blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Życie nieco zweryfikowało moje plany,nie mogło mnie być tutaj więc na wszelki wypadek wrzuciłam. Trochę . Nie pcham się wysoko mam nadzieję,że to wystarczy na pierwszy tysiąc. Jutro jeszcze kawusi dorzucę i będę obserwowała

grakula16 lubi to.
  2. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Ja tam nie wiem.
    Ale widziałam Gretag... może ona będzie tym smokiem:))
    Generalnie to pusto i nudno.
    Nawet w wątku dożynkowym, gdy zerknęłam - napisy ładne (więc nie nuda, chociaż osobiście nie moja bajka), obliczenia (zdrzemnęłam się na ich widok)...
    A niech to... nawet te same osoby, czepiają się zawsze (z naciskiem na zawsze) tych samych - no NUDA xD
    A może miłość (z tym czepianiem) xD
    Nie będę oceniać, nawet jeśli wydaje mi się nieco dziwna(z której strony na nią nie patrzyć).

No, ale tak poważnie.
    To takie mocne meh.
    Chociaż zarobkiem nigdy nie pogardzę - praktycznie (od kiedy pamiętam) tylko wtedy zarabiam SG - obecnie 53 mld, może pobiję swój rekord:)
    W 1000 pewnie niewiele się zmieni.
    Ale co się zmieni z pewnością na liście - to wpłaty w ostatnim przedziale - już teraz ogromna część to mulciaki - ach ten oczytany dąb i inne;)
    Trochę szkoda, że albo nie ma tylu osób, by zając całą 4000 listę (co to na obecne warunki 500000mln), albo mulciaki zabiorą miejsce komuś, kto chciałby się pobawić.
    A przepraszam...w pierwszym 1000 wszystko może ulec zmianie;)
    Bo...Pan S. również się pojawił... i kto wie, co tam kombinuje.
    Ostatecznie... 999 kont to nie tysiąc (a co dopiero tysiące), więc tylko numer 1 na obecnej liście ... może czuć się bezpieczny ;)
    Ja bardzo się boję, zwłaszcza, że ze swoją oparzoną ręką... jestem całkowicie bezbronna xD
    Dobranoc, a ponieważ jutro raczej nie wpadnę - wysokich miejsc:)
    Pa:inlove:

Ostatnie edytowanie: 26 listopada 2024 o 23:22