blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

13,9%
  3. to chłop na schwał

18,1%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,7%
  6. dopiero teraz ?

28,8%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Powiem Ci, że widok fajny, takie wielkie płaty leciały w dużych ilościach :inlove::D Nawet miejscami mocniejszy wiatr mi nie przeszkadzał :) Wróciłam do domu cała biała xD;)

Sookie, krasnoludek10 oraz -mala159- lubią to.
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :) :)

u mnie cały czas pada śnieg :cry:,byłam odśnieżyć auto i odpalić,no powiem,że się namachałam tymi szczotami 8)8).

Dzisiaj miałam lecieć na nowy lvl i co ......i wielka kupa bo nie zebrałam małpek z Wybrzeża Rozbitków a kurna tam wlazłam,jak to się stało .....nie wiem :cry:.Grzecznie siedzę na tym 253 lvl xDxD do jutra .

Zielska mam jeszcze 2800 ,czekam na wypadalce,mam nadzieję,że dzisiaj będzie finito,złapię dodatkowo 2 itemy a z konkursowych drapnęłam piccolo,TS drzewkowe,FL,TS wyspowe i zobaczymy co jeszcze się uda 8)8).

Marrylan i hlnrys lubią to.
  3. Marrylan

Bry :)

Mi się zdarzyło wybiegu dla zwierzaków nie zebrać :cry: Co się odwlecze to nie uciecze, jutro wbijesz :);)

Ja mam pnącze i 2 itemy, będę pewnie siać do końca :p;)

krasnoludek10, hlnrys oraz -mala159- lubią to.
  4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Event skończyłam ,drugi komplet itemów zgarnięty- postawię w miejsce poprzedników jak już + mieć nie będą.Z konkursowych wzięłam żetony,piccolo,naklejki ,floreny. TS-y mnie nie interesują ,punkty nagród sezonowych też

Marrylan, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  5. Marrylan

Gratki :) Ja zbieram na 3 item ;) Z konkursowych to samo zgarnęłam, naklejki, piccolo i żetony (jeszcze nie wszystkie) reszta już nie tak ważna :) Darmozjadów już przestałam karmić bo 39 wbity to punkty też mi nie potrzebne.

Sookie, krasnoludek10 oraz -mala159- lubią to.
  6. Sookie

Dzień dobry. Kolejny ciągnący się (dla mnie) event... No cóż .Wrzosówki będą zadowolone

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja już jestem po evencie tak jak Wy ;) :)

a teraz zrobiłam przemeblowanie na swojej farmie :Leśna +Słoneczniki w baobabach a reszta .....cała reszta w itemach 8)8)8).

krasnoludek10, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  8. Marrylan

Bry :)

Ja dopiero 3 item dorwałam, teraz na drugi komplet ;) Musze ciut wylotek dorobić, ale sobie sieje spokojnie xD;)

Ewa niech itemy i baobaby pracuja ile wlezie :)
    Moje wrzosówki musza poczekać, ale cos tam jedzonka maja uskładane :)

9. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Cześć:)
    Tak śnieg.........:))))))))))

Wszystkiego dobrego w nowym roku.
    Niech da radę i przyniesie ssssssporo dobrego:)

Nie opiszę swoich dokonań w grze, bo nie gram.
    No przynajmniej nie w farmę.
    Z uwagi na patriotyczny obowiązek i fakt, że ma wyjść nowa gra na W., postanowiłam wreszcie nadrobić tę starą - no jakoś nie mogłam się wciągnąć i (podświadomie?) podmieniłam ja na tę na C...(prawie to samo :p)
    Odhaczone i patriotycznie stwierdzam, że Polacy mają na...jdziwniejsze myśli w głowie.
    Ale gra ok.
    No dobrze grałam (próbowałam, bo wiadomo - wciąż jestem do bani) w japońską, tam fabuła jest bardziej... hmmm... normalna inaczej.
    Tyle, że ukryta. I z tego co wiem, autorstwa twórcy Gry o Tron.
    Więc można się domyślić - co i jak.
    Ale do meritum. Już któryś raz zauważam, że Polacy mają unikalny talent, który polega na tym, że gdy oni tworzą powiedzmy "dzieło kina akcji i mroku".
    No takie - które na tym forum jest zabronione.
    To nie ważne czy to film, obraz, gra.
    Gdy jest scena, która ma oddać klimat tego tworu. Odbiorca wie, że "ściany się lepią", podczas gdy w dziełach tego typu u autorów innych nacji, raczej podziwia się fajerwerki ( w sporym uproszczeniu).
    I jest to na swój sposób fascynujące. No może nie te lepiące ściany... tylko dlaczego. Polacy to mają...zapisane w duszy.
    Tak, tak... nie zawsze, nie wszyscy... no ale liczbowo temu do "prawidłowości" bardzo po drodze.
    No to się rozpisałam.
    Ale na usprawiedliwienie dodam, że BP ma chyba grę z Grą o Tron, więc absolutnie tylko o tym piszę.
    Pa:inlove:
    Aha, wlazłam chyba do Węgierskiej zgaduli i kolejny ewent ma być z dinozaurami w śniegu, lodzie (czy coś).
    Jest nadzieja, że może zrobię:p xD
    No to Pa:inlove:

Marrylan, krasnoludek10 oraz bona53 lubią to.
  10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Moniko doskonale wiem,że nie grasz.:cry:
    Tak się zaczerwueniłaś, że system wyrzucił z sąsiadów.

krasnoludek10 lubi to.
  11. Marrylan

zwłaszcza twórcy zza oceanu lubią fajerwerki, dużo ich ładują tak, żeby huknęło porządnie :p Naszym widać co innego siedzi w głowie, aż czasem strach się bać ;)

póki co teraz jest ze smoczusiami nie na śniegu ;) Ale takie na śniegu...:inlove::inlove::inlove: Trzeba koniecznie je zgarnąć :)

Sookie i krasnoludek10 lubią to.
  12. Sookie

Dzień dobry. Przypomniałam sobie - kiedyś mój Gerald zgubił Płotkę.Do tego stopnia ją zgubił,że musiałam się cofnąć do wcześniejszego zapisu. Mianowicie utkwiła na dachu i za nic zejść nie chciała:cry:

krasnoludek10, -mala159- oraz hlnrys lubią to.
  13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

14. Sookie

To była Płotka- emancypantka. Nie reagowała na donośne gwizdy GeraldaxD:cry:

krasnoludek10 i hlnrys lubią to.