blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,7%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,3%
  6. dopiero teraz ?

29,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ewa, a kto by spał do tej pory.

Marrylan, -mala159- oraz agucha31 lubią to.
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Ech no chyba sie domyślam
    To gdzie Ty ją wypchałaś
    No przecież nie inaczej

Marrylan i -mala159- lubią to.
  3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Aniu no taka cisza,że myslałam,że spicie ;)

A tak w ogóle zastanawiam się gdzie są:Ryś i Norbi oraz Grecia(bo słyszałam,że wróciła na dożynki),czyżby szykowali jakąś petardę i w środę bedziemy szczęki z ...podłogi zbierać 8)8)

Marrylan i agucha31 lubią to.
  4. ania12355

W środę to bedzie jazda bez trzymanki.
    Dołącz do tego jeszcze drugiego Ryśka(Cardamon)
    Myślę , że Rafał też dołączyxD

Marrylan, -mala159- oraz agucha31 lubią to.
  5. -mala159-

Aniu powiem tak : bardzo bym się cieszyła jakby pierwsza 5 była nasza,wiem,że chłopaki mają sporo towaru ,nie wiem jak Grecia i k.tynka ale to by było piękne :inlove:.

Będąc na ich miejscu i wiedząc ,ze mozna górę pokonać przycupnęłabym z towarem tak ok.10-15 miejsca a w ostatnie 10 min zaatakowała.
    Wiem wiem,że to ryzyko bo może się wszystko zacinać ale kto nie ryzykuje szampana nie pije :p.

agucha31 i Marrylan lubią to.
  6. ania12355

Ja tam na podium sie nie pcham.
    Zacinać sie będzie .
    Ostatnie 10 minut to ryzyko.

agucha31, Yabolek oraz Marrylan lubią to.
  7. -mala159-

Aniu ale nie ma innej opcji :( aby wejść na podium bo góra może dorzucić,takie cosik to tylko można zrobić w ostatnich 10 min niestety 8)8)

EDIT:

ooooooooooo widzę ,że Ewa dorzuciła,hmmmm,hmmm ja na razie stopuje,zawsze to można zrobić ;)

Sookie, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  8. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

od razu mi się przypomina jak oni w dramach w tych sklepach ramen jedzą :inlove: Nie ma opcji żebyśmy tego nie miały :D

Oby, zobaczymy jakie wór będzie miał dno ;) Jeszcze tylko 2 dni, szybko minie :)

dacie rade, może się tam przytulimy gdzieś na końcu :)

Chłopaki i Grecia na bank wejście smoka zrobią, mam nadzieje ze Monika tez :D W środę wszyscy z przyczajki będą ładować i może być ciekawie :p Zobaczymy na ile nasz wsad będzie mocny ;) Ale mam nadzieje, ze nasza ekipa da czadu :)
    Doktorek to cos mi pisał, ze lenia ma i brak czasu, ale podstawę sial to mam nadzieje, ze jednak wpadnie ;)

ja teraz czekam do środy, i dopiero bliżej końca cos dorzucę ewentualnie ;)

agniecha$, agucha31 oraz -mala159- lubią to.
  9. -mala159-

Benia ja na razie kręcę kawe,mam 53szt i jak cosik to ewentualnie ok.21 w środe wrzucę ;),teraz nie ma sensu bo mozna sporo wtopić a po co 8)

Kawę na pewno wrzucę właśnie w środę bo nie będę jej trzymać ;)

Chciałabym aby tym węgrom odrobinę nosa utrzeć i mam nadzieję,że nasza mocna Ekipa to zrobi 8)8)

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2024
  10. ania12355

Myślę,że to co wrzuciłaś powinno starczyć.

agucha31, -mala159- oraz Marrylan lubią to.
  11. -mala159-

Aniu też mam taką nadzieję ale ,że kręcę kawę to ją wrzucę ale dopiero w środę wieczorkiem bo aż tyle nie wypiję ;)

12. Marrylan

Kawusie kręcę cały czas 137 na stanie i pod koniec wrzucę hurtem bo szkoda zostawić jak już są ;) No dokładnie, trzeba cos zostawić na następne :) Ale nasza Ekipa niech nie oszczędza i da Węgrom popalić :D

Oby, mam wielka nadzieje :)

agucha31 i -mala159- lubią to.
  13. ania12355

Kawy nie kręcę bo..... laski cynamonu wciepałam przez pomyłkę do wora , a nie mają z czego leciećxD
    Monika przeleciała koło mnie jak błyskawicaxD

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2024
  14. Marrylan

Ja tam nostrzyka na dzikiej cały czas mam :p;) A Monikę widzę :DxD Przycupnęła gdzieś w połowie drogi do mnie :) Ale pewnie chwila i tylko pięty zobaczę xD;)

-mala159- i agucha31 lubią to.
  15. ania12355

Nic nie sieję. Ozdoby wystawiłam.

16. -mala159-

hahahahahaha Benia no nie a ja na Głównej cały czas sieję nostrzyka przemiennie z marzanką :D,na dzikiej mam itemki 8).

Gdzie jest Ewa i Aga ,kurcze,Ryś też gdzieś w akcji zaginął,echhh,no pokazywać się mi tu :p:p

agucha31, Yabolek oraz Marrylan lubią to.
  17. Marrylan

:D nostrzyka i marzankę mus gdzieś wcisnąć :p;) a na głównej wciąż badyl eventowy rośnie, wlecze mi się to :sleepy: Ale już pomału koniec widzę 10 7 7 7 ;) (ten nieszczęsny ser :cry:)

agucha31 lubi to.
  18. -mala159-

ja tego eventa nie robię ale za to odrobinę zarobiłam na tym nieszczęsnym serku ;)

to od godz 12:08 do 22:10 spadłysmy 9 pozycji(136),jak dla mnie to rewelacja,chyba jednak zasoby zostaną na nastepne Dożynki 8),na sam koniec wpłacę kawusię,laski i zielsko i finito bedzie 8)

EDIT:

zrobiłam foteczkę,spadłysmy do godz.9 raptem 2 pozycje (138 )

i tak teraz sobię myslę,że my raczej dużo w dół nie spadniemy,walka rozegra się na dole tego słynnego przedziału 1000,a góra no pewnie jeszcze parę osób czeka aby tam na samej górze troszkę pomieszać ale to tylko kilku Farmerów 8)

Ostatnie edytowanie: 26 listopada 2024
  19. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Oj a co tu tak cicho?

Marrylan i -mala159- lubią to.
  20. -mala159-

Aga no widzisz nie wiem ,czy jeszcze kręcą tą wrzosówkę czy stoją w kącie i się modlą aby to co mają w stodołach starczyło xDxD:p
    Ja na razie jestem spokojna8)