blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

13,9%
  3. to chłop na schwał

18,1%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,7%
  6. dopiero teraz ?

28,8%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

no dokładnie te warsztaty będą blokować :sleepy: Ech że też ich naszło tak kombinować :sleepy: Nie wyobrażam sobie, żeby ten global był nie zaliczony, w tedy to już się to w ogóle nie opłaca. Chyba były ze 2 czy 3 globale i jeden z tego co kojarzę był nie zaliczony ale chyba i tak w końcu te nagrody dopisali. obawiam się go jednak i tak.:oops:

agucha31, krasnoludek10 oraz -mala159- lubią to.
  2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Chyba ,że napasę warsztaty SP...xD

agucha31, krasnoludek10 oraz -mala159- lubią to.
  3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja powiem tak-jak ode mnie zależy to i mogę poświęcić zbiór itemów -PD ale jak jest Global to .....dlatego bardzo się zastanawiam nad robieniem,bo to i tak jeśli się uda z globalem na full to są itemy z 4 nakładkami czyli 4000 x poziom ale item 2x2 a z Mikołajkowego mamy 2100-2200 itemy 1x2,Oazy mi w niczym nie przeszkadzają to to sobie mogę machnąć a reszta ....wyjdzie w praniu 8)8).

Benia chyba jeden Global nam jednak nie zaliczyli -jesli dobrze pamietam,w drugim niewiele brakło i tu nam BP łaskę zrobiło i zaliczyło ale może się mylę.

agucha31 i krasnoludek10 lubią to.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. -mala159-

Ryś widziałam Twoje pytanie ,ciekawe co jutro napisze Marion,ale widziałam też rzut ekranu wersji testowej i to mnie martwi bo jest w dwóch po 100% a nakładki tylko 2szt :( :( ,dlatego ja bardzo się zastanawiam nad robieniem tego eventa.

agucha31 lubi to.
  6. hlnrys

Chyba wiem.
    Za zrobienie zadania jest podstawa + nakładka.
    Następne są za postęp w globalu (wraz z wzrostem mnożnika)

Każde wykonane w 100% zadanie globalne zwiększa o 1 wyjściowy mnożnik dla nagród.

Czyli aby mieć te 4 nakładki, to trzeba zrobić 4 zadania.
    Za pierwsze np. rośliny i drzewa dostaniemy podstawę + nakładka (mnożnikx2)
    Zrobienie zagród zwiększy mnożnik do x3 i doda kolejną nakładkę (druga).
    Zrobienie warsztatów - mnożnik x 4 + nakładka (trzecia).
    I zrobienie oazy - mnożnik x5 plus ostatnia nakładka nakładka (czwarta).

Ostatnie edytowanie: 22 stycznia 2025 o 17:44
    agucha31 lubi to.
  7. -mala159-

Ryś wstawię tu to co napisała MOD :
    "Udało się zaliczyć zadanie globalne dla "Rośliny i drzewa" oraz "Z hodowli". W efekcie globalny mnożnik dla nagród wzrósł o 2 (z x1 do x3). Gdyby na tym event się zakończył, gracz który (przykładowo) wykonał tylko zadanie nr 8, otrzymałby w nagrodę 6 x Cudowna skrzynka Piccolo."
    zrzutu juz nie wstawię ale zrozumiałam,że 6 piccolo i item podstawa z 2 nakładkami :( :(.
    Rozumię też,że trza wszystko zrobić na 100% aby dostać komplet ulepszeń do 4 ,echhh,dlatego właśnie nie wiem czy warto robić bo w sumie trza dodać dość sporo za SG + wylotki.

No kurna ja na pewno nie zrobię całości,no nie zrobię ,niech mnie BP pocałuje ..... a nie zrobię :p :p ,napewno zrobię hodowlankę a zwierz + zielsko to grubo się zastanowię ,ot i tyle 8)8)

Se kurna wymyślili Globala na urodziny :cry::cry: no niech to szlag xDxDxD

agucha31 i hlnrys lubią to.
  8. hlnrys

Dobrze napisała.
    Pisząc prościej, po jednej nakładce jest za każde zrobione 100% zadanie.

agucha31 i -mala159- lubią to.
  9. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    No to może i ja sie zmobilizuje aby kiedyś tam wejść
    Niestety :(
    No to marnie to widzę