blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

13,9%
  3. to chłop na schwał

18,1%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,7%
  6. dopiero teraz ?

28,8%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzień dobry. Że tak powiem znów nostrzyk na polu.....

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

ja za 10 minut go posieje. Rano mi się palec omsknął i pyk... morszczyn :cry: No już zostawiłam bo mało mam a darmozjady też ogołacają ze wszystkiego.

U mnie przed chwilą zaczął mocno sypać śnieg. Takich wielkich płatów dawno nie widziałam :)

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry:) chyba Benie zasypało :p bo nie dotarła jeszcze
    musz ścieżkę odsnieżyć :D

4. Marrylan

uff zasypało, potem przymroziło i szklaneczka na drodze :oops: Dotarłam w całości ale lotem ślizgowym :p Dzięki Danusiu :)

Skuchy się ładnie robią, żarówki już na wyciągnięcie ręki. Jutro pewnie zgarnę :)

5. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

a ja skuchy nie zrobiłam zapomniałam :oops: i od wczoraj mam po ewencie

Marrylan i krasnoludek10 lubią to.
  6. Marrylan

:oops: szkoda, ale przynajmniej masz już event z głowy. ;) ja się cały czas boję, że z rozpędu zrobię :oops:, ale jeszcze odrobinę tych GT bym chciała uszczknąć.

krasnoludek10, hlnrys oraz -mala159- lubią to.
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ja rano wziąłem nawozowca, maruda już dawno pracuje.
    Jutro chyba zamknę ewent, bo nie ma co się szarpać dla kilku GT, za które jakąś skrzynie z nie wiadomo czym wezmę.

8. Marrylan

Ja drugą żarówkę właśnie zgarnęłam i za chwilę druga wejściówka do odebrania i chyba też już zakończę, bo już za resztę GT i tak nic ciekawego bym nie kupiła. ;) A tak to Rudi już się zacznie wykluwać :)

krasnoludek10, -mala159- oraz hlnrys lubią to.