blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

13,9%
  3. to chłop na schwał

18,1%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,7%
  6. dopiero teraz ?

28,8%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

teraz to już luz, więc ciśnienie nie ma powodu, żeby się wygłupiać....

reset to przegięcie....jeszcze żeby nagrody "resetowe" były przyzwoite....
    a tak??....
    przychodzisz na takie urodziny, a tu za każdymi drzwiami czai się terminal płatniczy

Benia....
    też 1 reset w warsztatach zrobiłem, ale rusze już załatwiły warsztatowe wypadajki i teraz jest nadmiar

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2025
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie no 60 florków za reset mocne przegięcię ale i tak 1 zrobiłam. To na pewno wpływ pełni i luźnego paska. Ale już się opamiętałam i drugi raz tego nie zrobię.

3. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

U mnie resetu nie bedzie , zawzięłam sie i nie resetuje .
    Pnącze kup , przy czym łaskawie 2 nakładki dadzą , jak nie kupisz , nie masz , reset za floreny , jakby nie było innej opcji , albo chociaż taniej .
    Ogólnie urodziny im sie nie udały .

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

ten 1 aż nad to mi starczy ;) żetonów 139 ale niech sobie czekają na resztę z piątku, :p 8)
    Super :)u mnie Jaśki załatwiły sprawę, i sypnęło aż nadto ;) Ruszyłam z zielskiem, ostatnia prosta :p :)

za dużo BP chce tych prezentów na urodziny i za drogie 8) Ten reset mogli zrobić choćby tak jak w evencie z rurami, zrobisz wszystkie gierki w każdym zadaniu to możesz zrobić reset za darmo ale nie, bo kaska leci 8)

5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Wykidajło chciał wczora z imprezy co niektórych wyrzucić...xD

6. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xDxDjaka impreza, taki Wykidajło xD pewnie BP stwierdziło, ze za mało prezentów kupionych ;) Ale żywcem mnie nie weźmie xD8)

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :) :)

Halo halo czy macie wszystkich sąsiadów ?? bo mnie chyba cosik brakuje :( :(.
    teraz Agata dołączyła do mnie tzn.,że musiało Ją wywalić,cholera,kombinatorzy :cry::cry:
    Nie spisałam sobie wczoraj,buuuuuuuuu 8)8)
    Ja też BP nie dam zarobić bo ....bo do chrzanu nagrody i ....i ...spodziewałam się lepszych nagród w Kalendarzu a to kicha xDxDxD,nie dam złamanej złotówki i do tego nie ruszone warsztaty :p :p(gierki zrobione) a żetonów na stanie 152szt xDxDxD.
    Jak zrobią reset za 10FL to ....to wtedy się może zastanowię czy może nie zrobić resetu ale za 60FL to niech mnie pocałują 8)8)

8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No ja właśnie nie spisałam też sobie, a 3/4 sąsiadów mi wywaliło, patrzyłam na liście znajomych, bo mniej więcej patrzyłam kto wczoraj czerwony był (farmę zamknęłam o 20, nie wiem kto potem się zaczerwienił i wypadł)
    Bry:)

9. ania12355

Bry sąsiadkoxD
    Kogoś wywaliło , nawet nie wiem kogo...

10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ciężko teraz zapamiętać kogo się miało, w końcu większa część sąsiadów jest od początku gry

11. ania12355

Rano weszłam na farmę był stan agonalny. Pokicałam po Alpach i nic się nie zmieniło.
    Dopiero jak farmę zebrałam się zazieleniłam.

12. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Mi też jednego brakuje, ale nie ogarniam kogo :p
    Ciekawe co to za akcja była, kuniec świata xD

13. -mala159-

mnie brakuje chyba 3 lub 4 ,kurna to sporo :( ,nie wiem co się dzieje ale BP tak jak Rys pisał pomylili paski i teraz niech naprawiają aby sąsiedzi wrócili >:(>:(>:(

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

15. -mala159-

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2025
  16. agula38

U mnie jesteś , więc ktoś inny musiał opuścić imprezę :)

17. -mala159-

tak tak -agucha31 - Aga mi zniknęła ale mam nadzieje,że przyjmie zaproszenie ;) a kto jeszcze to kurna już nie wiem

agucha31, Sookie oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. agula38

Agę też mam , czerwona była wczoraj ,ale nie znikneła .W sumie to nikt mi nie zniknął , chociaż miałam 12 czerwonych termometrów , plus kilka osób z zielonym ,ale opadającym .

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mnie również nikt nie zniknął. Na szczęście ale listę miałam przygotowaną:)

20. -mala159-

tzn.,że ja jestem pechowcem :cry::cry::cry:,BP oddaj mi znajomych :p :p