blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

doczytalem bardziej dokladnie ten ich poradnik..
    klej chyba bedzie potrzebny..
    Die Sticker wandern mit ihren Upgrades zurück ins Inventar und müssen in jeder Saison neu geklebt werden.
    naklejki wraz z ulepszeniami wracaja do paska i trzeba je bedzie na nowo wkleic

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD pogadam z siostrą i podjadę vanem 8) bo tu konkretny zapas trzeba wziąć :pxD:music:
    za to wypiję i to to co najlepsze ;)

Też wczoraj zerkałam u sąsiadów w poradnik, jedna nowa plansza, reszta bez zmian, ogarnie się :)
    O dzięki :) Zobaczymy na ile tego kleju starczy ;)

Czyli jednak. Za dobrze by było :p Ale chociaż ulepszenia zostaną.

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Przy tym całym kręciole, nie zapomnijcie na wyspie posiać pod wylotki na jutro.
    Potrzeba 550 nazbierać.

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

ale wiesz co , tak po namyślę to soju będzie na rozgrzewkę
    potem to trzeba naszą polską :pxD wiesz konkretne procenty xD

5. -norbijas-

o ile sie nie pomylilem w moich rachunkach..(a z tym ostatnio roznie bywa;))..dwa pakiety zestawu kleju do naklejek+jeden zestaw czerwonych zetonow..w sumie 330fl do tego klej startowy oraz ten z lowow..i itemy maja 1000% przez dwa miesiace

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

pogadałam z kołem,hmmmm,raczej powiem,że było skąpe ale....ale jednak wydusiłam odrobinę 5x +1 i 2x 100%,to teraz w diament 200% w złoty 100% +1 żetony ,mam jeszcze +1 wzmaczniacz żniw ;) + dyniowce,hmmm,to może jednak ta lewa zrobię całą,2 piccolo się przydadzą bo 3szt czeka w pasku(1szt ze skrzynki eventowej) ;)

7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Bry
    Planowałam pokręcić kołem i przy okazji eventu ogarnąć opryski, ale chyba się jeszcze wstrzymam. Wczoraj forum nie wytrzymało, a dzisiaj mają być łowy i naklejki do tego jutro misje weekendowe i tak sobie myślę, czy to wszystko nie rypnie...

8. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

O widzisz, lecę posiać, dzięki :inlove:

No ja bym wolała opryski ale wylotki z zagród nie lecą, to szarłat dzisiaj w ruch. A od jutra kumulacja na kole to z bonusami będzie krucho (chociaż ten nowy jogin całkiem całkiem, 11 a 20% do ozdobnych :p)
    xD zrobimy mieszankę :music: Oni tam lubią mieszać soju z innymi a z naszą to dopiero będzie moc xD:cry:xD:music::music:

u mnie nawet rzuciło %, powinno być dzisiaj po badylu i wylotkach. Tylko potem te gierki :sleepy::cry:

9. marmlada

marmlada Fanatyk forum

To fakt, ale jak już nakręce bonusów (o ile koło będzi łaskawe...), to będzie 2w1 polecą opryski i szarłat. Co prawda dzień będzie do tyłu, ale stodoła się napełni ;)
    Zawsze można jeszcze jutro do 14 kręcić bonusy, choć ten nowy item na koe też ciekawy :p

10. -norbijas-

ja bym sie z tym szarlatowym opryskiem jeszcze sie wstrzymal....do dozynek jest jeszcze czas to po pierwsze a po drugie warto by bylo rowniez wykorzystac zolto pomaranzowe naklejki

11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

wlazłam w te naklejki,na razie mało z tego zrozumiałam ale I mam 20%,II-10%,III-10% i chyba brakło kleju,może i monet.
    Teraz nie bedę sie w to wgryzać,zobaczę po evencie jak to ugryźć 8)

agucha31, hlnrys oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Twoja perspektywa brzmi rewelacyjnie. :)
    Szkoda tylko, że nie wszyscy będą mieć na to szansę... -.-
    Na żółtym poziomie mam 350 naklejek do dyspozycji, na pomarańczowym jeszcze 300 naklejek, a na czerwonym poziomie nie mam ani jednej naklejki. o_O
    Brawo BP! Kolejny Wasz mega pomysł. Super, że wszyscy będą mieli takie same szanse na zrobienie tego eventu. -.-

.

agucha31, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  13. agniecha$

Jednak Norbi
    masz świętą rację [​IMG]

jednak brakuje osobnego wątku !!!
    i brakuje poradnika FAQ -Gry bo teraz przykryty i trudniej wyszukać :oops::sleepy:

14. -norbijas-

mam podobny problem jak i Ty.....chyba mamy babola;)

agucha31, krasnoludek10 oraz Montwa lubią to.
  15. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Sprawdziłam i ja, też mam 0 naklejek do wytworzenia w czerwonym albumie

16. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Najpierw trzeba zrobić pomarańczowe naklejki nie przyklejać ich do albumu (pomarańczowego) , przejść z nimi do czerwonego i tam wytworzyć (z tych "wyprodukowanych") czerwone i wkleić w czerwonym...
    Każda naklejka ma z automatu status żółty, więc każdy ma od razu możliwość produkcji pomarańczowych w takiej samej liczbie co żółtych (żółtych nie produkujemy - pomarańczowe produkujemy z żółtych), ale do czerwonych, potrzebna jest produkcja na niższym poziomie...
    Nuda hmm... chociaż nagrody zacne.
    Edit : Chyba, że błąd wyświetlania czy czegoś macie, to już tylko czekanko pomoże.
    Cześć.
    Robię event.

Ostatnie edytowanie: 29 sierpnia 2024
  17. marmlada

marmlada Fanatyk forum

O widzisz, to teraz mi pojasniłaś lepiej niż poradnik :p

Dzięki serdeczne :)

18. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

A jak ty zobaczyłeś ile masz naklejek do dyspozycji na pomarańczu i czerwieni ? ja widzę, że na żółtym mam 430 a tamte są pozamykane.

Sami wybieracie te 30 naklejek na żółtym czy dajecie autowypełnianie ? kurcze nie wiem czy się czepiać tego czy czekać.

Ostatnie edytowanie: 29 sierpnia 2024
  19. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Najpierw oddałem na 7 (albo 8) zadań, by otworzyć pomarańczowy poziom.
    Na nim kolejne 7 (albo 8, nie pamietam dokładnie) zadań, by otworzyć czerwony poziom.
    Nie ma obowiązku robić wszytkiego po kolei.
    ;)

Jak to miło mądrej osoby posłuchać. :) Rzeczywiście lepiej wytłumaczone niż w poradniku.
    Faktycznie tak trzeba było zrobić. :) Dzięki wielkie. :)

Co nie zmienia faktu, że mój nerw na BP i tak jest powyżej dopuszczlanych pułapów.
    Za te 57 zagród i ani jednej kapibary ani żuków.
    Akurat dziś robię opryski pod dożynki i przy okazji chciałem pomnożyć nowe zagrody.

Za rok to już nie będzie sensu mnożyć żuków... ;)

.

20. agniecha$

Nie wiem jak inni
    ja tego nie ogarniam :oops:
    czytam porady a i tak nie ogarniam :oops::oops::sleepy::cry:
    zrobiłam tylko tyle albo aż tyle tak raczej na chybił trafił
    ale co z czym i czy mam ulepszone to nie wiem

brakło kleju brak żetonów
    i teraz co ? by dalej się bawić i zebrać nagrody trzeba kupić pakieciki ??? :eek::sleepy:

album żółty

album pomarańczowy

i tak wygląda dalsza strona

mimo że posiadam naklejki nic nie mogę
    pewnie dlatego że nie mam żetonów :sleepy: chyba

album czerwony