blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

nie dwukrotnie wiekszy..tylko podwojony;)
    dlatego tez na samym poczatku dyskusji pisalem,ze jedna czy tam dwie laki wiosny nie czynia

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

o widzisz, mam 28 szt jacuzzi w pasku :p i jeszcze wielkich niespodzianek trochę. Kurcze no pola to by tak z 2 na itemy się przydały 8) Tak to w pasku wszystko siedzi bo nie ma gdzie postawić :cry:

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja niespodzianek mam 6 ale postracha galaktyki mam odrobinę,kurcze nie mam gdzie postawić,buuuuuuuu :cry::cry:

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Na pewno jedno tylko na itemy z koła.:p

5. -mala159-

Ryś to mam małe pytanie odnośnie tych itemów PD/TPD dla ozdobnych :jak ustawie na wyspie to dadzą też PD w Ozdobnym,czy muszę ustawić na Farmie,ja już nie myslę :( :(

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Możesz ustawić na wyspie, dadzą PD w ozdobnym, ale musisz zebrać przed zbiorem ozdobnego. Dotyczy to również innych łąk z itemami na farmie.

7. hlnrys

Te w stylu małpich obrotów i pikników hanami?
    Tak jak pisze Ania.
    Ja tak mam.
    Wszystkie małpy na wyspie.
    Jak zbieram rano, to najpierw odpalam sloty, potem pnącza, następnie idę na wyspę odpalić małpy.
    Dopiero po tym idę na wybieg, później mroczny (bo tam też jest kilka podbijających PD) i dopiero ozdobny i cała reszta.

8. -mala159-

dzieki :) :)

to teraz wiem po co dali Słoneczniki,chyba z powrotem baobaby dam na Dziką a na Słonecznikach będą itemy co daja % dla ozdobnych,echhh,ale to w weekend zrobie przemeblowanie i muszę pędzić do 40lvl aby odblokować jeszcze odrobinę miejsca,kurcze ,no kto to wymyslił :cry::cry:

9. Marrylan

o tak :D te zjeżdżalnie dające kupkę jacuzzi i wszelkie inne to by pole spokojnie obstawiły 8):p:music:

Taki sam schemat jak Ryś mam :) Najpierw sloty, potem pnącza potem wybieg i WS (tam mam małpiszony) i i dopiero jak wszystkie itemy % odpalę to idę do ozdobnych itemy zbierać ;) W sumie na każdym poletku jakieś pojedyncze itemy % są bo nie ma już gdzie upychać :oops:

10. hlnrys

Ja na słonecznikach mam baobaby.
    W dziuplach bąbelki. :p
    Wszystko co daje % do ozdobnych, mam na wyspie.
    Na całej wyspie.
    Plus na wybrzeżu rozbitków wszystko to, co przydatne z pikolo: dyniowe, opryskiwacze, kosiarze.
    Tam zbieram ręcznie.

11. ania12355

"Prawie tak samo" mam, tylko na słonecznikach kwieciste u mnie , a baobaby na leśnej.
    Pewnie ich już ściągnę , bo SN mam już dosyć.
    Małpek mam na pewno mniej.

12. -mala159-

ja na Lesnej też mam baobaby z SN i teraz na Słonecznikach z Zośką,a małpek mam 60+ i .... i siedziały w pasku,hahahahha,u mnie norma,poprostu nie myslę z czego mam PD,echh.
    Ja zawsze zaczynam od odpalenia pnączy ,pózniej lecę na wybieg dla zwierzaków,wyspa skarbów,rozbitki,latarnia,pełnia,Słoneczniki i dopiero zaczynam zbierać PD itemowe-Latarnia- Ozdobny -pełnia-Słoneczniki,głowna,itd.,póżniej to po kolei wszystkie łaki lecę.

13. ania12355

Ewa to zbieraj w takiej kolejności jak halnyxD
    Przepatrz jeszcze itemy w pasku.

14. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

15. Marrylan

ładnie :D ja mam na słonecznikach mamutowce ze skarpetą, reszta na leśnej :) A między mamutowcani itemy ze skrzynek piccolo.

Małpek mam jakieś 50 i na WS siedzą. Ale zawsze jak wlezę w pasek to jakieś itemy z % znajdę co nie miałam pojęcia, że je mam :oops: A dzisiaj w ogóle odkryłam, że jajo Marudy sobie siedzi w pasku nie wyklute 8) No to pogoniłam go na pole ;)

:D:D chłopaki zdecydowanie mieli to coś :music: Kiedyś z siostrą oglądałam Ally, wciągnęła mnie :D

16. -mala159-

Ja muszę na Wyspie zrobić porządek z itemami bo mam misz masz :( :( ale to dopiero zrobię w piatek,bo jutro częściowy zbiór i w czwartek już całkowity i ciekawa jestem ile tego PD wyjdzie.
    Przejrzę jeszcze pasek czy mam jakieś % ozdobne i wszystko to wywalę na wyspę,bo teraz to mam itemy skrzyneczkowe :D.
    Dużo pracy mnie czeka ale wreszcie bedzie tak jak powinno być 8)8).

17. Marrylan

Ja jak wejdę na wybieg i wlezę w pasek to dopiero widzę, że jakieś itemy z % tam siedzą, bo je tam wtedy ładnie widać xD Ja muszę wybieg przemeblować, są tam jakieś stare itemy co % kiepskie i muszę ogarnąć co wywalić :p

Wystawiłam 7 piccolo i: 1x florenowiec :inlove::inlove: 1x wielozadanioweic, 1x bukiet kwiatów, 1x wieczne poszukiwanie, 1x kwieciste, 1x bajkowe źródło i 1x święto świateł. Jestem zadowolona :D

18. -mala159-

Benia ale ładnie piccolaki sypnęły,grateczki :) :)

to u mnie dzisiaj wyszło tak:

bez postrachu i bąbelków,za późno wystawiłam,jutro rano już będzie ok,bo te itemki akurat dojrzeją :D
    w slotach:100% srebrny na ozdobne-jest cały czas,200% ozdobny i 200%PD/TPD -w złotych,w slotach chyba ok zrobiłam 8).

Jutro po zbiorach zrobię porzadek,przejrzę jeszcze pasek co mam % i muszę zrobic też porządek w Muzeach bo tam to dopiero mam misz -masz,wstawie wszystkie % ozdobne a nie PD drzewa czy rosliny.

bry :) :)

19. Marrylan

Bry :)

Dzięki :D Dawno tak dobrze nie sypnęły :inlove:
    Jest moc :D Z bąbelkami i postrachem będzie jeszcze lepiej :) Ja mam w slotach zwykle 200% PD/TPD - tych mam najwięcej w drugim złotym 200% do ozdobnych czyli to co Ty :) a w srebrnych 100% Pd, 100% PD/TPD i 100% do ozdobnych ;)

Szarłat na jutro posiany, pomału będę dreptać z tym eventem ;)

agucha31, hlnrys oraz -mala159- lubią to.
  20. -mala159-

widzisz Benia zapomniałam o srebrnych slotach mam tylko od kiedy wlazło 100% do ozdobnych,echh,to na jutro uzupełnie jeszcze sloty srebrne ;) i zobaczymy ile to mi da PD 8)8) a po GT to powinno być juz dużo dużo lepiej(6 kompletów) a jak balon by dopisał to już wogóle,mogę poświęcic 2 Jaśki,kapibary i z mroków,zagrody-róż ,odrobina tego jest 8)8),zobaczymy czy cosik się uda wytargać 8)8).

Jutro po zbiorze tak jak pisałam robię porządek z itemami %,w pasku mam jeszcze 5 szt z 10% to też muszę wystawić to w weekend jeszcze nastepną przymiarkę zrobię ;).

Ja też mam posiany szarłat ale przypatrzyłąm się i w sumie nic ciekawego a pnącze ...hmmm,szkoda gadać,ja odpoczywam :) :) ,czekam na lepsze pnącze lub itemy 8)8),wymagająca jestem xDxD