blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No ponad 2 miliardy to całkiem ładnie jak na ser

Yabolek i Marrylan lubią to.
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Norbi widziałam to i nawet mały napis :p :p,nie to mi nie przeszkadza,ale 50 kont powyżej 1000 to już tak bo inni przez to spadają na pysk.
    Ja chciałam wprowadzić chociaż 1 konto ale ....ale za cienka jestem nawet na te 4000,nawet na oczytanego dęba xDxDxD,tak to jest jak ...jak te konta sobie leżą i nic więcej,jak zdobędę 100lvl to może wtedy cosik mogę podziałać,skupić sie na jakims zwierzu bo rośliny to kicha bo mało kuponów.

Marrylan i agucha31 lubią to.
  3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Super :) Ser okazał się skarbem tego eventu xD Tylko kto wiedział? ;) Dobrze, że miałaś zapas :)

No wrzuciłam kawusię i cynamon ciut podskoczę, a potem trzeba będzie pilnować :)

-mala159- i agucha31 lubią to.
  4. agucha31

No to kolejna hodowla odhaczona jako ukończona
    No i to spory zapas a jeszcze sporo zostało

Marrylan lubi to.
  5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moje zdanie jest zupelnie inne,,,,kazde dodatkowo wprowadzone do Topu konto jes lekko mowiac nieladnym zachowaniem.....pomijam tutaj aspekt tego,ze na moje oko ok 90% kont bedacych w top 1000 wykorzystalo dobrodziejstwo posiadania wielu kont w ten czy inny sposob....siejac tam skladniki na pasze czy tez poprzez zwiekszenie sobie procentowej mozliwosci trafienia kolejnego opryskiwacza.......

agucha31 lubi to.
  6. -mala159-

no widzisz Norbi to ja chyba jestem nie dzisiejsza xD,ani nie sieję składniki na paszę bo za niskie lvl,opryskiwacze na rodzinnych to chyba mam na nie których tylko 2szt,nie mam baobabów,kurcze chyba powinnam z nich zrezygnować lub się tam wziąć za robotę :p,fakt ,że mam czas i te farmy mogły by rzeczywiście pracować na główną to ...to ja jestem jednak leniwa ,odpalam je jak widać na dęby,dni sąsiad bo troszkę FL tam jest,kalendarze i w sumie to finito.

EDIT:

u mnie czarno ze serem,to sobie jeszcze wystawiłam,za pózno się zorientowałam w cenach ale ok.600 mln zarobiłam.

EDIT:

Benia myslałam,że tego masz więcej to dobij do równości na 23 8)8)

agucha31 lubi to.
  7. agucha31

Na szczęście na produkty nie moge narzekać[​IMG]

-norbijas- lubi to.
  8. -mala159-

No Aga podziwiam,sporo masz tego,ja jeszcze wystawiłam ser(ponad 1mln wyjściowa cena) i na stanie mam 640szt ;)

agucha31 lubi to.
  9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

nie mialem na mysli opryski na bocznej.....chodzilo o dni sasiada......

-mala159- i agucha31 lubią to.
  10. agucha31

Staram sie zawsze uzupełniać od tego gdzie jest najmniej to sie uzbierało a jeszcze sporo znajdzie sie w pewnych skrzyneczkach

-mala159- lubi to.
  11. -mala159-

no dni sąsiada to tak ,skorzystałam z małpami i to tyle,piccolo za drogie :)

-norbijas- lubi to.