtedy zrobi BP chyba,że ...że ...że pokoloruje te 2% xDxDxD

Ostatnie edytowanie: 2 lutego 2025
  6. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Na kole florenowca nie trafiłam , jak był event i dali 2 do zdobycia , to go zrobiłam i to były moje pierwsze dwa florenowce , nie pamiętam czy jeszcze gdzieś były , w sumie mam 11 obecnie , czyli jakby 9 mam z Piccolo .
    W Alpach mam dopiero 30 poziom i jeszcze 15 tys . do 31 :oops: a gdzie dalej ?:(

7. Marrylan

Dzięki :) Alpy to męczarnia :cry: Kto by pomyślał, że kilkadziesiąt tyś apd tak da w kość :cry: BP dawać mi ti alpodopalacze migiem 8)
    To będzie w nocy z partyzanta, rankiem się obudzimy i paseczki będą na 100 :pxD:cry:xD;)

jeszcze raz w ts na początku były, potem koło, skrzynki i kilka w eventach :) Ładnie Ci ze skrzynek poleciały :)

Alpy mnie wpierw wykończą zanim do 30 doczłapię, a potem? Przepaść nie do przejścia :cry:

8. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Hrabia forum

Co trzeba zrobić by mieć takie różowe tło?o_Oo_Oo_O

agucha31, Marrylan oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

w motywach trzeba ustawić na -motyw różowy ;)

10. ChibiWeiWuxian

Ale jak wchodzę w ustawienia gry to mam Motyw i do wyboru: Motyw standardowy i Brak motywuo_Oo_Oo_O

11. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

12. ChibiWeiWuxian

13. Marrylan

Może kiedyś jeszcze dadzą do wykupienia np w jakimś sklepiku eventowym, Walentynki za nie długo może akurat ;)

Za 2,5 h zbiór zielska, ciekawe, czy doczekam :p. Paseczki delikatnie w górę podskoczyły 8)

agucha31, KsiądzxD oraz krasnoludek10 lubią to.
  14. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

paseczki nie mają innego wyboru niż podskoczyć do 100% !!!!
    i tak zrobią!!
    to byłby kompletny brak wyczucia ze strony BP gdyby zabrakło szampana ostatniego dnia!! -

-.--.-

________

15. Marrylan

Bry :)

zwłaszcza jak by brakło zaledwie kilka %. Musza podskoczyć, nie ma innej opcji 8) Na razie pełzną do 90 %. Jeszcze 2 dni.

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

BP czuwa.
    Zobaczcie jak teraz idzie pasek warsztatowy, a jak szedł przed akcją 'paski'.
    Macie profilaktycznie spisaną listę sąsiadów?
    xD:cry:xD

17. Marrylan

xD:cry:xD zrobiłam screena 2 pierwszych stron listy jak prezenty wysyłałam :pxD No paseczki ciągną w górę, żeby tylko wytrzymały xD

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Paski zazieleniają się zgodnie z planem. Nie za szybko, żeby farmery miały ten dreszczyk emocji:p

19. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Nic nie działa lepiej na ludzi jak panika ;)
    Ratujcie event to tylko 60 florenów :D

Myślałem, że już po awarii? dzisiaj kolejnego brak.. nikogo z prezentów, także trudniej kto to był :eek:

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum