blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

13,9%
  3. to chłop na schwał

18,1%
  4. balansuję się

15,5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,7%
  6. dopiero teraz ?

28,8%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A ja jeden koszyczek kupiłam. Dlatego mam i jajo i nawozowca.
    Kupiłam ten droższy

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja nic nie kupiłam i nie kupię. Nawozowców mam w sam raz. Picolaki siędzą w pasku i nie mam gdzie postawić, a uzbierało się ich sporo.

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zauważyłem, że idziemy dosyć równo.
    Tu, czy w innych wydarzeniach.
    Ja mam 12 gier, bo robiłem na początku test i zmarnowałem wejściówkę na ponowne pełne rozegranie zakończonej gry.
    No i kupiłem świece do choinki.
    Stąd mniej GT.

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

no właśnie ja nie wykupiłam świec bo nie robię choinki,uważam,że bardziej mi się opłaca walnąć itemy na pole ale może źle myslę,jaja mi to zrównoważą ;) .Nie mam zamiaru też kupować koszyka z GT ale wszystko wyjdzie w praniu.

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

ja też jeden kupiłam :) Jajo i nawozowiec mój ;) Resztę się nadrobi skuchami :p

No właśnie też miałam ostatnio problem z postawieniem piccolaków :oops: Musiałam na bahamie w lesie deszczowym upchnąć bo nie było miejsca :cry:

W przekładańcu stoję na 12 gierce, pomału do przodu, skuchy bliżej końca zrobię :)

6. -mala159-

witam kozetkowiczów :) :)

dzisiaj otworzyłam sobie parę skrzyneczek i ...

miłe zaskoczenie ;)
    do baobaba brakuje 50GT i teraz się zastanawiam czy jutro grać normalnie i zgarnąć drzewko czy skusić 2x,hmmm,chyba jednak zgarnę drzewko czyli grać normalnie a w Nowy Rok sobie zafałszuję grę 8)

Ciężko mi idzie z puzzlami,nie wiem czy dam radę zwinąć oba itemy,echhh,zawsze pod górkę,najwyżej będą pojedyńcze 8)8)

EDIT:

i dzisiaj miałam rekord PD -21.148.518.604

7. Marrylan

Super :D Dosłownie przed chwila otworzyłam 10 tych skrzynek i wpadlo 1x 200% zawsze cos :p
    W przekładańcu jestem na 13 dopiero dzisiaj item wystawiłam xD ale pomału idzie, raz choinki użyłam.

Ewa super wynik :inlove: u mnie nie wiem ile dokładnie było ale na pewno mniej bo mało pnączy było gotowych rano ;)

8. -mala159-

Beniu ja zauważyłam u siebie ,że raz mam 254 chyba pnączy a dzisiaj miałam ponad 400.Zwracam na to uwagę bo dzięki temu mam dużo dużo więcej PD.Przy tych 254 czy 256 to raptem zbieram ok.15-16 .Zresztą teraz zapisuje sobie ile zbieram aż do ....nastepnego gt ;) .
    Staram się już teraz zbierać co 24h,wchodzę i czekam aż dojrzeje bo jedno mam co 24h(wielkanoc).

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

I znowu mam podobnie.:)
    Pnącza zbieram tylko rano, o stałej porze.
    Wahania liczby pnączy są w cyklu 48h, co pokrywa się z niektórymi itemami podbijającymi %PD.
    Dlatego zbiory PD 'falują'.

10. ania12355

U mnie też zbiory "falują"xD

11. Marrylan

Ja też zbieram tylko rano przed pracą, wieczorem niby więcej czasu ale i tak bym pewnie nie zebrała, już tak jakoś mam :oops: I tak co 2 dni jest więcej pnączy do zebrania. W weekend się często zdarza, ze zbiorę później dlatego zwykle w poniedziałek jest ich mało :p Co do minuty nie pilnuję, załapie się to się załapie, nie to nie ;)

Faluje, oj faluje xD

12. -mala159-

witam kozetkowiczów :) :)

Wielkimi krokami nadchodzi to co nieuniknione czyli 2025 Rok
    życzę wszystkim:Zdrowia bo to najważniejsze,pogody ducha,uśmiechu na co dzień,spełnienia choć odrobinę marzeń i ....wszystkiego czego sobie życzycie:

13. Marrylan

Dzięki :inlove: Niech Nowy Rok zawita do Ciebie z uśmiechem i szczęściem :) Chłopaki widać w gotowości na przyjęcie nadchodzącego Nowego Roku :D :inlove:

I jeszcze naszym Agusiom wszystkiego co najlepsze :inlove: Niech Wam się spełnią marzenia te duże i te malutkie :) STO LAT!!!

Szampan w gotowości ;)

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2024 o 13:20
  14. ania12355

Szczęśliwego Roku 2025

15. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    No dzis to Sylwestrowe xD
    Dziękuje bardzo
    -------------------

No i dal Agi zostawiam moc zyczeń urodzinowych Sto lat :)
    A dla wszystkich Smacznego szampana, zabawy do białego rana i wszystkiego najlepszego na Nowy Rok

16. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Pięknie dziękuję :inlove:
    Dziękuję :inlove:
    Dla Ciebie Aguś też niosę urodzinowe życzenia
    Niech każdy dzień przynosi Ci radość, spokój i zdrowie, a wszystkie Twoje marzenia się spełniają :)

* * * *
    Zaś wszystkim bywalcom kozetki z doktorem i siostrą oddziałową na czele
    życzę szampańskiej zabawy Sylwestrowej oraz szczęśliwego Nowego Roku :)

17. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Dziękuje :inlove::inlove:

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Wszystkim Jubilatkom wszystkiego co najlepsze ,a bywalcom częstszym i rzadszym dobrego 2025 roku . Zdrowia- bo całą resztę da się załatwić ,pożyczyć i oddać a tego jednego nie

19. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

20. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum