blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ja na razie też jadę z mango i konewkami, budzę sp, na badyl mi się nie chce czekać;). Pnącze będzie i ze 2 itemy a potem trza będzie zwolnić i czekać na badyl :);)

agucha31 i -mala159- lubią to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam kozetkowiczów :) :)

evencik sobie po mału robię,mango już poszło,teraz konewki ;),wykupiłam już pnącze a itemy ...część bedzie a resztę jak się uda to na GT zdobędę bez spiny :D .

Dzisiaj zerknęłam na PD jest mniejsze :( :(,może jakieś gałązki się nie odpaliły,sprawdzę jutro,echhh

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  4. Marrylan

Bry :)

O no proszę, takie grube naprawy i po cichaczu 8) Bardzo jestem ciekawa znaczenia tej dezaktywacji, no z sąsiadów wywali ale co poza tym? Skoro po dezaktywacji można się będzie bez problemu zalogować i dezaktywować dezaktywację xD:cry:xD

No skoro już jest ta reaktywacja i nagrody po 60 dniach nie logowania to ta deazktywaja jest bez sensu jak dla mnie 8)

Może niektóre gałązki się nie zdążyły odnowić ;) Jak też pomału człapie, pnącze jest i jeden item, bez spiny. I tak się zrobi :)

agucha31, -mala159- oraz hlnrys lubią to.
  5. -mala159-

Benia przejrzałam jeszcze raz pasek i ...okazało się,że mam 8szt tańczącego i 4szt genialnego ,na co ja to trzymam ...hmmm,kurcze no wywaliłam na WS i w niedzielę bedzie kumulacja z tego,to rano powinno dowalić PD,echhh,jak zawsze spię :cry::cry:.

Mnie pewnie uda się 2 itemy wykupić a pozostałe 2 czekają na gt ;) ,pnącze też wykupiłam i zostało mi 10FL xDxD

agucha31, Marrylan oraz hlnrys lubią to.
  6. Marrylan

i tak sobie poszłam zerknąć... 4 genialnych i 16 tańczących nie ruszonych w pasku o_O Skąd? nie mam pojęcia :oops: trza pogonić na pole gdzieś upchnąć, może na słonecznikach? 8);)
    Ja mam pnącze i 2 te droższe itemy wykupione, teraz pomału, bo badyl blokuje :)

agucha31, hlnrys oraz -mala159- lubią to.
  7. -mala159-

to w sumie event skończyłam bez siania,wykupiłam pnącze i 2itemy za 25GT.
    Dzisiaj nie zbierałam,poczekam do jutra,powinny wszystkie gałązki zadziałać i itemy %,ciekawa jestem zbiorów ile tego bedzie 8)8).

Benia ja też nie wiem skąd tyle tego miałam(tańczący) może za zakupy fl i nie tylko,kurcze ,hmmm,bo z piccolaków to od razu są na łąkach.

agucha31, hlnrys oraz Marrylan lubią to.
  8. Marrylan

Bry :)

W jakiś eventach chyba kilka było no i w pakietach do kupienia tylko tych pakietów to może z 2-3 kupiłam bo chyba było pnącze (jeśli mi się nie pokićkało) i tam tańczący był potrzeby a on tylko w pakietach był. Jeden za farmarki w skleporamie chyba był ale to i tak mi się wydaje, że dużo mam :oops: No ale nie będę narzekać :pxD

Ja mam pnacze i 3 itemy a do ostatniego brakuje 3 GT czyli jedno szkolenie j będzie :) Potem pomyślę czy dalej robić :p

To jutro będzie mieć kumulację :D Będzie na pewno dużo :)

agucha31, hlnrys oraz -mala159- lubią to.
  9. hlnrys

A nie były one też w rekompensatach, prezentach okolicznościowych?

agucha31, -mala159- oraz Marrylan lubią to.
  10. Marrylan

Wydaje mi się, że w kalendarzu którymś był i w rekompensacie też bardzo możliwe :) trochę tych rekompensat było :p8) Latami nie ruszałam z paska to się uskładało :D

agucha31, -mala159- oraz hlnrys lubią to.
  11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

i poczekalbym z wyciagnieciem do czasu GT;)

12. -mala159-

Norbi ja mam na WS wystawione,jutro zbiorę i zobaczę jakie daje PD a resztę mogę zbierać po GT,bo tam i tak zbieram ręcznie bo mam dyniowca :) :)

EDIT:

jednak sieję roslinę :( :( bo w tych 2 tanich itemach może być potencjalny piccolak,echh powinno pójść szybko,w złoty walnełam 100%,bo koło niestety ale lipa 8)8)

hlnrys, -norbijas- oraz Marrylan lubią to.
  13. Marrylan

czekam cierpliwie ;)

Pójdzie szybciutko :) ja właśnie zgarnęłam ostatni item ale jeszcze sieję, już machnę do końca ;)

agucha31 lubi to.
  14. -norbijas-

moje przyrosty pd...

od lewej..dzis..wczoraj...srednia z 7 dni..
    jedna laka w nawozowcach

15. hlnrys

Licząc łąkę kwiecistych zamiast nawozowców, to praktycznie mam to samo:

16. -norbijas-

u mnie najslabszy item to ciagle parasolka..a malpek mam na bank o wiele mniej...

17. -mala159-

chłopaki załamujecie mnie :cry::cry:

to z czym ja do gosci się pcham 8)
    to moje podsumowanie 21,22,25 zbiory rano przy odpaleniu wszystkiego (prawie bo jednak 3 itemy zostały :cry:)

i podsumowanie PD 8)8)

to ja muszę pracować 3 dni co Wy w jeden zbieracie :cry::cry:

18. hlnrys

agucha31 i Marrylan lubią to.
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ależ Ty musisz się nudzić :cry:
    Gracz pisał o 2 latach to też do tych 2 lat się odniosłam a wyżej jasno kilkukrotnie zostało napisane jak to działa.

agucha31 lubi to.
  20. hlnrys

Nigdzie nie widzę, żeby oprócz Ciebie, ktoś tam pisał o 2 latach.
    -----------------------------------------------------------------------
    Wróć, znalazłem niżej.
    A odnosiłem się do tego:

https://board-pl.farmerama.com/threads/termometr.96963/#post-2656891

Z tego postu nie wynikało co gracz wcześniej napisał.
    Stąd tak to wygląda jak wygląda, jak ja odebrałem.
    Przepraszam.

Ostatnie edytowanie: 25 sierpnia 2024
    agucha31, -norbijas- oraz Marrylan lubią to.