blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

13,9%
  3. to chłop na schwał

18,1%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,7%
  6. dopiero teraz ?

28,8%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

I super, gratki :) Przepis już miałam wcześniej (nie pamiętam skąd, w jakimś evencie chyba był) to skubnęłam żarówki ;) Pod 1s rośliny kerstol się przydaje to jak nie miałaś to dobrze, ze wzięłaś ;)

Planszówki nawet lubię a pnącze całkiem niezłe to trzeba cos posiać pod wylotki na jutro :p

krasnoludek10 i -mala159- lubią to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobry:)

U mnie włośnica ber posiana do paszy dla gallowayów, to będą 2 pieczenie na jednym ogniu:)

3. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

od kilku miesięcy BP uwzięło się na proponowanie jako nagrody coraz lepszych "petard"

jeszcze do niedawna, posiadacze całych łąk "kwiecistych" lub "parasolek" mogli ze spokojem obserwować dzienny przyrost PD
    kojąco podobny do poprzedniego wiedząc, że lepiej się nie da....

a teraz??!!....z eventu na event itemy coraz lepsze, mnożniki już idą w tysiące, a "włóczkonogi" czy "zapętlone" (pierwsze z brzegu niedawne "gwiazdy") to już tylko martwe karły.

jednak cuda na rynkach też się zdarzają....
    zadziwiające różnice pomiędzy targami ( od 8000 do 220.000 szt.)
    w tym konkretnym przypadku, item "skarpetowy" za niecałe 0,5 mln sg.

marmlada, Marrylan oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to ja zapytam wprost:masz na farmach rodzinnych wszystko odkryte,np.na Wyspie ???

U mnie manty dość wysoko stoją ,więc to ,że akurat taka cena...hmmm a na rodzinnych trza mieć SG :(

Dla mnie zdobycie itemów skarpetowych to wielki wyczyn ale kilka zdobyłam,nie powiem,że nie :p

Ostatnie edytowanie: 8 stycznia 2025 o 20:24
    krasnoludek10 i Marrylan lubią to.
  5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Od czasu eventu wełnianego BP szaleje z petardami. Bardzo mnie ciekawi jak bardzo BP je wyśrubuje :p
    Ładna cena i fajne pakieciki :) Na moich drożyzna, chociaż i takich w miarę się parę znalazło ;)

u mnie ceny były dość wysokie to nie poszalałam, ale coś się skubnęło;)

krasnoludek10 i -mala159- lubią to.
  6. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

niewiele odkryte, bo dawno tam nie zaglądałem....
    manty, jako zagroda specjalna, nie wymagają "odkrycia", więc są dostępne na targu
    a że niewiele w sumie potrzeba - jeśli 0,5 mln sg. (najtaniej za 60 mant) wystarczy na całą operację -
    to w dzisiejszych czasach nie jest to jakaś zawrotna suma
    itemy w sumie bezwysiłkowe, a na jakiś czas będą w czołówce petard!!

pytanie....do kiedy?

jest MOC!!....jak na razie

-mala159- lubi to.