blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

13,9%
  3. to chłop na schwał

18,1%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,7%
  6. dopiero teraz ?

28,8%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

:D:D:DxD w sumie na zewnątrz taka wiosna, ze się na bank obudziły xD I na kijaszkach tam jako I trofeum się wpakowały ;)

:D pięknie, gratki Michaś.:) Ten cenny mi jeszcze 1 się ostał z wcześniejszych czeka na wrzosówki :p Teraz z II cienko, ale z III wypadło 2x +200% i 1x +100% zawsze cos :)

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry w ten piękny wiosenny styczniowy poranek.

3. Marrylan

Bry :)

:D:D:D A piękny, słoneczko, ptaszki ćwierkają, wiosna w powietrzu :) :p Zerkam w kalendarz, ale jak nic styczeń ;)

Dzisiaj zagrody wieczorem skończę i wystawiam warsztaty 8) Zielsko na koniec :)

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Kurcze Benia no .................no obijasz się,ja myślałam,że już skończyłaś event a tu ....a tu widzę dopiero w połowie jesteś 8)8)

Ja tylko nie ruszyłam warsztatów i ich nie ruszę :p,dodoatkowo hodowlankę zrobiłam na ..4 kontach łącznie z grami ;)

Spoglądam na ten postęp i ....i ...widzę ciemność :cry::cry:,chyba jednak Global nie dla nas :cry::cry:.
    Co za czort wymyślił ten Global,echhh

bry :) :)

5. Marrylan

Człapie sobie pomalutku ;) wieczorem 2 części będą w całości zrobione, niech tylko te warsztaty zmęczę to badyl to pikuś :p
    Ech ten global póki co nieciekawie wygląda:oops:, no czasu jeszcze sporo ale jak nie ruszy konkretnie to czarno to widzę :oops: BP to powinno już wiedzieć, ze globale to nie jest dobry pomysł :cry:

6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Global pokazuje ilu graczy tak na prawdę gra aktywnie. Zrobiłam całość i nie zamierzam więcej. Jak pisałam -co będzie to będzie.

7. -mala159-

halo halo

mam pytanie kupujecie jajo ? bo ja się zastanawiam 8)8)

krasnoludek10, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wziąłem wczoraj.
    Dzisiaj z jeleniem zbierałem tyle:

9. Marrylan

ja też wzięłam wczoraj, +2 do baobabów zawsze mile widziane :p:)
    aktywnych jest niestety zaledwie ułamek, i to teraz dobrze widać. Ano zobaczymy, co ma być to będzie.

krasnoludek10, agucha31 oraz -mala159- lubią to.
  10. -mala159-

dzięki za rady,poszłam do sklepu i kupiłam,stoi na Leśnej :)

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Marrylan, Sookie oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. Marrylan

bardzo prawdopodobne 8) Coś czuję że w razie W pokombinują z paskami i magicznie się napełnią, bo przekombinowali grubo z kasą. Robię sobie event spokojnie i czekam 8)
    dobra inwestycja ;)

-mala159- i hlnrys lubią to.